efinaconazole (paikallisesti reitti) asianmukainen käyttö

annostelu

Vastaamaton annos

On erittäin tärkeää, että käytät tätä lääkettä vain lääkärin ohjeiden mukaisesti. Älä käytä enemmän sitä, älä käytä sitä useammin, ja älä käytä sitä pidempään kuin lääkäri määräsi.

Tätä lääkettä mukana pakkausselosteen. Lue ja noudata näitä ohjeita huolellisesti. Kysy lääkäriltä, ​​jos sinulla on kysymyksiä.

Tämä lääke on tarkoitettu käytettäväksi varpaankynnet ja ympäröivä iho vain. Se ei ole tarkoitettu käytettäväksi silmien, suun tai emättimen.

Käyttää

Auttaa selvittää infektio kokonaan, se on erittäin tärkeää pitää lääkkeen käyttämisen koko ajan hoidon, vaikka oireet alkavat selvittää muutaman päivän kuluttua. Koska sieni tai hiiva-infektiot voivat olla hyvin hidasta selvittää, ehkä jatkaa tätä lääkettä joka päivä useita viikkoja tai enemmän. Jos lopetat hoidon liian aikaisin, oireet saattavat palata. Älä unohda yhtään annosta.

varastointi

Tämä lääke on syttyvää. Älä käytä sitä lähelle lämpöä, avotulen tai tupakoi.

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos et menetä annos tämän lääketieteen, tee se niin pian kuin mahdollista. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.