Erbitux (iv-infuusio) käyttää, annostus & sivuvaikutukset

Mikä on Erbitux?

Erbituxia hoidetaan paksusuoli- ja peräsuolen. Sitä käytetään myös hoitoon pään ja kaulan alueen syöpä.

Erbituxia käytetään usein yhdessä muiden syöpälääkkeiden tai sädehoitoa.

Erbituxia käytetään usein yhdessä muiden syövän lääkkeitä ja / tai sädehoidot.

Tärkeää tietoa

Ennen kuin saivat Erbituxia, kerro lääkärille, jos sinulla on sydämen rytmihäiriöitä, sydämen vajaatoiminta, hengitysvaikeudet, sepelvaltimotauti, tai alhainen kaliumin tai magnesiumin veressä.

Jotkut vastaanotetaan tätä lääkettä on ollut reaktio infuusio (kun lääke ruiskutetaan laskimoon). Kerro hoitaja heti, jos tunnet huimausta, kuumeinen, kutiava, tai hengenahdistusta injektion aikana.

Setuksimabi on aiheuttanut hengenvaarallisia sivuvaikutuksia pienellä määrällä potilaita. Your huoltajille katselee ja tarkasti, kun saat jokaisen lääkeannoksen.

Vältä altistumista auringonvalolle tai solariumit kun saat tätä lääkettä ja vähintään 2 kuukauden kuluttua hoidon päättyy. Erbitux voi tehdä sinulle auringonpolttama helpommin. Suojavaatteita ja käyttää aurinkovoidetta (SPF 30 tai korkeampi), kun olet ulkona.

Ennen lääkkeen

Erbitux voi olla pitkäaikaisia ​​vaikutuksia elimistössä. Saatat tarvitsevat usein lääketieteelliset testit jonkin aikaa sen jälkeen, kun lopetat lääkkeen.

Kannattaa käytä Erbituxia, jos olet allerginen setuksimabia tai hiiren proteiinille.

Varmistaaksesi Erbitux on turvallinen, kerro lääkärille, jos olet

rytmihäiriöitä

keuhkosairaus tai hengitysvaikeuksia häiriö

sydämen vajaatoiminta

sepelvaltimotauti (tukkeutunut valtimo); tai

elektrolyytin epätasapaino (esimerkiksi alhainen kaliumin tai magnesiumin veressä).

Ei tiedetä, onko tämä lääke vahingoittaa sikiötä. Kerro lääkärille, jos olet raskaana tai suunnittelet raskautta.

Olitpa mies tai nainen, käyttää tehokasta ehkäisyä raskauden ehkäisyyn, kun saat Erbituxia, ja vähintään 6 kuukauden ajan hoidon päättyy.

Sinun ei pitäisi imettää lasta, kun saat Erbituxia ja vähintään 60 päivän kuluttua hoidon päättyy. Jos käytät rintapumppu tänä aikana, heittää pois kaikki maito keräät. Älä ruokkia sitä vauvalle.

Erbitux ruiskutetaan suoneen kautta IV. Saat tämän injektion klinikalla tai sairaalassa. Injektio on annettava hitaasti, ja IV-infuusio voi kestää jopa 2 tuntia. Sinulle voidaan antaa muita lääkkeitä estää tiettyjen haittavaikutuksia, kun saat setuksimabi.

Erbituxia annetaan yleensä kerran viikossa 6-7 viikkoa tai kunnes elimistö ei enää vastaa lääkitys. Noudata lääkärin annostusohjeet huolellisesti.

Erbituxia käytetään usein yhdessä muiden syövän lääkkeitä ja / tai sädehoidot. Voidaan vastaanottaa toinen syöpä lääkettä 1 tunnin kuluttua setuksimabi injektion.

Jos ovat myös saaneet sädehoitoa, saat ensimmäisen Erbituxia pistoksen 1 viikkoa ennen sädehoitoa. Myöhemmin annokset annetaan yleensä 1 tunti ennen säteilyä hoitoja.

Setuksimabi on aiheuttanut hengenvaarallisia sivuvaikutuksia pienellä määrällä potilaita. Jokaisen infuusion, sinun omaishoitajien katselee ja tarkasti varmista, että sinulla ei ole mitään vakavia sivuvaikutuksia.

Tämän varmistamiseksi lääkitystä auttaa ehdon ja ei aiheuta haitallisia vaikutuksia, veren täytyy testata usein. Your syöpälääkkeitä voi viivästyä perusteella näiden testien tulokset.

Erbitux voi olla pitkäaikaisia ​​vaikutuksia elimistössä. Saatat joutua verikokeita useiden viikkojen ajan Erbitux hoidon päättymisestä. Älä jää seurantakäynnit lääkärin kanssa.

Tavanomainen aikuisen annos peräsuolen syövän

Miten Erbituxia annetaan?

Alkuperäinen annos: 400 mg / m2 annettuna kuin 2 tunnin infuusiona (maksimi infuusionopeus 5 ml / min); Huolto Dose: 250 mg / m2 infuusiona 1 tunnin (maksimi infuusionopeus 5 ml / min) kerran viikossa; Jos annetaan yhdistelmänä FOLFIRI, Erbitux infuusio on valmis tuntia ennen FOLFIRI.

