dong quai (Angelica sinensis) turvallisuus

Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto ei suoranaisesti säädellä yrttejä ja täydentää. Ei ole mitään takeita voimaa, puhtautta tai tuoteturvallisuuden ja vaikutukset voivat vaihdella. Kannattaa aina lukea tuoteselosteet. Jos sinulla on sairaus, tai muita lääkkeitä, yrttejä, tai lisiä, sinun pitäisi puhua pätevän terveydenhuollon tarjoaja ennen uuden hoidon. Keskustele terveydenhuollon tarjoaja välittömästi, jos sivuvaikutuksia.

Vältä ihmisiä, joilla on tunnettu allergia tai herkkyys dong quai, sen osien tai jäsenet kasvi perhe, joka sisältää anis, kumina, porkkana, selleri, tilli ja persilja.

Kuten kaikki kiinalaiset yrtit, on monia eri laatuja ja ominaisuuksia dong quai. Kasviperäisten tuotteiden voivat olla saastuneita raskasmetallien, reseptilääkkeitä tai muita haitallisia aineita. On olemassa vaara, vaarallisia sivuvaikutuksia kun kasvirohdostuotteeseen sekoitetaan yhteen tai ottaa reseptilääkkeitä.

Dong quai on todennäköisesti turvallista, kun otetaan suun vuonna suositellut annokset, edelleen hoidossa lääkäri.

Dong quai voi vaikuttaa verenpaineeseen. On noudatettava varovaisuutta ihmiset huumeiden tai yrttejä ja ravintolisiä, jotka alentavat verenpainetta.

Uneliaisuutta tai sedaatiota. Ole varovainen ajettaessa tai raskaiden koneiden käyttö.

Varovaisuutta on diabeetikoilla tai matala verensokeri, ja niissä huumeiden, yrtit, tai täydennyksiä, jotka vaikuttavat veren sokeria. Verensokeri ehkä valvottava pätevän terveydenhoitoalan ammattilainen, kuten apteekista, ja lääkitys on ehkä muutettava.

Käytä varoen määrinä suositeltua suurempia annoksia.

Käytä varoen henkilöille, joilla on alkoholiriippuvuus tai intoleranssin, anemia, syöpä, silmäoireet, sydänvaivoja, maksasairaus, keuhko- ongelmia, herkkä iho, ja vatsavaivoja.

Käytä varoen ihmiset ottavat aineita, jotka vaikuttavat alkoholin, aineita, jotka laajentaa verisuonia, ja sydän tekijöille.

Käytä varovasti lapsilla.

Dong quai voi lisätä verenvuotoriskiä. Vältä ihmisiä, joilla on verenvuotohäiriöitä (kuten epätavallisen runsaat kuukautiset) tai huumeiden, jotka saattavat lisätä verenvuotoriskiä (kuten varfariinin (Coumadin®)). Annostusta saattaa olla tarpeen.

Vältä ennen leikkausta tai suuria hammashoitoon, ja aikana pitkäaikainen altistuminen auringonvalolle tai muista lähteistä ultraviolettivaloa, kuukautiset naisilla runsaaseen vuotoon ja virusinfektiot kuten kylmä tai flunssa.

Vältä ihmisiä, joilla on hormoniherkän olosuhteissa (kuten rintasyövän, kohdun limakalvon syöpä tai endometrioosi, munasarjasyöpä, ja kohtusyöpä tai kohdun kasvaimet), aivohalvaus, ja tromboembolia (hyytymistä, joka estää verisuonia).

Vältä ihmisiä, jotka ovat ottaen syntyvyyden suun, hormonikorvaushoito, mäkikuisma, ja tretinoiinia.

Vältä raskaana oleville ja imettäville naisille.

Vältä rusketus öljyt pitoisuudet yli 1 prosentti dong quai.

Vältä ihmisiä, joilla on tunnettu allergia tai herkkyys dong quai, sen osien tai jäsenet kasvi perhe, joka sisältää anis, kumina, porkkana, selleri, tilli ja persilja.

Dong quai voi aiheuttaa sydämen rytmihäiriöitä, anoreksia, astma tai hengitysvaikeudet, turvotus, röyhtäily, muutoksia kuukautiset, muutokset sukupuoliviettiä, vilunväreet, ripuli, huimaus, suun kuivuminen, estrogeenin kaltaisia ​​vaikutuksia, liiallinen rintojen kasvua miehillä, kuume , päänsärky, kuumat aallot, lisääntynyt syövän riski, lisääntynyt riski saada keskenmeno, ärtyneisyys, munuaissairaus, ruokahaluttomuus, vähän energiaa, pahoinvointi rentoutusvasteet vaikutukset, herkkyys auringonvalolle, ihon ärsytys (polttava, kipu tai ihottuma), uni vaikeuksia, hikoilu, vatsavaivoja, kohtu stimulaatio, näön menetys, oksentelu, heikkous, hengityksen vinkuminen, ja levennetty verisuonia.

On riittävästi tieteellistä näyttöä käytön dong quai raskauden tai imetyksen aikana. Vältä raskaana oleville tai imettäville naisille.

Tämä näyttöön perustuva monografia valmistettiin Natural Standard Research Collaboration