encopresis hoidot ja lääkkeet

Yleensä aiemmin, että hoito alkaa varten encopresis, sen parempi. Ensimmäisessä vaiheessa clearing paksusuolen kertyneistä, vaikutti ulosteesta. Sen jälkeen, hoito keskittyy terveellisten suoliston liikkeitä. Tämä sisältää koulutus lapsesi käydä vessassa niin pian kuin pystyy, kun halu olla suolen tapahtuu.

On olemassa useita menetelmiä selvitys paksusuolen ja lievittämään ummetus. Lapsesi lääkäri todennäköisesti suositella yhtä tai useampaa seuraavista

Psykoterapia

Lapsesi lääkäri voi suositella vatsan röntgenkuvat tarkistaa edistymistä paksusuolen selvitys.

Kun paksusuoli on tyhjennetty, on tärkeää kannustaa lasta säännöllisesti suoliston liikkeitä. Lisäksi suositellaan omahoidon toimenpiteitä, kuten kuitupitoista ruokavaliota ja juo runsaasti nesteitä, lapsesi lääkäri voi suositella ulosteesta pehmennysaineet kuusi kuukautta tai enemmän.

Jos lapsi tuntee häpeää, syyllisyyttä, masennusta tai huono itsetunto liittyvät encopresis, talk hoito (psykoterapia) voivat olla avuksi. Psykologi voi auttaa lasta käsittelemään näitä tunteita ja se voi myös antaa sinulle tekniikoita opetuksen lapsesi ei pidä ulosteesta. Kysy lapsesi lääkäriltä suosituksen.