elämänlanka: käyttötarkoitukset, sivuvaikutukset, yhteisvaikutukset ja varoitukset

Clemátide Recta, pensaskärhö, ClÃmatite, ClÃmatite DressÃe, ClÃmatite Droite, Ground Virginsbower, Upright Virginin Bower, Virginin Bower.

Clematis on yrtti. Ihmiset käyttävät osia, jotka kasvavat maanpinnan yläpuolella tehdä lääketiede; Huolimatta vakavaa huolta turvallisuudesta, elämänlanka käytetään nivelkipua (reuma), päänsärky, suonikohjut, kuppa, kihti, luuston häiriöt, jatkuva ihosairauksia, ja nesteen kertymistä; Jotkut sovelletaan elämänlanka suoraan iholle rakkuloita ja märässä kastike (haude) hoitoon tartunnan Haavojen.

Murskattu tuore elämänlanka kasvi sisältää kemiallista, joka aiheuttaa ihon ja limakalvojen ärsytystä. Tämä kemiallinen tulee vähemmän tehokas kuin kasvi kuivuu.

Riittämätön Evidence fo; Nivelkipu (reuma); Päänsärky; Suonikohjut; Kuppa; Kihti; Luusto; Ihosairaudet; Nesteretentio; Rakkuloita, kun levitetään iholle; Haavat, kun levitetään iholle; Haavaumat, kun levitetään iholle; Muut ehdot. Lisää todisteita tarvitaan rate tehokkuutta elämänlanka näihin käyttötarkoituksiin.

Tuore elämänlanka on vaarallinen ottaa suuhun. Se voi aiheuttaa koliikki, ripuli, ja vakava ärsytystä mahassa, suolistossa, ja virtsateiden kun otetaan suun; Tuore kasvi on myös vaarallisia, kun levitetään iholle. Laajennetulla ihokosketus, tuoretta kasvi voi aiheuttaa hitaasti paranemista rakkuloita ja palovammoja; Ei ole tarpeeksi tietoa tietää, onko turvallista ottaa kuivattu elämänlanka suun kautta tai soveltaa kuivattu kasvi iholle; Varotoimet ja varoitukset: Raskaus ja rintojen -feeding: On vaarallista tehdä uusia elämänlanka suun kautta tai soveltaa sitä ihoa, jos olet raskaana tai rintojen -feeding. Ei tiedetä tarpeeksi turvallisuudesta ottaen kuivattujen elämänlanka suun kautta tai soveltamalla sitä iholle. Pysy turvallisella puolella ja välttää käyttöä.

Tällä hetkellä meillä ei tietoa Clematis vuorovaikutukset

Sopiva annos elämänlanka riippuu useista tekijöistä, kuten käyttäjän ikä, terveydentila, ja useita muita ehtoja. Tällä hetkellä ei ole riittävästi tieteellistä tietoa määrittämään sopivan valikoiman annoksia elämänlanka. Muista, että luonnolliset tuotteet eivät aina välttämättä turvallisia ja annokset voivat olla tärkeitä. Muista noudattaa asiaan suuntiin tuotemerkintöjen ja ota yhteys apteekkiin tai lääkärin tai muun terveydenhuollon ammattilainen ennen käyttöä.

Viitteet

Blumenthal M, toim. The Complete German komissio E monografioiden: Terapeuttinen opas rohdosvalmisteita. Trans. S. Klein. Boston, MA: kasvitieteellinen neuvosto, 1998.

Gruenwald J, Brendler T, Jaenicke C. PDR kasviperäisiä lääkkeitä. 1st ed. Montvale, NJ: Medical Economics Company, Inc., 1998.

Newall CA, Anderson LA, Philpson JD. Herbal Medicine: Opas terveydenhuollon ammattilaisille. London, UK: Lääkkeiden Press, 1996.

Tarkistusta Natural Products by Facts ja vertailuja. St. Louis, MO: Wolters Kluwer Co., 1999.

Natural Lääkkeet kattava tietokanta Consumer versio. katso Natural Lääkkeet kattava tietokanta Professional Version. A terapeuttinen Research Faculty 2009.

Ex. Ginseng, C-vitamiini, masennus