equagesic

Terapeuttinen luokka: Salicylate, Aspirin yhdistelmä

Käyttää Equagesic

Farmakologiset Class: NSAID

Kemiallinen luokka: Karbamaatti-

Tämä lääke on saatavissa vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Älä anna lääke, aspiriini lapselle tai teini kuumeessa tai muita oireita virusinfektion, erityisesti flunssa tai vesirokko, ensin keskustella tämän kanssa lapsesi lääkäriin. Tämä on erittäin tärkeää, koska aspiriini voi aiheuttaa vakavan sairauden nimeltä Reyen oireyhtymä lapsilla tai nuorilta kuume aiheuttaa virus infektio, varsinkin flunssa tai vesirokko. Lapset, joilla ei ole virustartunnan voi myös olla herkempiä vaikutuksia aspiriinia (sisältyy tähän yhdistelmä lääketieteen), varsinkin jos heillä on kuumetta tai ovat menettäneet suuria määriä kehon nesteen takia oksentelu, ripuli, tai hikoilua. Tämä saattaa lisätä mahdollisuus sivuvaikutuksia hoidon aikana.

Vanhukset voivat olla erityisen herkkiä vaikutuksille meprobamaatti ja aspiriinia. Tämä saattaa lisätä mahdollisuus sivuvaikutuksia hoidon aikana.

Ennen Equagesic

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät tätä lääkettä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla sinua hoitaa tämän lääkityksen tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista voi aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjen sivuvaikutuksia, mutta voivat olla välttämättömiä tietyissä tapauksissa. Jos sitä käytetään yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käytät tätä lääkettä, tai antaa sinulle erityisiä ohjeita käytöstä elintarvikkeiden, alkoholin tai tupakan.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Tässä osassa on tietoja asianmukaisen käytön useita tuotteita, jotka sisältävät meprobamaatti ja aspiriinia. Se ei voi olla nimenomaan Equagesic. Lue huolellisesti.

Ota lääke ruoan kanssa tai täysi lasillinen (8 unssia) vettä vähentää vatsan ärsytystä.

Älä ota tätä lääkettä, jos sillä on vahva etikka haju. Tämä haju tarkoittaa aspiriinin se hajottaa. Jos sinulla on kysyttävää tästä, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Ota lääke vain lääkärin ohjeiden mukaisesti. Älä ota enemmän sitä, älä ota sitä useammin, ja älä ota sitä pidempään kuin lääkäri määräsi. Jos liikaa meprobamaatin otetaan, se voi tulla tottumusta. Myös liian paljon aspiriinia saattaa aiheuttaa vatsavaivoja tai aiheuttaa lääketieteellisiä ongelmia, koska yliannostukseen.

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Jos tulee lääkkeen säännöllisesti jo pitkään

Oikea käyttö meprobamaatti ja aspiriinia

Jos tulee lääkkeen suurina annoksina tai pitkään, älä lopeta sitä ensin lääkärin kanssa. Lääkäri saattaa haluta sinun pienentää vähitellen määrää käytät ennen lopettamista kokonaan.

Tarkista etiketit kaikkien nonprescription (over-the-counter [OTC]) ja reseptilääkkeiden nyt ottaa. Jos jokin sisältävät aspiriinia tai muita salisylaattien (mukaan lukien vismuttisubsalisylaatti [esim Pepto-Bismol]), olla erityisen varovainen. Ottaen tai käyttämällä jotakin näistä lääkkeistä ottaen tämän yhdistelmän sisältävää lääkevalmistetta aspiriini voi johtaa yliannostukseen. Jos sinulla on kysyttävää tästä, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Tämä lääketieteen lisäävät vaikutukset alkoholin ja muiden keskushermostoa lamaavien (lääkkeitä, jotka hidastavat hermostoon, aiheuttaen mahdollisesti uneliaisuutta). Joitakin esimerkkejä CNS alentavat aineet ovat antihistamiineja tai lääke heinänuha, muita allergioita, tai vilustuminen, rauhoittavien lääkkeiden, rauhoittavien tai unilääkettä; reseptiä kipulääkitystä tai huumausaineet, barbituraatit, lääketiede epilepsiaan, lihasrelaksantit, tai nukutusta, kuten jotkut hampaiden anestesia. Tarkista lääkäriltä ennen jokin yllä mainituista, kun käytät tätä lääkettä.

