entyvio

Farmakologiset Luokka: monoklonaalinen vasta-aine

Käyttää Entyvio

Tämä lääke on annettava ainoastaan ​​tai suorassa valvonnassa lääkärin.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksille vedolizumab injektion lapsiväestössä. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu.

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet geriatrisen tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat hyödyllisyyttä vedolizumab injektion vanhuksilla.

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kerro terveydenhuollon ammattilaiselle, jos käytät jotain muuta reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääketieteessä.

Ennen Entyvio

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Lääkäri tai muu koulutettu terveydenhuollon ammattilainen antaa sinulle tätä lääkettä. Se annetaan neulan kautta, joka on sijoitettu laskimoon.

Tätä lääkettä mukana Lääkitys Guide. Lue ja noudata näitä ohjeita huolellisesti. Kysy lääkäriltä, ​​jos sinulla on kysymyksiä.

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä säännöllisin käyntejä varmista, että tämä lääke toimii kunnolla. Verikokeet saattavat olla tarpeen tarkistaa toivottuja vaikutuksia.

Vedolizumab voi aiheuttaa infuusioreaktio kun saat sitä tai heti infuusion päättyy. Tarkista lääkäriltä tai hoitajalle heti, jos sinulla on kipua rintakehässä, kuume, vilunväristykset, kutina, nokkosihottuma, ihottuma, huimaus, pyörtyminen, huimaus, päänsärky, nivelkipu, nielemisvaikeuksia, hengitysvaikeuksia tai kasvojen , kielen ja nielun.

Tämä lääke voi aiheuttaa vakavia allergisia reaktioita, kuten anafylaksiaa. Anafylaksia voivat olla hengenvaarallisia ja vaatii välitöntä lääkärin hoitoa. Soita lääkärille heti, jos sinulla on ihottumaa, kutinaa, hengitysvaikeuksia, vaikeuksia niellä, tai turvotusta käsien, kasvojen tai suun tätä lääkettä.

Elimistön kykyä torjua infektio voidaan pelkistää tätä lääkettä. Vältä on lähellä ihmisiä, jotka ovat sairaita ja pestä kädet usein. Kerro lääkärille, jos olet joskus saanut tartunnan, joka ei mene pois tai infektio, joka pitää tulossa takaisin. Tarkista lääkäriltä heti, jos sinulla on kuumetta, vilunväristykset, yskä, flunssan kaltaiset oireet, tai epätavallinen väsymys tai heikkous.

Tämä lääke saattaa lisätä riskiä saada harvinaisen aivoinfektio nimeltään progressiivinen multifokaalinen leukoenkefalopatia (PML). Soita heti lääkärille, jos sinulla on selkäkipu, näön hämärtyminen, sekavuus, huimaus, uneliaisuus, kuume tai päänsärkyä, kouristuksia, tai epätavallinen väsymys tai heikkous.

Tarkista lääkäriltä heti, jos sinulla on kipua tai arkuus ylä vatsassa, vaalea uloste, tumma virtsa, ruokahaluttomuus, pahoinvointi, oksentelu, tai keltainen silmien tai ihon. Nämä voivat olla oireita vaikea maksasairaus.

Samalla kun hoidetaan vedolizumab, ei ole mitään immunisointia (rokotteet) ilman lääkärin hyväksyntää. Your rokotukset täytyy olla nykyinen ennen kuin saat vedolizumab.

Älä ota muita lääkkeitä, ellei niitä ole keskusteltu lääkärin kanssa. Tämä sisältää reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääkkeet ja kasviperäisten tai vitamiineja.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä tai hoitajalle välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Oikea käyttö Entyvio

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka B Ei todistettu riski ihmisten

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Crohnin tauti Humira, budesonidi, atsatiopriini, Hyoskyamiini, Remicade, Lialda, siklosporiini, Asacol

Haavainen paksusuolitulehdus prednisoni, Humiraa, deksametasoni, hydrokortisoni ajankohtainen, budesonidi, atsatiopriini, Decadron

Crohnin tauti, Huolto Humiraa, metronidatsoli, Flagyl, budesonidi, atsatiopriini, Remicade, Asacol, mesalamiinia

Varotoimet Vaikka käyttäminen Entyvio

Entyvio Side Effects

Entyvio (vedolizumab)