embeda (morfiini / naltreksoni) käyttää, annostus, sivuvaikutuksia

Mikä on Embeda?

Embeda hoidetaan keskivaikean ja vaikean kivun, kun ympärillä vuorokauden kivunlievityksen tarvitaan pitkän aikaa. Naltreksonia sisältyy tähän lääkitystä estämään väärinkäytön morfiinin komponentin.

Embeda on laajennettu versio opioidikipulääkitys joka ei ole käytettäväksi auttavat tarvittaessa pohjana kipua.

Embeda voidaan myös käyttää muihin tarkoituksiin ei lääkitystä oppaassa.

Tärkeää tietoa

Sinun ei tule käyttää Embeda jos sinulla on vaikea astma tai hengitysvaikeuksia, tai suolitukos kutsutaan suolen lamaantuminen.

Älä käytä Embeda jos olet käyttänyt MAO-estäjän viimeisten 14 päivän aikana. Vaarallinen lääkeinteraktion voisi tapahtua. MAO-estäjät sisältävät isokarboksatsidi, linetsolidi, metyleenisininen injektio, feneltsiini, rasagiliini, selegiliini, tranyylisypromiini, ja toiset.

Embeda voi hidastaa tai pysäyttää hengitys, varsinkin kun aloitat lääkkeen tai aina, kun annosta muutetaan. Älä ota Embeda suurempia määriä tai pidempään kuin määrätty. Älä murskata, halkaista tai avaa laajennettu versio pilleri. Niele se kokonaisena jotta altistuminen voi johtaa kuolemaan annoksen.

Embeda voi olla tottumusta, jopa säännöllisin annoksilla. Ota tätä lääkettä juuri niin kuin lääkärin määräämän. Koskaan jakaa lääke toisen henkilön. VÄÄRINKÄYTÖSTÄ huumaavien kipulääkettä VOI AIHEUTTAA ADDICTION, Yliannostus tai kuolema, varsinkin lapsi tai muu henkilö käyttää lääkettä ilman reseptiä.

Ennen lääkkeen

Kerro lääkärille, jos olet raskaana. Embeda voi aiheuttaa hengenvaarallisia vieroitusoireita vastasyntyneen.

Älä juo alkoholia. Vaarallisia sivuvaikutuksia tai kuolema voi syntyä alkoholin yhdistetään morfiinia ja naltreksonin.

Älä käytä Embeda jos olet käyttänyt MAO-estäjän viimeisten 14 päivän aikana. Vaarallinen lääkeinteraktion voisi tapahtua. MAO-estäjät sisältävät isokarboksatsidi, linetsolidi, metyleenisininen injektio, feneltsiini, rasagiliini, selegiliini, tranyylisypromiini, ja toiset.

Sinun ei tule käyttää Embeda jos olet joskus saanut allergisen reaktion huume lääkettä, tai jos

vaikea astma tai hengitysvaikeuksia; tai

suolitukos kutsutaan suolen lamaantuminen.

Sinun ei pitäisi käyttää Embeda ellet jo käyttäen samanlaista opioidi lääketieteen ja sietävät sitä. Opioidien lääkkeitä ovat kodeiini, fentanyyli, hydrocodone (Vicodin), hydromorfoni (Dilaudid), metadoni, oksikodoni (OxyContin, Percocet), ja monet muut. Kysy lääkäriltäsi, jos et ole varma olet opioidien sietävä.

Morfiini voi olla tottumusta. Koskaan jakaa Embeda toisen henkilön kanssa, varsinkin joku aiemmin lääkkeiden väärinkäyttöä tai riippuvuutta. Pidä lääkitys paikkaan, missä muut eivät pääse sitä. Myynnin tai lahjoittaa Embeda jollekin muulle henkilölle on vastoin lakia.

Jotkut lääkkeet voivat olla vuorovaikutuksessa morfiini ja aiheuttaa vakavan sairaus nimeltä serotoniinioireyhtymä. Varmista, että lääkäri tietää, jos myös ottaa lääkettä masennuksen, psyykkinen sairaus, Parkinsonin tauti, migreeni, vakavia infektioita tai ehkäisyyn pahoinvointia ja oksentelua. Kysy lääkäriltä ennen kuin teet mitään muutoksia siihen, miten tai kun otat lääkkeitä.

