elestat

Mikä on Elestat?

Elestat käytetään estämään kutinaa aiheuttama silmätulehdus allergiat.

Elestat ei pitäisi käyttää hoitoon silmien ärsytystä tai epämukavuutta aiheuttamaa piilolinssejä.

Elestat voidaan myös käyttää muihin tarkoituksiin ei lääkitystä oppaassa.

Tärkeää tietoa

Elestat käytetään yleensä vain lyhyen aikaa, kunnes allergia kausi päättyy.

Älä anna kärjen pipetillä koskettaa mihinkään, kuten silmiin tai käsissä. Jos tiputin tulee saastunut se voi aiheuttaa tulehduksen silmään, mikä voi johtaa näön menetykseen tai vakavia vaurioita silmän. Elestat ei saa antaa lapselle alle 2-vuotias ilman lääkärin. Älä käytä tätä lääkitystä vaikka piilolinssien. Elestat voivat sisältää säilöntäainetta, joka voi värjätä pehmeitä piilolinssejä. Odota vähintään 15 minuuttia käytön jälkeen Elestat ennen kuin laitat piilolinssit. Lopeta silmätipat ja soittaa lääkäriltä kerralla, jos olet turvotus, punoitus, hilseily tai kuivatus, vaikea polttava, vakava pistely, tai muu ärsytys käytön jälkeen silmä putoaa.

Sinun ei tule käyttää Elestat jos sinulla on bakteeri-, virus- tai sieni-infektio silmässä, ellet myös käyttämällä anti-infektiivinen lääke.

Hallitus raskauden luokka C. Ei tiedetä, onko Elestat vahingoittaa sikiötä. Kerro lääkärille, jos olet raskaana tai suunnittelet raskautta lääkityksen aikana. Ei tiedetä, onko epinastiinille joutumisesta rintamaidon tai jos se voi vahingoittaa hoitokodissa vauva. Älä käytä tätä lääkitystä ilman kertoo lääkäriltä ovat rintaruokinnan vauva. Elestat ei saa antaa lapselle alle 2-vuotias ilman lääkärin.

Ennen Elestat

Katso myös: Raskaus ja imetys varoitukset (tarkemmin)

Käytä Elestat silmätipat täsmälleen lääkärin määräyksen mukaisesti. Älä käytä suurempia tai pienempiä määriä tai pidempään kuin suositeltu. Noudata resepti etiketissä.

Tämä lääkitystä käytetään yleensä vain lyhyen aikaa, kunnes allergia kausi päättyy.

Elestat käytetään yleensä kahdesti päivässä. Noudata lääkärin ohjeita.

Pese kädet ennen silmä lääkitystä.

Jos haluat käyttää Elestat silmätipat

Kallista päätä taaksepäin hieman ja vetää alas alaluomea luoda pieni tasku. Pidä pipetti silmän yläpuolella kärki alaspäin. Katso ylös ja pois pipetillä kun purista pisara, sulje silmäsi.

Käytä vain pisaroiden lukumäärä lääkäri on määrännyt.

Paina varovasti sormella sisäpuolelle kulmassa silmän (lähellä nenä) noin 1 minuutin pitämään nesteen tyhjennys osaksi repiä kanava.

Jos käytät enemmän kuin yksi tippa samaan silmään, odota noin 5 minuuttia ennen kuin laitat seuraavassa pudota.

Myös odotettava vähintään 10 minuuttia ennen mitään muuta silmätippoja, jotka lääkäri on määrännyt.

Älä anna kärjen pipetillä koskettaa mihinkään, kuten silmiin tai käsissä. Jos tiputin tulee saastunut se voi aiheuttaa tulehduksen silmään, mikä voi johtaa näön menetykseen tai vakavia vaurioita silmän.

Älä käytä silmätippoja, jos neste on muuttunut värejä tai on hiukkasia. Soita lääkäriltä uutta reseptiä.

Säilytä Elestat huoneenlämmössä poissa kosteudelta ja kuumuudelta. Ei saa jäätyä. Pidä pullo tiiviisti suljettuna, kun se ei ole käytössä.

Käytä unohtunut annos heti kun muistat. Jätä unohtunut annos, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos. Älä käytä ylimääräisiä lääketieteen muodostavat Vastaamaton annos.

Yliannostuksen Elestat ei odoteta olevan vaarallista. Hakeudu ensiapuun attentionPoison Help linjan 222-1222 jos joku on vahingossa niellyt lääkettä.

Älä käytä tätä lääkitystä vaikka piilolinssien. Elestat voivat sisältää säilöntäainetta, joka voi värjätä pehmeitä piilolinssejä. Odota vähintään 15 minuuttia käytön jälkeen Elestat ennen kuin laitat piilolinssit.

Älä käytä muita silmään lääkkeet hoidon aikana lääkkeen ellei lääkäri määrää.

Miten käytän Elestat?

Kiireellisten lääketieteellisen ohjeen saaminen, jos jokin näistä merkeistä allergisen reaktion Elestat: nokkosihottuma; hengitysvaikeudet; kasvojen, huulten, kielen tai kurkun.

Lopeta Elestat ja kutsua lääkäriltä kerralla, jos on vakava sivuvaikutus kuten

turvotus, punoitus, vakavia oireita, crusting tai kuivatus (noin silmäluomien); tai

vaikea polttaa, pistely tai muu ärsytys käytön jälkeen silmätipat.

Vähemmän vakavia Elestat haittavaikutuksia voivat olla

lievä poltto, kutinaa tai silmien ärsytys

vetiset silmät

päänsärky; tai

kylmä oireita, kuten nenän tukkoisuus, aivastelu, kurkkukipu.

Tämä ei ole täydellinen luettelo sivuvaikutuksia ja toiset voi ilmetä. Soita omaan lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista. Voit ilmoittaa sivuvaikutuksia hallitusten hallituksen 1088.

Ei ole todennäköistä, että muut lääkkeet otat suun kautta tai injektoida on vaikutusta epinastiinille käytetty silmissä. Mutta monet lääkkeet voivat olla vuorovaikutuksessa toistensa kanssa. Kerro lääkärille kaikista lääkkeistä käytät. Tämä sisältää reseptiä, over-the-counter, vitamiini, ja kasviperäisiä tuotteita. Älä aloita uusi lääkityksen ilman kertoo lääkäriltä.

3.01.2012-06-12, 11:34:19.

Mitä tapahtuu, jos kaipaan annos?

Mitä tapahtuu, jos yliannostus?

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Mitä pitäisi välttää?

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historian hallitus

Sidekalvotulehdus, allerginen prednisoni, atselastiini oftalmiset, doksyyliamiini, kromolyyniä oftalmiset, Deltasone, Zaditor, Optivar, Unisom SleepTabs, ketotifeeni oftalmiset, Lastacaft, Alaway, Sterapred, Bepreve, karbinoksamiinimaleaatti, triprolidiini, nedokromiili oftalmiset, bepotastine oftalmiset, Opticrom, rinnastaa Sleep Aid, Alamast , epinastiini oftalmiset, Emadine, alcaftadine oftalmiset

Elestat sivuvaikutuksia

Mitkä muut lääkkeet vaikuttavat Elestat?

Elestat (epinastiinille oftalmiset)