ellence (epirubisiini) käyttää, annostus, sivuvaikutuksia

Mikä on Ellence?

Ellence käytetään rintasyövän hoitoon.

Ellence voidaan myös käyttää muihin tarkoituksiin ei lääkitystä oppaassa.

Et saa käyttää tätä lääkettä, jos sinulla on hoitamaton tai kontrolloimaton infektio, vakava maksasairaus, vakavia sydänvaivoja tai jos sinulla on äskettäin ollut sydänkohtaus.

Tärkeää tietoa

Ellence voi aiheuttaa vaarallisia vaikutuksia sydämesi. Soita lääkäriltä kerralla, jos on rintakipu, hengenahdistus (jopa lievä rasituksessa), turvotus, tai nopea painonnousu.

Kerro hoitoalan jos tunnet polttava, kipu tai turvotus IV neula kun Ellence pistetään. Soita lääkärillesi, jos sinulla on ärsytystä tai ihomuutoksia joissa injektio annettiin.

Ellence voi alentaa verisoluja, jotka auttavat elimistöäsi torjumaan infektioita ja auttaa veren hyytymistä. Saatat saada infektion tai verta helpommin. Soita lääkärillesi, jos sinulla on epätavallisia mustelmia tai verenvuotoa, tai infektion oireita (kuume, vilunväristykset, särky).

Käyttämällä Ellence saattaa lisätä riskiä muiden syöpien, kuten leukemia.

Ennen vastaanottaa Ellence

Ennen hoidetaan Ellence, kerro lääkärille kaikista muista syövän lääkkeitä ja hoitoja olet saanut, mukaan lukien säteily.

Sinun ei tule käyttää Ellence jos olet allerginen epirubisiinia tai vastaavia lääkkeitä (Cerubidine, adriamysiinin, Idamycin, Novantrone), tai jos

käsittelemätön tai hallitsematon infektio (mukaan lukien suun haavaumat)

vaikea maksasairaus

vakavia sydänoireita; tai

jos olet äskettäin ollut sydänkohtaus.

Varmistaaksesi Ellence on turvallinen, kerro lääkärille, jos olet

maksa- tai munuaissairaus

luuydinsuppressio

sydänsairaus; tai

jos olet aiemmin hoidettu doksorubisiinilla, daunorubisiini, epirubisiini, idarubisiinin, tai mitoksantronia.

Käyttämällä Ellence saattaa lisätä riskiä sairastua muiden syöpien, kuten leukemia. Keskustele lääkärin kanssa erityinen riski.

Älä käytä Ellence jos olet raskaana. Se voisi vahingoittaa sikiötä. Kerro lääkärille, jos tulet raskaaksi hoidon aikana.

Käytä syntyvyyden raskauden ehkäisyyn, kun saat tätä lääkettä, olitpa mies tai nainen. Ellence käyttää kumpi tahansa vanhemmista voi aiheuttaa sikiövaurioita.

Ei tiedetä, onko epirubisiini äidinmaitoon tai jos se voi vahingoittaa hoitokodissa vauva. Sinun ei tule imettää käyttäessäsi Ellence.

Ellence ruiskutetaan suoneen kautta IV. Terveydenhuollon tarjoaja antaa sinulle tämän injektion.

Ellence annetaan yleensä yhdessä muiden syövän lääkkeitä. Sinulle voidaan antaa muita lääkkeitä estämään pahoinvointia, oksentelua tai infektioita.

Kerro hoitoalan jos tunnet polttava, kipu tai turvotus IV neula kun Ellence pistetään.

Jos jokin tämän lääkitystä vahingossa joutuu iholle, pese se huolellisesti saippualla ja lämpimällä vedellä.

Miten Ellence annetaan?

Ellence voi alentaa verisoluja, jotka auttavat elimistöäsi torjumaan infektioita ja auttaa veren hyytymistä. Veressä täytyy testata usein. Your syöpälääkkeitä voi viivästyä perusteella näiden testien tulokset.

Soita lääkäriltä ohjeita, jos et tapaaminen oman Ellence injektiota.

Epirubisiini voi kulkeutua kehon nesteiden (virtsan, ulosteiden, oksentaa). Vähintään 48 tuntia sen jälkeen, saat annoksen, välttää mahdollistaa kehon nesteiden kosketuksissa kädet tai muita pintoja. Hoitajien on kumikäsineitä taas siivota potilaan kehon nesteiden, käsittelyä saastuneen roskat tai pyykkiä tai vaippojen. Pese kädet ennen ja jälkeen käsineiden riisumisen. Pese likaantuneet vaatteet ja lakanat erillään muusta pyykistä.

Vältä toimista, jotka voivat lisätä verenvuotoriskiä tai vamman. Ole erityisen varovainen verenvuodon estämiseen parranajon tai hampaiden harjauksen.

