ELOXATIN

Anafylaktisia reaktioita oksaliplatiinille on raportoitu, ja saattaa esiintyä muutaman minuutin oksaliplatiinin annon. Adrenaliini, kortikosteroideja, ja antihistamiinien on käytetty lievittämään oireita.

Käyttää ELOXATIN

Terapeuttinen luokka: Antineoplastiset Agent

Farmakologiset Luokka: Platinum Coordination Complex

Oksaliplatiini kuuluu lääkeryhmään antineoplastiset aineet. Se häiritsee syöpäsolujen kasvua, jotka ovat lopulta tuhoutuu. Koska kasvu normaalit solut voidaan myös vaikuttaa lääkkeen, muita vaikutuksia voi myös esiintyä. Jotkut näistä voivat olla vakavia ja on ilmoitettava lääkärille. Muut vaikutukset voivat olla vakavia, mutta se voi aiheuttaa huolta. Jotkut vaikutukset voivat ilmetä jälkeen oksaliplatiinihoidon on pysäytetty. Varmista, että olet keskustellut lääkärin kanssa mahdollisesta sekä etuja se voi tehdä.

Tämä lääke on annettava ainoastaan ​​tai suorassa valvonnassa lääkärin.

Kun lääke on hyväksytty markkinoinnin tiettyyn käyttöön, kokemus voi osoittaa, että se on hyödyllinen myös muita lääketieteellisiä ongelmia. Vaikka näitä käyttötarkoituksia ei sisälly tuotemerkintöjen, oksaliplatiini käytetään tietyillä potilailla seuraavien sairauksia

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Ennen ELOXATIN

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksille oksaliplatiinin injektion lapsiväestössä. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu.

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet geriatrisen tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat hyödyllisyyttä oksaliplatiinin injektion vanhuksilla. Kuitenkin iäkkäillä potilailla ovat todennäköisemmin ikään liittyvä munuaissairaus, jotka saattavat edellyttää varovaisuutta, jos potilas oksaliplatiinia injektio.

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun saat tätä lääkettä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla sinua hoitaa tämän lääkityksen tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Tämä lääke aiheuttaa usein pahoinvointia ja oksentelua. On kuitenkin erittäin tärkeää, että jatkat tätä lääkettä, vaikka alkaa tuntea huonosti. Muut lääkkeet voidaan antaa sinulle auttamaan pahoinvointia ja oksentelua. Kysy lääkäriltä muita tapoja vähentää näitä vaikutuksia.

Saat tämän lääkkeen käyttöä sairaalassa tai syövän hoitoon keskus. Lääkäri tai muu koulutettu terveydenhuollon ammattilainen antaa sinulle tätä lääkettä. Tämä lääke annetaan läpi neula sijoitettu johonkin suonissa.

Jos jokin lääkkeen pääsee iholle tai silmiin, nenään tai suuhun, kerro lääkärille tai hoitajalle välittömästi.

Oksaliplatiini käytetään yleensä yhdessä muiden lääkkeiden kanssa syövän hoitoon. Tämä yhdistelmä lääkkeitä annetaan tavallisesti 2 päivää, mutta saat oksaliplatiini ensimmäisenä päivänä vain (päivä 1). Tämä 2-päivän hoito on annettu jälleen 14 vuorokauden välein, kunnes kehosi reagoi lääkkeeseen.

Tämä lääke tulee pakkausselosteen. On erittäin tärkeää, että luet ja ymmärrät tämän tiedon. Muista kysyä lääkäriltä mitään et ymmärrä.

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä säännöllisin käyntejä varmistaa, että tämä lääke toimii oikein. Verikokeet saattavat olla tarpeen tarkistaa toivottuja vaikutuksia.

Varmista, että lääkäri tietää, jos olet raskaana ennen kuin saat tätä lääkettä. Käyttämällä tätä lääkettä raskauden aikana voi vahingoittaa sikiötä. Jos uskot raskaaksi lääkkeen käyttö, kerro heti lääkärille.

Tämä lääke voi aiheuttaa vakavia allergisia reaktioita, kuten anafylaksiaa. Anafylaksia voivat olla hengenvaarallisia ja vaatii välitöntä lääkärin hoitoa. Soita lääkärille heti, jos sinulla on ihottumaa, ripuli, kuume tai vilunväreet, nokkosihottuma, käheys, kutinaa, lightheadedness tai huimausta, hengitysvaikeuksia, vaikeuksia niellä, tai turvotusta käsien, kasvojen tai suun kun olet saanut lääkettä .

