elixophyllin

Terapeuttinen luokka: Keuhkoputkia laajentava

Käyttää Elixophyllin

Kemiallinen luokka: methylanthine

Teofylliini kuuluu ryhmään lääkkeitä kutsutaan keuhkoputkia laajentavia. Keuhkoputkia ovat lääkkeitä, jotka rentouttavat lihaksia keuhkoputkia (ilmakanavat) keuhkoihin. Ne lievittää yskää, hengityksen vinkuminen, hengenahdistus, ja levoton hengitys lisäämällä ilmavirran läpi keuhkoputkiin.

Tämä lääke on saatavissa vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet lapsipotilailla tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat hyödyllisyyttä teofylliinin lapsilla. Kuitenkin Alle 1-vuotiaat lapset ovat todennäköisemmin vakavia haittavaikutuksia, jotka voivat edellyttää varovaisuutta ja oikaisua annoksen saavilla teofylliiniä.

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet geriatrisen tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat käyttökelpoisuutta teofylliinin vanhuksilla. Kuitenkin iäkkäät potilaat saattavat olla herkempiä vaikutuksia teofylliinin kuin nuoremmilla aikuisilla, ja ovat todennäköisesti on munuais-, maksa-, sydän- tai keuhko-ongelmia, jotka saattavat edellyttää varovaisuutta ja oikaisua annoksen saavilla teofylliiniä.

Ennen Elixophyllin

Tutkimukset naisilla mukaan tämä lääkitys aiheuttaa minimaalinen lapseen kohdistuvia riskejä, kun käyttää imetyksen aikana.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät tätä lääkettä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla sinua hoitaa tämän lääkityksen tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista ei yleensä suositella, mutta voivat olla välttämättömiä tietyissä tapauksissa. Jos sitä käytetään yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käytät tätä lääkettä, tai antaa sinulle erityisiä ohjeita käytöstä elintarvikkeiden, alkoholin tai tupakan.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista voi aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjen sivuvaikutuksia, mutta voivat olla välttämättömiä tietyissä tapauksissa. Jos sitä käytetään yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käytät tätä lääkettä, tai antaa sinulle erityisiä ohjeita käytöstä elintarvikkeiden, alkoholin tai tupakan.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Tässä osassa on tietoja asianmukaisen käytön useita tuotteita, jotka sisältävät teofylliiniä. Se ei voi olla nimenomaan Elixophyllin. Lue huolellisesti.

Ota tätä lääkettä juuri niin kuin lääkärin ohjeiden mukaan. Älä ota sitä lisää ja älä ota sitä useammin kuin lääkäri määräsi. Tämä lääke toimii parhaiten, jos on vakiomäärä veressä. Pitämään veren tasolla vakio, tätä lääkettä samaan aikaan joka päivä ja älä unohda yhtään annosta.

Kun olet tai lapsesi alkaa ottaa teofylliini, on erittäin tärkeää, että lääkäri tarkastaa tason lääkkeen veressä säännöllisin väliajoin päättää, jos annosta on muutettava. Pidä kaikki nimitykset testaamiseksi veressä.

Ota laajennettu vapauttava kapseli tai tabletti joka aamu samaan aikaan joka päivä. Voit ottaa toisen annoksen 10 ja 12 tunnin kuluttua aamuannoksen ja ennen ilta-ateriaa, ellei lääkäri määrää toisin.

Niellä laajennettu versio tabletti kokonaisena. Älä riko, murskaa tai pureskella. Voit ottaa laajennettu versio tabletin ruoan kanssa tai ilman.

On parasta ottaa laajennettu versio kapseli tuntia ennen rasvaisen aterian tai ilman ruokaa.

Mittaa suullinen neste merkitty mittalusikka, ruisku, tai lääke cup. Keskimääräinen kotitalous tl ei voi olla oikea määrä nestettä.

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Oikea käyttö teofylliinin

Jos annos jää tätä lääkettä, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä sinun tai lapsen säännölliset vierailut, varsinkin ensimmäisten viikkojen jälkeen alkaa lääkkeen käyttämisen. Verikokeet saattavat olla tarpeen tarkistaa toivottuja vaikutuksia.

Muutos tavallisesta käyttäytymisestä tai fyysinen hyvinvointi voi vaikuttaa lääkkeen toimii elimistössä. Kerro lääkärille, jos sinä tai lapsesi

Lopeta tämän lääkkeen käyttö ja tarkista lääkäriltä heti, jos sinulla tai lapsellasi on seuraavia oireita, kun lääkkeen käyttämisen: pahoinvointia tai oksentelua, joka jatkuu, päänsärkyä, unihäiriöt, kohtauksia tai rytmihäiriölääke.

Varotoimet Vaikka käyttäminen Elixophyllin

Älä lopeta tai muuta annosta tätä lääkettä tarkistamatta ensin lääkärin kanssa.

Ennen kuin mitään lääketieteellistä testit, kerro lääkäri vastuussa että sinä tai lapsesi käyttävät tätä lääkettä. Tulokset joitakin testejä voi vaikuttaa tätä lääkettä.

Tämä lääke voi lisätä keskushermostoon (CNS) piristäviä vaikutuksia kofeiinia sisältävien elintarvikkeiden tai juomien kuten suklaata, kaakaota, teetä, kahvia, ja kolajuomat. Älä syö tai juo suuria määriä näitä elintarvikkeita tai juomia, kun käytät tätä lääkettä. Jos sinulla on kysyttävää, tarkista lääkäriltäsi.

Älä ota muita lääkkeitä, ellei niitä ole keskusteltu lääkärin kanssa. Tämä sisältää reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääkkeet ruokahalu, astma, vilustuminen, yskä, heinänuha, tai sinus ongelmia, ja kasviperäisten (esim mäkikuisma) tai vitamiinilisän.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Kiireellisten apua välittömästi, jos jokin seuraavista yliannostuksen yhteydessä

Elixophyllin Side Effects

Elixophyllin (teofylliini)

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Astma, Maintenance Symbicort, albuterol, flutikasoni, montelukasti, Singulair, Advair Diskus, Ventolin, ProAir HFA

Astma, akuutti albuterol, Ventolin, deksametasoni, ProAir HFA, metyyliprednisoloni, hydrokortisoni, teofylliini

Apnea keskosten teofylliini, kofeiini, aminofylliini, Theo-24, Theo-Dur, Uniphyl, Phyllocontin