eskalith

Litium myrkyllisyys liittyy läheisesti seerumin litiumpitoisuutta, ja voi esiintyä annoksilla lähellä terapeuttista tasolle. Tilat nopeaa ja tarkkaa seerumin litiumin määritykset pitäisi olla käytettävissä ennen hoidon aloittamista.

Litium myrkyllisyys liittyy läheisesti seerumin litiumpitoisuutta, ja voi esiintyä annoksilla lähellä terapeuttista tasolle. Tilat nopeaa ja tarkkaa seerumin litiumin määritykset pitäisi olla käytettävissä ennen hoidon aloittamista.

Käyttää eskalith

Terapeuttinen luokka: nutriceutical

Ei tiedetä, miten litium toimii vakauttaa henkilön mieliala. Se ei kuitenkaan vaikuttavat keskushermostoon. Se auttaa hallita tarkemmin tunteita ja auttaa selviytymään paremmin ongelmien kanssa elävä.

On tärkeää, että sinä ja perheesi ymmärtää kaikkia vaikutuksia tämän lääkkeen. Nämä vaikutukset riippuvat yksilöllisestä tilasta ja vasteen ja litiumin määrä käytät. Sinun täytyy myös tietää, milloin yhteyttä lääkäriin, jos on ongelmia lääkettä käytettäessä.

Tämä lääke on saatavissa vain lääkärin määräyksestä.

Kun lääke on hyväksytty markkinoinnin tiettyyn käyttöön, kokemus voi osoittaa, että se on hyödyllinen myös muita lääketieteellisiä ongelmia. Vaikka näitä käyttötarkoituksia ei sisälly tuotemerkintöjen, litiumia käytetään tietyillä potilailla seuraavien sairauksia

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Ennen eskalith

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksille litium laajennettu vapautuvaa tablettia alle 12-vuotiaita. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu.

Ei ole tietoa suhteesta iän vaikutuksille litiumin kapseleiden, ratkaisu, ja tabletit lapsipotilailla. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu.

Asianmukaiset tutkimukset suhteesta iän vaikutuksille litium ei ole suoritettu geriatrisen väestöstä. Kuitenkin iäkkäillä potilailla ovat todennäköisemmin ikään liittyvien sydämen ja munuaisten ongelmia, jotka saattavat edellyttää varovaisuutta ja oikaisua annoksen saavilla litiumia.

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät tätä lääkettä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla sinua hoitaa tämän lääkityksen tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Tässä osassa on tietoja asianmukaisen käytön useita tuotteita, jotka sisältävät litiumia. Se ei voi olla nimenomaan eskalith. Lue huolellisesti.

Ota tätä lääkettä juuri niin kuin lääkärin ohjeiden mukaan. Älä ota enemmän tai vähemmän sitä, älä ota sitä enemmän tai vähemmän usein, ja älä ota sitä pidempään kuin lääkäri määräsi. Muuten voi lisätä mahdollisuus sivuvaikutuksia.

Saatat joutua tätä lääkettä useita viikkoja, ennen kuin alkaa tuntea paremmin. Keskustele lääkärisi kanssa, jos sinulla on kysymyksiä.

Varmista, että lääkäri tietää, jos olet matalan natrium- tai vähäsuolainen ruokavalio. Liian vähän suolaa ruokavalioosi voi johtaa vakavaan sivuvaikutuksia.

Keskustele lääkärin oikeasta nestemäärän ottaa tätä lääkettä. Jotkut ihmiset täytyy juoda ylimääräistä nestettä päivittäin litium.

Niellä laajennettu versio tabletti kokonaisena. Älä riko, murskaa tai pureskella.

Mittaa oraaliliuoksen kanssa merkitty mittalusikka, ruisku, tai lääke cup. Säännöllinen tl ei saa mitata oikea määrä lääkettä.

Oikea käyttö litium

On olemassa useita eri muotoja litium. Annos kullekin on erilainen, ja niitä käytetään eri vuorokauden aikoina. Älä muuta tyyppiä lääkettä otat keskustelematta ensin lääkärin kanssa.

