eliphos

Terapeuttinen luokka: kalsiumia

Käyttää Eliphos

Kalsiumasetaatti toimii sitomalla kanssa fosfaatti ruoasta, niin että se poistuu elimistöstä imeytymättä.

Tämä lääke on saatavissa vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksille kalsiumasetaatti lapsiväestössä. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu.

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet geriatrisen tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat hyödyllisyyttä kalsiumasetaatti vanhuksilla. Kuitenkin iäkkäillä potilailla ovat todennäköisesti on maksa-, munuais- tai sydänvaivoja, mikä voi edellyttää varovaisuutta ja oikaisua annoksen saavilla kalsiumasetaattia.

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Ennen Eliphos

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät tätä lääkettä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Tässä osassa on tietoja asianmukaisen käytön useita tuotteita, jotka sisältävät kalsiumasetaatti. Se ei voi olla nimenomaan Eliphos. Lue huolellisesti.

Ota lääke vain lääkärin ohjeiden mukaisesti. Älä ota enemmän sitä, älä ota sitä useammin, ja älä ota sitä pidempään kuin lääkäri määräsi.

On parasta ottaa lääke aterian.

Mittaa suullinen neste merkitty mittalusikka, ruisku, tai lääke cup. Keskimääräinen kotitalous tl ei voi olla oikea määrä nestettä.

Noudata huolellisesti tahansa ruokavalio lääkäri voi suositella.

Jos käytät muita lääkkeitä, ota ne vähintään 1 tunti ennen tai 3 tunnin kuluttua sen ottamisesta kalsiumasetaatti oraaliliuos. Jos tarvitset apua päätettäessä parhaat ajat ottaa muita lääkkeitä, kysy lääkäriltäsi tai apteekista.

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää tätä lääkettä, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

Oikea käyttö kalsiumasetaattiliuokseen

Hävitä käyttämättä jäänyt oraaliliuos 24 kuukauden jälkeen.

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä säännöllisesti vierailuja, erityisesti ensimmäisten kuukausien tämän hoidon, koska annosta voidaan joutua muuttamaan. Tämä on varmistaa, että tämä lääke toimii kunnolla eikä aiheuta ei-toivottuja vaikutuksia. Verikokeet saattavat olla tarpeen tarkistaa toivottuja vaikutuksia.

Joskus saattaa olla hyperkalsemia (liian paljon kalsiumia veressä) ja ei ole mitään varoitusmerkkejä. Saatat joutua verikokeita säännöllisin väliajoin, kun hoidetaan tätä lääkettä tarkistaa määrä kalsiumia ja fosforia veressä. Pidä kaikki tapaamiset lääkäriltä tekee sinulle.

Jos sinulla on lievä hyperkalsemia, voit menettää ruokahalu ja ovat pahoinvointi, oksentelu, ummetus. Jos ongelma on vakava, saatat tuntea hämmentynyt tai erittäin innoissaan. Lopeta tämän lääkkeen käyttö ja ota heti yhteys lääkäriin, jos uskot on vaikea hyperkalsemia.

Älä ota muita kalsiumia sisältäviä tuotteita, kuten ravintolisiä ja antasidit. Lääkäri voi säätää määrää kalsiumia sisältävien elintarvikkeiden syöt. Liian paljon kalsiumia, kun olet lääkkeen voi aiheuttaa hyperkalsemiaa.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Varotoimet Vaikka käyttäminen Eliphos

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx / OTC Rx ja / tai OTC

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Eliphos Side Effects

Eliphos (kalsiumasetaatti)

Hyperfosfatemia kalsiumasetaatti, PhosLo, alumiinihydroksidi, Phoslyra, Alternagel, Calphron, PhosLo geelikapseli

 tai mennä liittyä Eliphos tukiryhmä yhteyden muiden kanssa, jotka ovat samanlaisia ​​etuja.