erytromysiini ja bentsoyyliperoksidin ajankohtainen

Terapeuttinen luokka: aknen hoitoon käytettävät

Käyttää erytromysiini ja bentsoyyliperoksidia

Kemiallinen luokka: makrolidi

erytromysiini ja bentsoyyliperoksidi on saatavana vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Sillä erytromysiini ja bentsoyyliperoksidi, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio erytromysiini ja bentsoyyliperoksidin tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksille erytromysiinin ja bentsoyyliperoksidia yhdistelmän alle 12-vuotiaita. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu.

Ei ole tietoa suhteesta iän vaikutuksille erytromysiinin ja bentsoyyliperoksidia yhdistelmän geriatrisen potilailla.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät erytromysiiniä ja bentsoyyliperoksidia, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Ennen erytromysiini ja bentsoyyliperoksidia

Käyttämällä erytromysiini ja bentsoyyliperoksidille jokin seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla sinua hoitaa tämän lääkityksen tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

Käyttämällä erytromysiini ja bentsoyyliperoksidi tahansa seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Käyttämällä erytromysiini ja bentsoyyliperoksidille jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa käyttöä erytromysiinin ja bentsoyyliperoksidi. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

On erittäin tärkeää, että käytät erytromysiiniä ja bentsoyyliperoksidia vain ohjeiden. Älä käytä enemmän sitä, älä käytä sitä useammin, ja älä käytä sitä pidempään kuin lääkäri määräsi. Muuten voi aiheuttaa ihon tulla ärtynyt. Saatat joutua käyttämään erytromysiini ja bentsoyyliperoksidi useita viikkoja tai kuukausia ennen iho alkaa näyttää paremmalta. Hakeminen ylimääräinen lääke ei tehdä työtä nopeammin.

erytromysiini ja bentsoyyliperoksidi on tarkoitettu käytettäväksi iholla vain. Älä päästä sitä silmiin, nenään tai suuhun. Älä käytä sitä iholle alueille, joilla leikkauksia tai naarmuilta. Jos se ei saa näillä alueilla, huuhtele se pois heti.

Käyttää

Benzamycin® Pak on saatavilla yksi foliopussissa joka on kaksi erillistä osastoa. Jos käytät tämän merkin avaamalla pussi ja sekoita sisällöt kämmenelle perusteellisesti. Levitä tuote heti sekoituksen jälkeen. Älä sekoita tai hakea lääkkeen avotulen lähellä.

Pesun jälkeen tai parranajon, se on parasta odottaa 30 minuuttia ennen lääkkeen. Alkoholi on sekoitettu lääke saattaa ärsyttää juuri pesty tai ajeltu iho.

Vältä pesu akne teennäinen (t) liian usein. Tämä saattaa kuivattaa ihoa ja tee akne pahempi. Peseminen miedolla, mieto saippua 2 tai 3 kertaa päivässä pitäisi riittää, jos sinulla on rasvainen iho. Jos sinulla on kysyttävää tästä, tarkistaa lääkäriltä.

Älä käytä erytromysiini ja bentsoyyliperoksidi voimassaoloajan jälkeen etiketissä. Lääkettä ei välttämättä toimi kunnolla. Hanki tuoretta tarjonta apteekista. Tarkista apteekkiin, jos on kysyttävää tästä.

Auttaa pitämään akne kurissa, pitää käyttää erytromysiiniä ja bentsoyyliperoksidi koko ajan hoidon. Saatat joutua jatkaa erytromysiini ja bentsoyyliperoksidi päivittäin kuukausia tai jopa kauemmin joissakin tapauksissa.

Annos erytromysiini ja bentsoyyliperoksidia on erilainen eri potilailla. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräinen annos erytromysiini ja bentsoyyliperoksidi. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää erytromysiini ja bentsoyyliperoksidi, tee se niin pian kuin mahdollista. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Oikea käyttö erytromysiiniä ja bentsoyyliperoksidia

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

Pidä Benzamycin® Pak on foliopussi, kunnes olet valmis käyttämään sitä. Säilytä huoneenlämmössä, lämmöltä ja suoralta auringonvalolta. Ei saa jäätyä.

