erytromysiini ja sulfisoksatsoli

Terapeuttinen luokka: Antibiootti Yhdistelmä

Käyttää erytromysiini ja sulfisoksatsoli

Kemiallinen luokka: Erytromysiini

Erytromysiini ja sulfisoksatsoli yhdistelmä on saatavana vain lääkärin määräyksestä.

Kun lääke on hyväksytty markkinoinnin tiettyyn käyttöön, kokemus voi osoittaa, että se on hyödyllinen myös muita lääketieteellisiä ongelmia. Vaikka tämä käyttö ei ole erikseen mainittu tuotemerkintöjen, erytromysiini ja sulfisoksatsoli yhdistelmää käytetään tietyillä potilailla seuraavien sairaus

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Sillä erytromysiini ja sulfisoksatsoli, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio erytromysiini ja sulfisoksatsoli tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

erytromysiini ja sulfisoksatsoli on testattu lapsilla yli 2 kuukauden iästä eikä ole todettu aiheuttavan erilaisia ​​sivuvaikutuksia tai ongelmia kuin se aikuisilla. erytromysiini ja sulfisoksatsoli ei saa antaa alle 2 kuukauden ikäisille, ellei ohjannut lapsen lääkäriin, koska se voi aiheuttaa ei-toivottuja vaikutuksia.

erytromysiini ja sulfisoksatsoli on tarkoitettu käytettäväksi lapsille ja ei yleensä käytetä aikuisilla potilailla.

Ennen erytromysiini ja sulfisoksatsoli

Tutkimukset naisilla mukaan tämä lääkitys aiheuttaa minimaalinen lapseen kohdistuvia riskejä, kun käyttää imetyksen aikana.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät erytromysiini ja sulfisoksatsoli, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä erytromysiini ja sulfisoksatsoli tahansa seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla sinua hoitaa tämän lääkityksen tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

Käyttämällä erytromysiini ja sulfisoksatsoli tahansa seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Käyttämällä erytromysiini ja sulfisoksatsoli kanssa jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa käyttöä erytromysiinin ja sulfisoksatsoli. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Erytromysiini ja sulfisoksatsoli yhdistelmä on parasta toteuttaa ylimääräisiä määriä vettä ja voidaan ottaa ruoan kanssa. Muita vesimääriä tulisi ottaa useita kertoja joka päivä, ellei toisin ohjannut lääkäriltä. Juomavesi ylimääräinen vesi auttaa estämään joitakin toivottuja vaikutuksia (esim munuaiskivet) ja sulfa lääkkeet.

Älä anna erytromysiini ja sulfisoksatsoli pikkulapsille alle 2 kuukauden iässä, ellei toisin ohjannut lääkäriltä. Sulfa lääkkeet saattavat aiheuttaa maksan ongelmia näillä lapsilla.

Käytä erityisesti merkitty mittalusikka tai muu laite mitata kunkin annoksen tarkasti. Keskimääräinen kotitalous tl ei voi olla oikea määrä nestettä.

Älä käytä voimassaoloajan jälkeen etiketissä. Lääke ei ehkä toimi oikein sen jälkeen. Tarkista apteekkiin, jos on kysyttävää tästä.

Auttaa selvittää infektio kokonaan, pitää ottaa erytromysiini ja sulfisoksatsoli koko ajan hoidon, vaikka alkaa tuntea paremmin muutaman päivän jälkeen. Jos lopetat erytromysiini ja sulfisoksatsoli liian aikaisin, oireet saattavat palata.

erytromysiini ja sulfisoksatsoli toimii parhaiten, kun on olemassa jatkuva määrä veressä. Auttaa pitämään määrän vakiona, älä unohda yhtään annosta. Lisäksi se on paras ottaa annokset tasaisin aikoina päivällä ja yöllä. Esimerkiksi, jos olet ottaa 4 annosta päivässä, annosta tulee sijoitettu noin 6 tunnin välein. Jos tämä häiritsee unta tai muuta päivittäistä toimintaa, tai jos tarvitset apua suunnitellaksesi parhaan ottaa lääkkeesi, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Annos erytromysiini ja sulfisoksatsoli on erilainen eri potilailla. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräinen annos erytromysiini ja sulfisoksatsoli. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää erytromysiini ja sulfisoksatsoli, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Säilytä jääkaapissa. Ei saa jäätyä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Oikea käyttö erytromysiinin ja sulfisoksatsoli

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkastaa sinut säännöllisesti vierailuja verta ongelmia, jotka saattavat johtua erytromysiinin ja sulfisoksatsoli, varsinkin jos tulee ottaa erytromysiini ja sulfisoksatsoli pitkään.

Jos oireet eivät lievene muutaman päivän kuluessa tai jos ne pahenevat, tarkistaa lääkäriltä.

Erytromysiini ja sulfisoksatsoli voi aiheuttaa iho herkempi auringonvalolle kuin se on normaalisti. Altistuminen auringonvalolle, edes lyhyitä aikoja, voi aiheuttaa ihottumaa, kutinaa, punoitusta tai muita ihon värjäytymistä, tai vakava auringonpolttama. Kun aloitat ottaen erytromysiini ja sulfisoksatsoli

Jos sinulla on vaikea reaktio auringon, tarkistaa lääkäriltä.

Erytromysiini ja sulfisoksatsoli yhdistelmä voi aiheuttaa veren ongelmia. Nämä ongelmat voivat johtaa suurempi mahdollisuus tartunnan, hidas paranemista, ja verenvuoto, kumeja. Siksi kannattaa olla varovainen, kun käytät säännöllisesti hammasharjat, hammaslanka, ja hammastikkuja. Hammashoidon tulee siirtää, kunnes Veriarvojesi ovat normalisoituneet. Tarkista lääkäri tai hammaslääkäri, jos sinulla on kysyttävää suuhygienia (suun hoito) hoidon aikana.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Varotoimet Vaikka käyttäminen erytromysiini ja sulfisoksatsoli

Tarkista lääkäriltä mahdollisimman pian, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

erytromysiini ja sulfisoksatsoli Side Effects

erytromysiini / sulfisoksatsoli

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Välikorvatulehdus amoksisilliini, atsitromysiini, Augmentin, kefaleksiini, Bactrim, Keflex, Zithromax, kefdiniiriksi, sulfametoksatsoli / trimetopriimi, erytromysiini, keftriaksoni, klaritromysiini, kefuroksiimi, Rocephin, amoksisilliini / klavulanaatti, ampisilliini, Ceftin, Bactrim DS, Omnicef, Biaxin, Amoxil, ofloxacin korvan, penisilliini v kaliumia

 tai mennä liittyä erytromysiinin / sulfisoksatsoli tukiryhmä yhteyden muiden kanssa, jotka ovat samanlaisia ​​etuja.