Varmistaaksesi Embeda on turvallinen, kerro lääkärille, jos olet

tahansa hengitys ongelma tai keuhkosairaus

historia päävamman, aivokasvain, tai kouristuksia

historia huumeiden väärinkäytön, alkoholiriippuvuus tai psyykkinen sairaus

laajentuneen eturauhasen, virtsaaminen ongelmia

maksa- tai munuaissairaus

selkärangan kaarevuus, joka vaikuttaa hengitys

Addisonin tauti (Lisämunuainen häiriö)

ongelmia teidän sappirakko, haima, tai kilpirauhasen.

Kerro lääkärille, jos olet raskaana tai suunnittelet raskautta. Jos käytät morfiini raskauden aikana, vauva voi tulla riippuvaiseksi lääkkeen. Tämä voi aiheuttaa hengenvaarallisia vieroitusoireita vauvan syntymänsä jälkeen. Syntyneiden riippuvainen tottumusta lääke saattaa tarvita lääkärin hoitoa useita viikkoja.

Miten käytän Embeda?

Morfiini ja naltreksoni voi kulkeutua rintamaitoon ja voi vahingoittaa hoitokodissa vauva. Sinun ei tule imettää käyttäessäsi Embeda.

Toteutettava Embeda ohjeiden mukaan. Seuraa kaikkiin suuntiin oman lääkemääräystä etiketissä. Embeda voi hidastaa tai pysäyttää hengitys, varsinkin kun aloitat lääkkeen tai aina, kun annosta muutetaan. Älä ota tätä lääkettä suurempia määriä tai pidempään kuin määrätty. Kerro lääkärille, jos lääke näyttää lakata toimimasta samoin lievittää kipua.

Embeda voi olla tottumusta, jopa säännöllisin annoksilla. Ota tätä lääkettä juuri niin kuin lääkärin määräämän. VÄÄRINKÄYTÖSTÄ huumaavien kipulääkettä VOI AIHEUTTAA ADDICTION, Yliannostus tai kuolema.

Lopeta kaikki muut ympäri vuorokauden huume kipulääkkeiden kun aloitat Embeda.

Voit ottaa lääkkeen kanssa tai ilman ruokaa. Embeda otetaan yleensä 1 tai 2 kertaa päivässä. Jokainen annos tulisi välein vähintään 12 tunnin välein. Noudata lääkärin ohjeita.

Älä murskata, halkaista tai avaa laajennettu versio pilleri. Niele se kokonaisena jotta altistuminen voi johtaa kuolemaan annoksen.

Jotta nielemisen helpottamiseksi, voit avata laajennettu versio kapseli ja ripottele lääke osaksi lusikallinen omenasosetta. Sekoita vain yksi annos ja niellä tätä seosta heti pureskelematta. Juo lasi vettä, jotta kaikki lääke on nielty. Huuhtele tyhjä kapseli alas wc.

Älä lopeta Embeda äkillisesti, tai voit olla epämiellyttäviä vieroitusoireita. Kysy lääkäriltä miten turvallisesti lopettaa lääkkeen käyttämisen.

Koskaan murskata tai rikkoa tabletti hengittää jauhe tai sekoita se nesteeksi pistää lääkkeen laskimoon. Tämä käytäntö on johtanut kuolemaan.

Säilytä huoneenlämmössä kosteudelta, lämmön ja valon. Seuraa määrän lääkettä käytetään kustakin uusi pullo. Embeda on huumeiden väärinkäytön ja sinun on hyvä tietää, jos joku käyttää lääkkeen väärin tai ilman reseptiä.

Älä pidä jääneen Embeda kapselia. Kysy apteekista sijoituspaikkojen lääke otetaan takaisin hävittämistä ohjelmaa. Jos ei ole palautusohjelman, huuhtele käyttämättömät kapselit alas WC. Hävittäminen lääkkeiden huuhtelemalla suositellaan vähentämään vaaraa yliannostuksesta aiheuttaa kuoleman. Tämä neuvo koskee hyvin pientä määrää lääkkeitä vain. Hallituksen kanssa valmistaja on selvitetty, tämä menetelmä on sopivin reitti hävittämistä ja esittelee vähiten riskiä ihmisten turvallisuus.

Koska Embeda käytetään kivun, et todennäköisesti unohda annoksen. Ohita mitään unohtunut annos, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos. Älä käytä ylimääräisiä lääketieteen muodostavat Vastaamaton annos.

Mitä tapahtuu, jos kaipaan annos?

Embeda ei käytettäväksi auttavat tarvittaessa pohjana kipua.

Mitä tapahtuu, jos yliannostus?

