Engerix-b

Terapeuttinen luokka: Vaccine

Käyttää Engerix-B

Hepatiitti B-rokote rekombinantti tehdään ilman ihmisen verestä tai verituotteista tai muita ihmisestä peräisin olevia aineita. Se voi antaa sinulle hepatiitti B-virus (HBV) tai ihmisen immuunikatovirus (HIV).

HBV-infektio on merkittävä syy vakavaan maksan sairauksien, kuten hepatiitin ja kirroosin ja tyyppi maksasyövän kutsutaan ensisijainen maksasolukarsinoomaan.

Raskaana olevat naiset, joilla on hepatiitti B tai kantavat hepatiitti B virus voi antaa sairauden niiden vauvoja, kun ne ovat syntyneet. Nämä vauvat kärsivät usein vakavia pitkäaikaisia ​​sairauksia taudista.

Immunisaatio hepatiitti B tauti suositellaan kaikille vastasyntyneet, pikkulapsille, lapsille, ja alle 19-vuotias. Sitä suositellaan myös aikuisille, jotka asuvat alueilla, joilla on korkea hepatiitti B tauti tai joilla voi olla suurentunut riski saada tartunta hepatiitti B -virus. Näitä aikuisia sisältävät

Tämä rokote on saatavilla vain lääkärin tai muun valtuutetun terveydenhuollon ammattilainen.

Päättäessään käyttää rokotetta, riskit ottaen rokotteen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä rokotetta, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Ennen Engerix-B

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet lapsipotilailla tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat käyttökelpoisuutta hepatiitti B-rokotteen yhdistelmä-lapsilla.

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet geriatrisen tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat käyttökelpoisuutta hepatiitti B-rokotteen rekombinantti vanhuksilla.

Tutkimukset naisilla mukaan tämä lääkitys aiheuttaa minimaalinen lapseen kohdistuvia riskejä, kun käyttää imetyksen aikana.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kerro terveydenhuollon ammattilaiselle, jos käytät jotain muuta reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääketieteessä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa Tämän rokotteen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Tässä osassa on tietoja asianmukaisen käytön useita tuotteita, jotka sisältävät hepatiitti b-rokote. Se ei voi olla spesifinen Engerix-B. Lue huolellisesti.

Hoitaja tai muu koulutettu terveydenhuollon ammattilainen antaa sinulle tätä rokotetta. Tämä rokote annetaan laukaus johonkin lihaksia. Jos olet verenvuoto-ongelmia kuten hemofilia, rokote voidaan antaa laukaus ihon alle.

Tämä rokote annetaan yleensä 3 annosta. Ensimmäisen annoksen jälkeen, kaksi annosta annetaan 1 kuukausi ja 6 kuukauden kuluttua ensimmäisestä annoksesta, ellei lääkäri määrää toisin.

On erittäin tärkeää, että sinä tai lapsesi palata lääkärin vastaanotolla oikeaan aikaan toisen ja kolmannen annoksen. Muista ilmoittaa lääkärille kaikista ei-toivottuja vaikutuksia, jotka tapahtuvat sinä tai lapsesi saa tätä rokotetta.

Tämä rokote voi aiheuttaa vakavia allerginen reaktio nimeltä anafylaksia. Anafylaksia voivat olla hengenvaarallisia ja vaatii välitöntä lääkärin hoitoa. Kerro lääkärille heti, jos olet tai lapsesi on ihottumaa, kutinaa, kielen ja kurkun tai hengitysvaikeuksia jälkeen saat pistoksen.

Kerro lääkärille, jos olet tai lapsesi on allerginen lateksille. Neula ja kuminen mäntä esitäytetyn ruiskun sisällä kuivaa luonnonkumia, joka voi aiheuttaa allergisen reaktion ihmisillä, joilla lateksiallergian.

Tämä rokote ei suojaa sinua hepatiitti B jos olet jo virustartunnan tuolloin saat laukaus.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä tai hoitajalle välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Oikea käyttö hepatiitti b-rokote

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hepatiitti B ehkäisy hepatiitti b aikuinen rokote, Twinrix, Recombivax HB Pediatric / Adolescent, Pediarix, Comvax, Haemophilus b-konjugaatti (PRP-OMP) rokote / hepatiitti b lapsipotilailla rokote, Engerix-B Pediatric, Recombivax HB Adult, Recombivax HB Dialyysilaitteet Formulation, kurkkumätä toksoidi / hepatiitti b lapsipotilailla rokote / hinkuyskä, soluton / poliovirusrokotteen inaktivoitu / tetanustoksoidi

Varotoimet Vaikka käyttäminen Engerix-B

Engerix-B Side Effects

Engerix-B (hepatiitti b aikuisten rokote)