ertaczo ajankohtainen

Terapeuttinen luokka: Antifungaaliset

Käyttää Ertaczo

Kemiallinen luokka: imidatsolia

Tämä lääke on saatavissa vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Tämä lääke on testattu lapsilla ja ei ole osoitettu aiheuttavan erilaisia ​​sivuvaikutuksia tai ongelmia kuin se aikuisilla. Tämä lääke on tarkoitettu käytettäväksi lapsille 12-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Monet lääkkeet ei ole tutkittu erityisesti ikääntyneiden. Siksi se ei voi olla tiedossa, ovatko ne toimivat täsmälleen samalla tavalla he tekevät nuoremmilla aikuisilla. Vaikka ei ole erityisiä tietoja verrataan käyttö ajankohtaisista sertakonatsolin vanhuksilla kanssa käytettäväksi muissa ikäryhmissä, tämä lääke ei odoteta aiheuttavan eri sivuvaikutuksia tai ongelmia vanhusten kuin se nuoremmilla aikuisilla.

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Ennen Ertaczo

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kerro terveydenhuollon ammattilaiselle, jos käytät jotain muuta reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääketieteessä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Käytä sertakonatsoli kuin lääkärin ohjeiden mukaan. Kätesi tulee pestä levityksen jälkeen lääkettä teennäinen (s) ihoa. Vältä kosketusta silmien, nenän, suun ja muiden limakalvojen. Sertakonatsolia on tarkoitettu vain ulkoiseen käyttöön.

Kuivaa teennäinen (t) huolellisesti ennen käyttöä, jos haluat käyttää sertakonatsolin kylvyn jälkeen.

Käytä lääke koko hoidon ajan suositellut lääkärin, vaikka oireet voivat ovat parantuneet.

Vältä siteet tai harso (okkluusiositeen) ellei toisin ohjannut lääkäriltä.

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää tätä lääkettä, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

Kerro lääkärille, jos sovellusalueen merkkejä lisääntyneestä ihon ärsytystä, punoitusta, kutinaa, kirvelyä, rakkuloita, turvotusta tai tihkuu.

On erittäin tärkeää, että tarkistaa lääkäriltä 2 viikkoa, jos oireet eivät ole parantuneet tai jos olosuhteet pahenevat.

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Oikea käyttö Ertaczo

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Jalkasilsan rimatsoli ajankohtainen, ketokonatsoli ajankohtainen, terbinafiini ajankohtainen, Lotrisone, Lamisil, mikonatsoli ajankohtainen, griseofulviini, ciclopirox ajankohtainen, Canesten, econazole ajankohtainen, Naftin, Lotrimin AF urheilijan Jalka Cream, Loprox, Spectazole, Mycelex, Nizoral ajankohtaisista, Oxistat, Ciclodan, Mentax , Ketodan, Tinactin, Zeasorb-AF, Luzu, Mitrazol

Varotoimet Vaikka käyttäminen Ertaczo

Ertaczo Side Effects

Ertaczo (sertakonatsolin ajankohtainen)