Säilytä Benzamycin® ajankohtainen geeli jääkaapissa, lämmöltä ja suoralta auringonvalolta. Ei saa jäätyä. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke 3 kuukauden kuluttua.

On tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä säännöllisin käyntejä. Näin lääkäriltä, ​​onko lääke toimii kunnolla ja päättää, jos sinun pitäisi jatkaa sen käyttöä.

erytromysiini ja bentsoyyliperoksidi voi aiheuttaa ripulia, ja joissakin tapauksissa se voi olla vakava. Älä ota mitään ripulilääkkeitä ensin lääkärin kanssa. Ripuli lääkkeet voivat tehdä ripulia huonompi tai tehdä se kestää pidempään. Jos sinulla on kysyttävää tästä tai jos lievä ripuli jatkuu tai pahenee, tarkistaa lääkäriltä.

erytromysiini ja bentsoyyliperoksidi voi ihosi herkempiä auringonvalolle. Käytä aurinkovoidetta, kun olet ulkona. Vältä sunlamps ja solariumia. Voit joutua käyttämään suojavaatteita, kuten hattu.

Jos kehittyy vakava turvotus, hengenahdistus tai allerginen reaktio erytromysiini ja bentsoyyliperoksidi, lopeta lääkkeen käyttö ja tarkistaa lääkäriltä heti.

Jos akne ei parane vajaan 3 4 viikkoa, tai jos se on huonompi, tarkistaa lääkäriltä. Kuitenkin hoito akne voi kestää 8-12 viikkoa ennen kuin näet koko parannusta.

Varotoimet Vaikka käyttäminen erytromysiini ja bentsoyyliperoksidia

Jos lääkäri on määrännyt muuta lääkettä voidaan levitetään iholle yhdessä erytromysiinin ja bentsoyyliperoksidi, se on parasta soveltaa toisen lääkkeen vähintään 1 tunti asentamisen jälkeen ensimmäisen sukupolven lääke. Tämä voi auttaa pitämään ihon tulemasta liian ärtynyt. Lisäksi, jos lääkkeitä käytetään liian lähekkäin, ne eivät toimi kunnolla.

Lievä pistelyä tai ihon palaminen voidaan odottaa jälkeen erytromysiini ja bentsoyyliperoksidi levitetään. Nämä vaikutukset saattavat kestää jopa muutaman minuutin tai enemmän. Jos ärsytys jatkuu, tarkista lääkäriltäsi. Saatat joutua käyttämään lääkettä harvemmin. Noudata lääkärisi suuntiin.

Voit edelleen käyttää kosmetiikkaa (make-up), kun käytät erytromysiiniä ja bentsoyyliperoksidi akne. On kuitenkin parasta käyttää vain “ öljytön “” kosmetiikkaa. Lisäksi se ei kannata käyttää kosmetiikkaa liikaa tai liian usein. Ne voivat tehdä akne pahempi. Jos sinulla on kysyttävää tästä, tarkistaa lääkäriltä.

Älä käytä muita lääkkeitä käsitellyssä ihoalueille kysymättä lääkäriltä. Älä käytä mitään ihonhoitotuotteet, jotka voivat kuivua tai ärsyttää ihoa. Näitä ovat ihon kuorinta aineita.

Älä käytä lääkettä hiukset tai jollekin kankaasta. erytromysiini ja bentsoyyliperoksidi voi aiheuttaa valkaisu.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

erytromysiini ja bentsoyyliperoksidia Side Effects

bentsoyyliperoksidi / erytromysiini ajankohtainen

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Akne doksisykliini, klindamysiini ajankohtainen, erytromysiini ajankohtainen, tetrasykliini, minocycline, Accutane, tretinoiinia ajankohtainen, isotretinoiini, Yaz, Yasmin, Ortho Tri-Cyclen, dapsoni ajankohtainen, Retin-, Epiduoa, adapalene ajankohtainen, Microgestin Fe 1/20, Vibramycin, Tazorac , Claravis, TriNessa, Differin, Minocin, Tri-Sprintec, Solodyn

 tai mennä liittyä bentsoyyliperoksidi / erytromysiini tukiryhmä yhteyden muiden kanssa, jotka ovat samanlaisia ​​etuja.