Samalla kun hoidetaan oksaliplatiinin ja hoidon lopettamisen jälkeen sen kanssa, ei ole mitään immunisointia (rokotukset) ilman lääkärin hyväksyntää. Oksaliplatiini saattaa alentaa elimistön vastustuskykyä ja on mahdollista saatat saada tartunnan immunisoinnissa halutaan estää. Lisäksi muut henkilöt elävät taloudessanne ei tule ottaa suun kautta otettavan poliorokotteen koska on olemassa mahdollisuus ne voisivat kulkea poliovirus sinulle. Vältä myös henkilöt, jotka ovat ottaneet suun kautta otettavan poliorokotteen viimeisten useita kuukausia. Älä päästä lähelle niitä ja eivät pysy samassa huoneessa niiden kanssa kovin pitkään. Jos et voi ottaa näitä varotoimenpiteitä, kannattaa harkita yllään suojaava kasvonaamio, joka kattaa nenän ja suun.

Oksaliplatiini voi tilapäisesti alentaa määrä valkosolujen veressä, lisäämällä mahdollisuus saada infektio. Se voi myös alentaa verihiutaleiden määrää, jotka ovat tarpeen asianmukaista veren hyytymistä. Jos näin tapahtuu, on olemassa tiettyjä varotoimia voit ottaa, varsinkin kun verenkuva on alhainen, vähentää infektioriskiä tai verenvuotoa

Oikea käyttö ELOXATIN

Lopeta tämän lääkkeen käyttö ja tarkista lääkäriltä heti, jos alkaa ottaa yskää, hengenahdistusta, tai hengitysvaikeuksiin. Nämä voivat olla merkkejä vakavasta keuhkosairaus.

Tarkista lääkäriltä heti, jos olet ottaa polttava, puutumista, pistelyä, tai kivulias tunnetta käsivarsissa, kädet, jalat, tai jalat. Nämä voivat olla oireita niin kutsuttu perifeerinen tai sensorinen neuropatia.

Vältä kylmiä juomia, ja käyttö jääkuutioita juomia. Vältä kylmässä ja kylmä esineitä. Peitä iho jos sinun täytyy mennä ulos kylmissä lämpötiloissa. Älä laita jään tai jään pakkauksissa elimistössä. Älä hengittää syvään, kun tulee kylmää ilmaa. Älä ota asioita pakastimesta tai jääkaapista ilman hansikkaita. Älä käytä ilmastointilaitetta korkeilla tasoilla talon tai autossa kuumalla säällä.

Tämä lääke saattaa lisätä mahdollisuus ottaa verihyytymien tai aivojen kutsuttu reversiibeli posteriorinen leukoenkefalopatia oireyhtymä (RPLS). Lopeta tämän lääkkeen käyttö ja ota heti lääkärille, jos saat äkillisen ja vakavia päänsärkyä, pyörtymiskohtauksia, kouristukset, epätavallinen uneliaisuus, sekavuus tai ongelmia visio, puhe, tai kävelet ja käytät tätä lääkettä.

Tämä lääke voi aiheuttaa näön hämärtyminen tai muut näköhäiriöt. Jos jokin näistä tapahtuu, älä aja, käytä koneita tai tee mitään muuta, joka voi olla vaarallista, jos et pysty näkemään hyvin. Jos nämä reaktiot ovat erityisen kiusallinen, tarkista lääkäriltäsi.

Tarkista lääkäriltä heti, jos sinulla on kipua tai arkuus ylä vatsassa, vaalea uloste, tumma virtsa, ruokahaluttomuus, pahoinvointi, epätavallinen väsymys tai heikkous, tai keltainen silmien tai ihon. Nämä voivat olla oireita vaikea maksasairaus.

Älä ota muita lääkkeitä, ellei niitä ole keskusteltu lääkärin kanssa. Tämä sisältää reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääkkeet ja kasviperäisten tai vitamiineja.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Varotoimet Vaikka käyttäminen ELOXATIN

Tarkista lääkäriltä tai hoitajalle välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Kiireellisten apua välittömästi, jos jokin seuraavista yliannostuksen yhteydessä

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx Reseptilääke

ELOXATIN Side Effects

ELOXATIN (oksaliplatiini)

Raskaus Luokka D positiivinen todiste riski

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Peräsuolen syövän Avastin Xelodaa, fluorourasiili, kapesitabiini, leukovoriini, bevasitsumabi, oksaliplatiini, Erbitux, irinotekaani, Betaseron, setuksimabi, Lonsurf, Stivarga, levamiso-, Cyramza, regorafenib, ramucirumab, Camptosar®, Vectibix Fusilev, panitumumabi, beeta-1b, levoleucovorin kalsium, Adrucil, Zaltrap