dutasteridia (suun kautta) kuvaus ja tuotenimiä

Huomautus: Hedelmällisessä iässä olevien naisten ei pitäisi käyttää tai käsitellä dutasteridi kapselia. Dutasteridi voi aiheuttaa epämuodostumia urossikiöiden.

Dutasteridi käytetään yksin tai yhdessä tamsulosiinin (Flomax®) hoitoon miehillä, joilla on oireita laajentuneen eturauhanen, joka tunnetaan myös nimellä eturauhasen hyvänlaatuisen liikakasvun (BPH). Hyvänlaatuinen eturauhasen liikakasvua on ongelma, joka voi ilmetä myös miehillä vanhetessaan. Eturauhanen sijaitsee virtsarakon alapuolella. Koska eturauhanen laajenee, tiettyjä lihaksia rauhanen voi tulla tiukka ja tiellä putken joka valuu virtsaa rakko. Tämä voi aiheuttaa ongelmia virtsaamisen, kuten tarve virtsata usein, heikko stream virtsatessa, tai tunne ei pysty tyhjentämään rakko kokonaan.

Dutasteridi lohkojen toiminnan entsyymiä nimeltä 5-alfa-reduktaasin. Tämä entsyymi muuttaa testosteronin toiseen hormoni, joka aiheuttaa eturauhasen kasvaa. Tämän seurauksena, koko eturauhasen pienenee. Vaikutus Dutasteridin kestää vain niin kauan kuin lääkkeestä on otettu. Jos se pysäytetään, eturauhanen alkaa kasvaa jälleen.

Tämä lääke on saatavissa vain lääkärin määräyksestä.

Kapseli, Liquid Täytetty

Kun lääke on hyväksytty markkinoinnin tiettyyn käyttöön, kokemus voi osoittaa, että se on hyödyllinen myös muita lääketieteellisiä ongelmia. Vaikka näitä käyttötarkoituksia ei sisälly tuotemerkintöjen dutasteridi käytetään tietyillä potilailla seuraavien sairauksia

Tämä tuote on saatavilla seuraavat annostusmuodot