Vatsavaivat voivat olla todennäköisempää, jos juot alkoholijuomia hoidon aikana tätä lääkettä, varsinkin jos käytät lääkettä suurina annoksina tai pitkään. Tarkista lääkäriltä, ​​jos sinulla on kysyttävää tästä.

Liian paljon tämän lääkkeen yhdessä tiettyjen muiden lääkkeiden kanssa saattaa lisätä vatsavaivoja. Älä siis säännöllisesti ota tätä lääkettä yhdessä minkä tahansa seuraavista lääkkeistä, ellei suunnattu tekemään niin lääkäri tai hammaslääkäri

Jos otat laksatiivinen joka sisältää selluloosaa, älä ota sitä 2 tunnin kuluessa lääkkeen ottamisen. Näiden lääkkeiden lähekkäin voi tämän lääkkeen tehoa estämällä aspiriini (sisältämä tämä yhdistelmä lääkettä) imeytymistä elimistöön.

Diabeetikoilla

Ennen kuin mitään lääketieteellistä testit, kerro lääkäri vastuussa, että käytät tätä lääkettä. Tulokset joitakin testejä, kuten metyraponi testi ja fentolamiini testi, voi vaikuttaa tämän lääkkeen.

Varotoimet Vaikka käyttäminen Equagesic

Jos aiot leikkaukseen, kuten hammaskirurgia, älä ota aspiriinia (sisältämä tämä yhdistelmä lääkettä) 5 päivää ennen leikkausta, ellei toisin ohjeiden mukaan lääkäri tai hammaslääkäri. Aspiriinia tänä aikana saattaa aiheuttaa verenvuotoa ongelmia.

Jos uskot tai joku muu saattanut ottaa yliannostuksen tätä lääkettä, saada hätätilanteessa apua heti. Kun yliannostuksen tätä lääkettä tai ottamalla alkoholin tai muiden keskushermostoa lamaavien sen kanssa voi johtaa tajuttomuuteen ja mahdollisesti kuolemaan. Joitakin merkkejä yliannostuksen jatkuvat soi tai surinaa korvissa; tahansa kuulonalenema, vakava sekavuus, uneliaisuus, tai heikkous, hengenahdistusta tai hidas tai levoton hengitys, huikea, ja hidas syke.

Tämä lääke voi aiheuttaa joillekin ihmisille huimausta, pyörrytystä, unelias, tai valppauden kuin ne ovat normaalisti. Varmista, että tiedät miten reagoit tätä lääkettä ennen kuin ajat, käytä koneita tai tee mitään muuta, joka voi olla vaarallista, jos olet huimausta tai eivät ole hälytys.

Meprobamaatin (sisältämä tämä yhdistelmä lääkettä) voi aiheuttaa suun kuivumista. Saat tilapäisen helpotuksen, sokerittomia makeisia tai purukumia, sulattaa bittiä jäätä suussa, tai käytä sylki korvike. Jos suussa edelleen tuntea kuivua yli 2 viikkoa, ota lääkäri tai hammaslääkäri. Jatkuvat suun kuivuminen saattaa lisätä hammassairaus, kuten karies, iensairaus, ja sieni-infektiot.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Tarkista lääkäriltä mahdollisimman pian, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Equagesic Side Effects

Equagesic (aspiriini / meprobamaatti)

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Kun lopetat lääkkeen, se voi silti tuottaa joitakin haittavaikutuksia, jotka tarvitsevat huomiota. Tänä ajan, tarkista lääkäriltä välittömästi, jos huomaat seuraavia haittavaikutuksia

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka X Ei käytettäväksi raskauden

CSA Aikataulu 4 Jotkut väärinkäytön mahdollisuus

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Ahdistus Xanax, Lexapro, Cymbalta, alpratsolaami, atenololi, loratsepaami, hydroksitsiinin essitalopraami, Ativania, venlafaksiini, duloksetiini, diatsepaamia

Kipu tramadoli, oksikodoni, parasetamoli, Parasetamoli, naprokseeni, asetyylisalisyylihappo, ibuprofeeni, hydrokodonin, amitriptyliini, Percocet, hydroksitsiinin klonidiinia

 tai mennä liittyä Equagesic tukiryhmä yhteyden muiden kanssa, jotka ovat samanlaisia ​​etuja.