Ei vastaanoteta “live” rokotteen käytön aikana Ellence, tai voit kehittyä vakava infektio. Elävät rokotteet sisältävät tuhkarokko, sikotauti, vihurirokko (MMR), rotavirus, lavantauti, keltakuume, vesirokko- (vesirokko), zoster (vyöruusu), ja nenän flunssa (influenssa) rokote.

Kiireellisten lääketieteellisen ohjeen saaminen, jos merkkejä allergisen reaktion Ellence: nokkosihottuma; hengitysvaikeudet; kasvojen, huulten, kielen tai kurkun.

Kerro hoitoalan kerralla, jos olet

hengästyneisyys, jopa lievää rasituksessa

turvotus, nopea painonnousu (varsinkin kasvot ja keskiosaan)

ärsytystä tai ihomuutokset joissa injektio annettiin

pahoinvointi, ylävatsakipu, kutina, ruokahaluttomuus, tumma virtsa, savi-värinen uloste, keltaisuutta (ihon tai silmien)

Mitä tapahtuu, jos kaipaan annos?

nopea, hidas tai epätasainen sydämenlyönnit

Mitä tapahtuu, jos yliannostus?

ahdistuneisuus, hikoilu, vaikea hengenahdistus, vinkuminen, haukkomaan henkeään

rintakipu, äkillinen yskä, yskä ja vaahtoava limaa, nopea hengitys, yskä jopa verta

Mitä pitäisi välttää?

alaselän kipu, verta virtsassa, vähän tai ei lainkaan virtsaamista

tunnottomuus tai kihelmöintiä tunne ympärillä suussa, heikko pulssi, epätavallisen voimakkaat refleksit, sekavuus, pyörtyminen

lihasheikkous, karheutta tai supistuminen

Ellence sivuvaikutuksia

kuume, vilunväristykset, särky, flunssan oireita, haavaumia suussa ja nielussa; tai

kalpea iho, helposti mustelmia, epätavallinen verenvuoto (nenä, suu, vagina, tai peräsuolen), violetti tai punainen nuppineulanpiston läikät ihon.

Yhteinen Ellence haittavaikutuksia ovat

kuumia aaltoja, jäi kuukautiset

tilapäinen hiustenlähtö

uupumuksen tai väsymyksen tunne

lievä pahoinvointi, ripuli; tai

silmien punoitus, turvonnut silmäluomet.

Tämä ei ole täydellinen luettelo sivuvaikutuksia ja toiset voi ilmetä. Soita omaan lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista. Voit ilmoittaa sivuvaikutuksia hallitusten hallituksen 1088.

Monet lääkkeet voivat vuorovaikutuksessa Ellence. Kaikkia mahdollisia yhteisvaikutuksia on lueteltu tässä. Kerro lääkärin kaikki lääkkeet ja mahdolliset aloitat tai lopetat hoidon aikana Ellence, erityisesti

parasetamoli (Parasetamoli)

auranofin tai kultaa injektioita hoitoon niveltulehdus

simetidiini

rosiglitatsoni

antibiootti tai sienilääke lääkitys

masennuslääke – amitriptyliini, doxepin, klomipramiini, desipramiini, imipramiini, nortriptyliini

pillereitä tai hormonikorvaushoito

kolesteroli lääkitys – atorvastatiini, fluvastatiini, lovastatiini, pitavastatiini, pravastatiinin, rosuvastatiinin, simvastatiini

sydämen tai verenpaineen lääketieteen – amlodipiini, atenololi, karvediloli, digoksiini, diltiatseemi, enalapriili, labetalolin, lisinopriili, metyylidopa, nifedipiini, verapamiili, ja toiset

HIV / AIDS lääkkeitä

NSAID (steroideihin kuulumattomien tulehduskipulääkkeiden) kuten ibuprofeeni (advil, Motrin), naprokseeni (Aleve), selekoksibi, diklofenaakki, indometasiini, meloksikaami, ja toiset

Mitkä muut lääkkeet vaikuttavat Ellence?

muut syöpä lääkkeiden, erityisesti doketakseli tai paklitakseli; tai

takavarikkoa elämäntapaan – karbamatsepiini, divalproeksi, fenobarbitaali, fenytoiini, valproaatti, ja toiset.

Ellence (epirubisiini)

Tämä luettelo ei ole täydellinen, ja monet muut lääkkeet voivat vuorovaikutuksessa Ellence. Tämä sisältää reseptiä ja over-the-counter lääkkeitä, vitamiineja, ja kasviperäisiä tuotteita. Anna luettelo kaikista lääkkeistä tahansa terveydenhuollon tarjoaja, joka kohtelee sinua.

4.04.2015-09-23, 07:06:42.

Raskaus Luokka D positiivinen todiste riski

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historian hallitus

Rintasyöpä, adjuvantti tamoksifeeni, letrotsoli, Taxol, Femara, Herceptin, paklitakseli, trastutsumabi, Nolvadex, epirubisiini, Soltamox