esiintyviä tartuntatauteja / patogeeneihin esittely ja tavoitteet

esittely

Tutkimus suunnitelmat ja painopisteet

Huolimatta merkittävästä edistysaskeleet lääketieteellisen tutkimuksen ja hoitojen aikana 20-luvulla, tartuntatautien kuuluvat edelleen kuolinsyistä maailmanlaajuisesti kolmesta syystä: 1) uusien tartuntatautien; 2) uudelleen ilmaantuminen vanhojen tartuntatautien; ja 3) pysyvyys hankala tartuntatauteja. Kehittyvät sairauksia ovat puhkeamisen aiemmin tuntemattomia sairauksia tai tunnettuja sairauksia, joiden esiintyvyys ihmisillä on kasvanut merkittävästi viimeisten kahden vuosikymmenen aikana. Uudelleen ilmenevien sairauksien ovat tunnettuja sairauksia, jotka ovat ilmestyneet jälkeen merkittävästi vähentynyt ilmaantuvuus. Kahden viime vuosikymmenen aikana, innovatiivista tutkimusta ja parantaa diagnostisten ja havaitsemismenetelmät ovat paljastaneet useita aiemmin tuntemattomia ihmispatogeeneja. Esimerkiksi viimeisen vuosikymmenen aikana, krooninen mahalaukun haavaumia, jotka aikaisemmin luultiin johtuvan stressin tai ruokavalio, havaittiin olevan seurausta infektion Helicobacter pylori.

Uudet tartuntataudit kehittyä edelleen ja “esiin.” Muutokset ihmisen väestötiedot, käyttäytyminen, maankäyttö, jne., Ovat osaltaan uusi tauti syntymistä muuttamalla lähetys dynamiikka tuoda ihmisiä lähemmäs ja useammin kosketuksiin taudinaiheuttajia. Tähän voi liittyä altistuminen eläin- tai niveljalkaisten levittävät tauteja. Lisääntyvä kauppa eksoottisia eläimiä lemmikkieläimille ja elintarvikkeiden lähteenä on osaltaan nousua mahdollisuus taudinaiheuttajien hypätä eläinreservuaareista ihmisiin. Esimerkiksi tiiviissä yhteydessä eksoottisia jyrsijöitä tuotu Yhdysvaltoihin lemmikkeinä todettiin alkuperä Yhdysvaltain viimeaikaisia ​​puhkeaminen apinarokko, ja käyttö eksoottisia sivetti kissojen lihan Kiinassa todettiin olevan reitti, jolla SARS-KORONAVIRUS siirtyneet eläimestä ihmisisäntiin.

Sen lisäksi, että jatkuvasti löytämään uusia ihmisen taudinaiheuttajien, vanha tartuntatauti viholliset ovat “uudelleen ilmaantuvia.” Luonnollinen geneettiset variaatiot, uudelleenyhdistelyjä ja muunnokset mahdollistavat uusien kantojen tiedetään taudinaiheuttajien näkyvän jossa immuunijärjestelmä ei ole aiemmin altistuneet ja siksi ole esitäytetty tunnistaa (esim influenssa). Lisäksi ihmisten käyttäytymistä on tärkeä rooli uudelleen syntymistä. Lisääntynyt ja joskus harkitsematonta käyttöä mikrobilääkkeiden ja torjunta on johtanut kehitystä vastustuskykyisten taudinaiheuttajien, jonka avulla monia sairauksia, jotka olivat aiemmin hoidettavissa lääkkeiden tehdä paluun (esim tuberkuloosi, malaria, sairaalainfektioita, ja elintarvikeperäisten infektioiden). Viime aikoina vähentynyt noudattaminen rokotuspolitiikkaan on johtanut myös uudelleen syntyminen sairauksien kuten tuhkarokon ja pertussis, jotka olivat aiemmin hallinnassa. Käyttö tappavan taudinaiheuttajia, kuten isorokko tai pernaruton, koska agentit bioterrorismin on yhä tunnustettu uhka siviiliväestölle. Lisäksi monet tärkeät tartuntataudit ole koskaan riittävästi hallintaan joko kansallisella tai kansainvälisellä tasolla. Tartuntataudit, jotka ovat aiheuttaneet jatkuvaa terveysongelmia kehitysmaissa uudelleen syntymässä Yhdysvalloissa (esim elintarvike- ja vesiliikenteen infektiot, dengue, Länsi-Niilin virus).

Vastauksena uhka uusia tai uudelleen esiintyviä tartuntatauteja, theernment on kehittänyt strategian näiden ongelmien ratkaisemiseksi kohdennetun tutkimuksen ja koulutuksen. Tämä strategia, joka alun perin esitetty instituutin 1996 asiakirjan “tutkimuslinjauksilla for Emerging Infectious Diseases”, päivitettiin vuonna 2008 theernment strateginen suunnitelma, “theernment: suunnittelu for the 21st Century.” Toukokuussa 2001 theernment julkaisi “theernment Global Health Research Plan HIV / aidsin, malarian ja tuberkuloosin.” Tässä asiakirjassa hahmoteltu instituutin suunnitelmat ensi vuosikymmenen toteamiseen, hoitoon ja estää näiden kolmen infektioiden ja myös säädetyn suunnitelma lisäämällä tutkimusta kapasiteettia maan.

theernment tutkimussuunnitelmaa ja painopisteet sisältävät