Jotta litium toimii kunnolla, se täytyy ottaa päivittäin säännöllisin välein annoksina määrännyt lääkäri. Tämä on välttämätöntä pitää jatkuvasti litiumin määrää veressä. Auttaa pitämään määrän vakiona, älä unohda yhtään annosta äläkä lopeta lääkkeen vaikka paremmin.

Käytä vain merkki lääkkeen että lääkäri määrännyt. Eri merkit eivät välttämättä toimi samalla tavalla.

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää tätä lääkettä, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Varotoimet Vaikka käyttäminen eskalith

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä säännöllisin käyntejä varmistaa, että tämä lääke toimii oikein. Veren ja virtsan testejä voidaan tarvita tarkistamaan toivottuja sivuvaikutuksia.

Käyttämällä tätä lääkettä raskauden aikana voi vahingoittaa sikiötä. Käytä tehokasta ehkäisymenetelmää pitää saamasta raskaaksi. Jos uskot raskaaksi lääkkeen käyttö, kerro heti lääkärille.

Lopeta tämän lääkkeen käyttö ja ota heti yhteys lääkäriin, jos sinulla on ripuli, oksentelu, uneliaisuus, lihasten heikkous, vapina, horjumista, tai muita ongelmia lihasten hallintaan tai koordinoinnista.

Varmista, että lääkäri tietää, jos sinulla on sydämen sairaus nimeltä Brugada oireyhtymä. Brugada oireyhtymä voi olla hengenvaarallinen ja vaatii välitöntä lääkärin hoitoa. Soita lääkärille tai päivystykseen heti, jos sinulla on nopea, jytinä, tai epätasainen syke, selittämätön pyörtyminen, huimaus, hengenahdistus, tai levoton hengitys tämän lääkkeen ottamisen jälkeen.

Enkefalopatiaan oireyhtymä (aivot ongelma) voi esiintyä potilailla lääkkeen yhdessä haloperidoli (Haldol®). Tarkista lääkäriltä heti, jos sinulla on seuraavia oireita hoidon aikana: kuume, sekavuus, uneliaisuus, puheen tuottamisen vaikeudet, hallitsemattomat kehon liikkeet, ja epätavallinen väsymys tai heikkous.

Eskalith Side Effects

Eskalith (litium)

Tämä lääke voi aiheuttaa joillekin ihmisille huimausta, uneliaisuutta, tai valppauden kuin ne ovat normaalisti. Varmista, että tiedät miten reagoit tätä lääkettä ennen kuin ajat, käytä koneita tai tee mitään muuta, joka voi olla vaarallista, jos olet huimausta tai eivät ole hälytys.

Ole erityisen varovainen kuumalla säällä ja toiminnoissa, jotka aiheuttavat sinulle hikoilla voimakkaasti, kuten kuumat kylvyt, saunat, tai käyttäessään. Jos sinulla on infektio tai sairaus, joka aiheuttaa raskas hikoilu, oksentelu, ripuli, vapina, tai lihasheikkoutta, tarkistaa lääkäriltä heti. Menetys liikaa vettä ja suolaa kehosta saattaa aiheuttaa vakavia haittavaikutuksia tätä lääkettä.

Älä mennä ruokavalio laihtua ja ei tee suuria muutoksia omassa ruokavaliossa ensin lääkärin kanssa. Väärin ruokavalioon voi aiheuttaa menetyksiä liikaa vettä ja suolaa kehosta ja voi johtaa vakavaan sivuvaikutuksia tätä lääkettä.

Älä ota muita lääkkeitä, ellei niitä ole keskusteltu lääkärin kanssa. Tämä sisältää reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääkkeet ja kasviperäisten tai vitamiineja.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Kiireellisten apua välittömästi, jos jokin seuraavista yliannostuksen yhteydessä

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Poistunut Poistunut

Raskaus Luokka D positiivinen todiste riski

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Kaksisuuntainen mielialahäiriö Seroquel, litium, klonatsepaami, Klonopin, Abilify, Lamictal, ketiapiini, Depakote

Skitsoaffektiivinen Disorder Seroquel, Prozac, litium, fluoksetiini, Abilify, Lamictal, ketiapiini, risperidoni

Mania litium, depakote, risperidoni, Risperdal, divalproexnatriumin, haloperidoli, Haldol, klooripromatsiini