erektiohäiriö: nonoral hoidot

Lääkkeitä suun kautta eivät ole ainoa tapa erektiohäiriölääkkeitä. Tiedä täyden valikoiman hoitovaihtoehdoista ja miten ne toimivat.

Jos sinulla on erektiohäiriö ja voi ottaa tiettyjä lääkkeitä suun kautta tai jos suullinen hoidot eivät ole tehokkaita, sinun on muita hoitovaihtoehtoja.

Miksi voit valita nonoral erektiohäiriöhoitoa ja kuinka nämä erilaiset hoidot toimivat.

Kun lääkkeitä suun kautta ei ehkä ole turvallinen

Ei kaikki miehet voivat turvallisesti ottaa erektiohäiriöt lääkkeitä suun kautta, kuten sildenafiilia (Viagra), vardenafiili (Levitra, Staxyn), tadalafiili (Cialis) ja avanafil (Stendra). Lääkehoito erektiohäiriöitä ehkä toimi tai saattavat olla vaarallisia, jos

Muunlaiset lääkkeitä

Jotkut miehet saattavat myös valita toisen hoitovaihtoehto välttää sivuvaikutuksia aiheuttavat tietyt lääkkeitä suun kautta.

Nonoral lääkkeitä erektiohäiriöitä sisältävät

Self-injektiot. Useat lääkkeet ovat yleensä ruiskutetaan suoraan peniksen erektion. Useimmin käytetyt lääkkeet sisältävät alprostadili, papaveriini, ja fentolamiini. Tällä menetelmällä käytät ohuella neulalla pistää lääkitys pohjaan tai puolella peniksen.

Tavoitteena injektio hoitoja on tuottaa erektio, joka kestää noin 20- 40 minuuttia. Jos erektio kestää yli tunnin, sinun täytyy olla lääkitys tai annosta on säädettävä välttää mahdollisesti pitkäaikaisia ​​komplikaatioita. Koska neula käytetty on erittäin hieno, kipu injektiokohdassa on yleensä vähäinen.

Haittavaikutuksia voivat olla verenvuoto injektio, pitkittynyt erektio (priapismi) ja sidekudoksen muodostuminen sisällä penis tai pistoskohdan.

Alprostadiili virtsaputken peräpuikko. Alprostadiili intrauretaalinen (Muse) hoito edellyttää saattamisesta pieni alprostadiilin peräpuikko sisällä penis peniksen virtsaputken. Voit käyttää erityistä asetin lisätä suppository peniksen virtsaputkeen.

Erektio alkaa yleensä 10 minuutin kuluessa ja kestää välillä 30 ja 60 minuuttia. Haittavaikutuksia voivat olla kipu, pienten verenvuotojen virtsaputken ja sidekudoksen muodostuminen sisällä penis.

Testosteronikorvaushoitoa. Jotkut miehet ovat erektiohäiriöt, jotka saattavat vaikeuttaa alhainen testosteroni. Tällöin testosteronikorvaushoitoon voidaan suositella ensimmäinen askel.

Testosteronikorvaushoitoon kautta voidaan injektio, laastari, geeli, ikenen ja posken (suuontelon), nenään, ihonalainen pelletti, tai suun kautta. Keskustele lääkärin henkilökohtaisista mieltymyksistä ja mahdollisia haittavaikutuksia.