 Embeda yliannostus voi johtaa kuolemaan, etenkin lapsen tai muun henkilön käyttää lääkettä ilman reseptiä. Yliannostus oireita voivat olla hidas hengitys ja sydämen syke, vaikea uneliaisuus, lihasheikkous, kylmä ja nihkeä iho, paikantaa oppilaiden ja pyörtyminen.

Älä juo alkoholia. Vaarallisia sivuvaikutuksia tai kuolema voi syntyä alkoholin yhdistetään Embeda. Tarkista ruokaa ja lääkkeitä etikettien olla varma, että nämä tuotteet eivät sisällä alkoholia.

Mitä pitäisi välttää?

Tämä lääkitys voi heikentää ajattelua tai reaktioita. Vältä ajamista ja koneiden käyttöä, kunnes tiedät, miten Embeda vaikuttaa sinuun. Huimausta tai vaikeaa uneliaisuutta voi aiheuttaa kaatumisen tai muita onnettomuuksia.

Kiireellisten lääketieteellisen ohjeen saaminen, jos merkkejä allergisen reaktion Embeda: nokkosihottuma; hengitysvaikeudet; rintakipu, ahdistus, iskevät Sykkeiden, pyörtyminen; kasvojen, huulten, kielen tai kurkun.

Soita lääkäriltä kerralla, jos olet

Embeda sivuvaikutuksia

heikko tai pinnallinen hengitys

valoa otsikkona tunne, kuten ehkä häipyä

takavarikkoa (vapinaan)

hedelmättömyys, jäi kuukautiset

impotenssi, seksuaalinen ongelmia, kiinnostuksen menetys sukupuoli; tai

alhaisen kortisolin tasot – pahoinvointi, oksentelu, ruokahaluttomuus, huimaus, pahenemista väsymys tai heikkous.

Hakeudu lääkäriin heti, jos sinulla on oireita Serotoniinioireyhtymäriskin kuten: levottomuus, aistiharhat, kuume, hikoilu, vapina, nopea syke, lihasten jäykkyys, nykiminen, koordinaatiokyvyn menetys, pahoinvointi, oksentelu, tai ripuli.

Morfiini ja naltreksoni on omiaan aiheuttamaan hengitysvaikeuksia iäkkäiden ja ihmisiä, jotka ovat vakavasti sairaita, aliravittuja, tai muuten heikkokuntoisilla.

Yhteinen Embeda haittavaikutuksia ovat

ummetus, pahoinvointi, oksentelu, vatsakipu

uneliaisuus, huimaus; tai

päänsärky, väsymyksen tunne.

Tämä ei ole täydellinen luettelo sivuvaikutuksia ja toiset voi ilmetä. Soita omaan lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista. Voit ilmoittaa sivuvaikutuksia hallitusten hallituksen 1088.

Jotkut lääkkeet voivat aiheuttaa ei-toivottuja tai vaarallisia vaikutuksia käytettynä kanssa Embeda. Kerro jokaiselle terveydenhuollon tarjoajat kaikista lääkkeistä käytät nyt, ja kaikki lääketieteen alat tai lopeta.

Tämän lääkkeen kanssa muiden lääkkeiden, jotka aiheuttaa väsymystä tai hidastaa hengitys voi aiheuttaa vaarallisia tai hengenvaarallisia haittavaikutuksia. Kysy lääkäriltä ennen Embeda kanssa unilääke, muut huumaavien kipulääkitystä, lihas relaxer, tai lääkkeitä ahdistuksen, masennuksen, tai kouristuksia.

Muut lääkkeet voivat olla vuorovaikutuksessa Embeda, kuten reseptiä ja over-the-counter lääkkeitä, vitamiineja, ja kasviperäisiä tuotteita. Kerro jokaiselle terveydenhuollon tarjoajat kaikista lääkkeistä käytät nyt ja minkään lääkkeen aloitat tai lopetat.

5.05.2016-04-05, 12:07:26

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu 2 korkea väärinkäytön mahdollisuus

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historian hallitus

Mitkä muut lääkkeet vaikuttavat Embeda?

WADA Class WADA antidopingtoimiston luokitus

Krooninen kipu tramadoli, oksikodoni, Cymbalta, Percocet, duloksetiini, fentanyyli, morfiini, Dilaudid, OxyContin, metadoni, Ultram, hydromorfoni

Embeda (morfiini / naltreksoni)

Kipu tramadoli, oksikodoni, parasetamoli, Parasetamoli, naprokseeni, asetyylisalisyylihappo, ibuprofeeni, hydrokodonin, amitriptyliini, Percocet, hydroksitsiinin klonidiinia