epirubisiinihydrokloridi

Tämä sivu sisältää lyhyesti tietoa epirubisiinihydrokloridia ja kokoelma linkkejä lisätietoja tämän lääkkeen käyttöä, tutkimustuloksia, ja meneillään olevista kliinisistä tutkimuksista.

Epirubisiinihydrokloridia on hyväksytty käytettäväksi muiden lääkkeiden hoitoon

Epirubisiinihydrokloridi on myös tutkittu hoitoon muiden syöpien.

Määritelmä Drug Sanakirja – Tarkemmat tieteellinen määritelmä ja muita nimiä tätä lääkettä.

Epirubisiinihydrokloridia – Lay kieli yhteenvedon tärkeää tietoa tästä huume, joka voi sisältää seuraavia

Lääkkeet ovat usein tutkitaan selvittää, jos he voivat auttaa hoitamaan tai ehkäisemään muita ehtoja kuin mihin he ovat hyväksyttyjä. Tämä potilas tiedotteessa koskee ainoastaan ​​hyväksytyille käytöt lääkkeen. Kuitenkin suuri osa tiedoista voidaan soveltaa myös hyväksymättömiä käyttötapoja, joita tutkitaan.

Kliinisten tutkimusten tulokset: Kemoterapia ennen leikkausta saattaa lisätä Survival in Mahasyöpä – Tärkeää kliinisten tutkimusten tulokset tätä lääkettä, taustatietoja, ja miten oikeudenkäynti oli tehty.

Etsi Clinical Trials for epirubisiinihydrokloridia – Tarkista kokeita listalta syövän kliinisissä kokeissa nyt hyväksyä potilailla.

Tärkeää: Lääke tällä sivulla on tarkoitus olla koulutus. Se ei korvaa lääkäriin. Tiedot eivät välttämättä kata kaikkia mahdollisia käyttötarkoituksia, toimet, vuorovaikutukset, tai sivuvaikutuksia tämän lääkkeen tai varotoimenpiteet, kun käytät sitä. Katso hoitohenkilökuntaan lisää tietoa potilaan terveydentila ja käyttää tätä lääkettä.