Tavanomainen aikuisen annos Okasolusyöpä

Huomautus: Yhdessä sädehoitoa, Erbitux on hyväksynyt hallituksen alkuperäisen hoitoon paikallisesti tai alueellisesti kehittynyt okasolusyöpä pään ja kaulan. Yhdessä platinapohjaisen hoidon 5-FU, Erbitux on tarkoitettu ensilinjan hoitoon potilailla, joilla on uusiutuva Paikallista sairaus tai metastasoitunut levyepiteelisyöpä pään ja kaulan. Ainoana lääkkeenä, Erbitux on tarkoitettu potilaille, joilla on uusiutuva tai metastaattinen levyepiteelisyöpä pään ja kaulan joille ennen platinajohdoksia hoito on epäonnistunut .; Osana Combination Therapy; Aloitusannos: 400 mg / m2 120 minuutin infuusiona laskimoon (maksimi infuusionopeus 5 ml / min) viikkoa ennen aloittamista kurssin sädehoitoa tai sinä päivänä aloittamisesta platinapohjaisen hoidon 5-FU .; Weekly Ylläpitoannos: 250 mg / m2 infuusiona 60 minuutin ajan (maksimi infuusionopeus 5 ml / min) viikoittaiset ajaksi sädehoitoa (6-7 viikkoa) tai kunnes tauti etenee tai hyväksyttävää myrkyllisyyttä annettuna yhdessä platinajohdoksia hoidon 5-FU. Täydellinen Erbitux hallinto 1 tunti ennen sädehoitoa tai platinaa perustuva hoito 5-FU .; Yhden Agent Therapy; Alkuperäinen annos: 400 mg / m2 120 minuutin infuusiona laskimoon .; Weekly Ylläpitoannos: 250 mg / m2 60 minuutin infuusiona laskimoon, viikoittain taudin etenemiseen saakka tai haittavaikutukset estävät lääkkeen käytön.

Soita lääkäriltä ohjeita, jos et ajanvaraus Erbitux infuusiona.

Vältä altistumista auringonvalolle tai solariumit kun saat Erbituxia ja vähintään 2 kuukauden kuluttua hoidon päättyy. Erbitux voi tehdä sinulle auringonpolttama helpommin. Suojavaatteita ja käyttää aurinkovoidetta (SPF 30 tai korkeampi), kun olet ulkona.

Kiireellisten lääketieteellisen ohjeen saaminen, jos merkkejä allerginen reaktio Erbitux: nokkosihottuma; hengitysvaikeudet; kasvojen, huulten, kielen tai kurkun.

Jotkut sai Erbitux injektio on ollut reaktio infuusio (kun lääke injektoidaan laskimoon). Kerro hoitaja heti, jos tunnet hengästyneenä, heikko tai huimausta, pahoin, kutiava, tai olla hengityksen vinkuminen, meluisa hengitys, tai käheä ääni injektion aikana.

Soita lääkäriltä kerralla, jos olet

akne kaltainen ihottuma tai vaikea ihottuma

punoitus, turvotus tai turvotusta ihon alla

silmän kipu tai punoitus, turvonneet silmäluomet, kuivatus tai viimeistelyn silmiin, näköhäiriöitä tai valonarkuus

äkillinen rintakipu tai epämiellyttävä tunne, hengityksen vinkuminen, kuiva yskä, hengästyneisyys, veren yskiminen

Erbitux annosteluohjeitten

rintakipu leviää leuan tai olkapään

Mitä tapahtuu, jos yliannostus?

valoa otsikkona tunne, kuten ehkä siirtää pois, hidas syke, heikko pulssi, hidas hengitys

infektio-oireita – kuume, flunssa oireita, suun ja nielun haavaumat, nopea syke, nopea ja pinnallinen hengitys, pyörtyminen

Mitä minun pitäisi välttää saadessaan Erbitux?

oireita elektrolyyttihäiriöriskiä – jalkakrampit, ummetus, rytmihäiriölääke, tuulta rintaa, äärimmäinen jano, tunnottomuus tai pistely, näköhäiriöt, lihaskipu tai heikkous

munuaisvaivoja – vähän tai ei lainkaan virtsaamista; kivulias tai vaikea virtsaaminen; turvotusta jalkojen tai nilkkojen; tai

vaikea ihoreaktio – kuume, kurkkukipu, turvotusta kasvoissa tai kielessä, polttamalla silmiin, iholle kipua seuraa punainen tai violetti ihottuma että leviää (erityisesti kasvojen tai ylävartalon) ja syyt rakkuloita ja kuorinta.

Erbitux sivuvaikutuksia

Yhteinen Erbitux haittavaikutuksia ovat

lievä kutinaa tai ihottumaa

muutoksia kynsillä tai varpaankynnet

kuiva, murtunut, tai turvoksissa iho

päänsärky

ripuli; tai

infektio.

Tämä ei ole täydellinen luettelo sivuvaikutuksia ja toiset voi ilmetä. Soita omaan lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista. Voit ilmoittaa sivuvaikutuksia hallitusten hallituksen 1088.

Voi olla muita huumeita, joka voi olla vuorovaikutuksessa setuksimabia. Kerro lääkärille kaikista lääkkeistä käytät. Tämä sisältää reseptiä, over-the-counter, vitamiini, ja kasviperäisiä tuotteita. Älä aloita uusi lääkityksen ilman kertoo lääkäriltä.

8.01.2015-05-14, 04:31:11

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria 10+ vuotta hallitus hyväksyi 2004

Okasolusyöpä bleomysiini, setuksimabi, Blenoxane

Pään ja kaulan alueen syöpä metotreksaatti, setuksimabi, Trexall

Peräsuolen syövän Avastin Xelodaa, fluorourasiili, kapesitabiini, leukovoriini, bevasitsumabi, oksaliplatiini, irinotekaania

Mitkä muut lääkkeet vaikuttavat Erbitux?

Erbitux (setuksimabi)