estalis

Estrogeenien kanssa tai ilman progestiinien ei tulisi käyttää ehkäisyyn sydän- ja verisuonitautien tai dementia. Lisääntynyt riski DVT, keuhkoembolia, aivohalvaus, sydäninfarkti, ja invasiivisen rintasyövän on raportoitu. Lisääntynyt todennäköisen dementian postmenopausaalisilla naisilla 65-vuotiaita tai vanhempia on myös raportoitu. On lisääntynyt riski kohdun limakalvon syöpä naisilla, joilla on kohtu, jotka käyttävät pelkän estrogeenin. Estrogeenit tai ilman progestins tulisi määrätä pienin tehokas annokset ja mahdollisimman lyhyen aikaa sopusoinnussa hoidon tavoitteet ja riskit yksilön nainen.

Käyttää Estalis

Terapeuttinen luokka: Estrogeeni / progestiiniyhdistelmä

Farmakologiset Class: Estrogeeni

Tämä lääke on yhdistelmä kahta hormonia: estrogeenia (estradiolia) ja progestiinia hormoni (noretindronia). Nämä hormonit imeytyvät ihoon kehoosi. Se estää oireita, kuten tunteet lämpöä kasvot, kaula, ja rinta, tai äkillinen vahvoja tunteita lämpöä ja hikoilu (kuumia aaltoja) naisilla vaihdevuosien aikana.

Tämä lääke on saatavissa vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Ennen Estalis

Käyttö CombiPatch® ei ole tarkoitettu lapsille.

Vaikka asianmukaisten tutkimusten suhteesta iän vaikutuksille CombiPatch® ei ole suoritettu geriatrisen väestöstä, ei geriatrisen tyypilliset ongelmat on dokumentoitu tähän mennessä. Kuitenkin iäkkäillä potilailla ovat todennäköisemmin rintasyöpään, aivohalvauksia, tai dementia, jotka saattavat edellyttää varovaisuutta, jos potilas tätä lääkettä.

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät tätä lääkettä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla sinua hoitaa tämän lääkityksen tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista voi aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjen sivuvaikutuksia, mutta voivat olla välttämättömiä tietyissä tapauksissa. Jos sitä käytetään yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käytät tätä lääkettä, tai antaa sinulle erityisiä ohjeita käytöstä elintarvikkeiden, alkoholin tai tupakan.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Tässä osassa on tietoja asianmukaisen käytön useita tuotteita, jotka sisältävät estradiolia ja noretindronin. Se ei voi olla nimenomaan Estalis. Lue huolellisesti.

On erittäin tärkeää, että käytät tätä lääkettä juuri siten kuin lääkärin ohjeiden mukaan. Älä käytä enemmän sitä, älä käytä sitä useammin, ja älä käytä sitä pidempään kuin lääkäri määräsi. Muuten voi aiheuttaa ei-toivottuja sivuvaikutuksia.

Tämä lääke tulee pakkausselosteen. Lue ja noudata ohjeita huolellisesti. Kysy lääkäriltä, ​​jos sinulla on kysymyksiä.

Ennen aloittamista CombiPatch® hoidolla, voi olla täytyy kertoa lääkärille, jos käytät parhaillaan jatkuvaa estrogeenia tai yhdistelmänä estrogeenin plus progestiinia hoito. Näin lääkäri voi määrittää, milloin aloittaa hoidon.

Saatat olla kuukausittainen tai tiputteluvuotoa Vuoden loppuun kunkin syklin.

Tämä depotlaastari järjestelmä on iholle alavatsan (alempi vatsan alueella) kaksi kertaa viikossa, riippuen annosteluohjelmaa (joko jatkuva yhdistelmähoito tai jatkuva peräkkäinen hoito), kuten lääkärin ohjeiden mukaan.

Jos haluat käyttää laastarilappuun

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Oikea käyttö estradiolia ja noretindronin

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos unohdat kulumisen tai muuttaa laastari, laittaa toinen niin pian kuin mahdollista. Jos on melkein aika laittaa seuraava laastari, odota sitten uusi laastari ja jätä yksi menetit. Älä käytä ylimääräisiä laastaria kuromiseksi unohtunutta annosta.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

Säilytä laastarit huoneenlämmössä suljetussa astiassa, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta.

Säilytä avaamaton pusseja huoneenlämmössä enintään 6 kuukautta. Älä säilytä laastari ulkopuolella sen pussi.

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä säännöllisin käyntejä varmista, että tämä lääke toimii kunnolla eikä aiheuta ei-toivottuja vaikutuksia. Lantion tentti, rintojen tentti, ja mammografia (rintojen röntgen) voidaan tarvita tarkistaa toivottuja vaikutuksia, ellei lääkäri määrää toisin. Muista pitää kaikki nimitykset.

Varotoimet Vaikka käyttäminen Estalis

On epätodennäköistä, että postmenopausaalinen nainen voi tulla raskaaksi. Mutta, sinun pitäisi tietää, että tämän lääkkeen käyttöä raskauden voi vahingoittaa sikiötä. Jos uskot raskaaksi lääkkeen käyttö, kerro heti lääkärille.

Tämän lääkkeen käyttäminen saattaa lisätä riskiä siitä veritulppa, aivohalvauksia tai sydänkohtauksia. Tämä riski voi jatkua senkin jälkeen lopetat lääkkeen. Riskiä näistä vakavista ongelmista on vielä suurempi, jos sinulla on korkea verenpaine, korkea kolesteroli veressä, diabetes tai ylipainoinen tai tupakoi. Ota yhteys lääkäriin välittömästi, jos rintakipua, sekavuus, puhumisvaikeudet, kahtena näkeminen, päänsärky, kyvyttömyys liikkua kädet, jalat tai kasvolihasten, tai kyvyttömyys puhua.

Tämän lääkkeen käyttäminen saattaa lisätä riskiä kohdun limakalvon syöpä, rintasyöpä, tai kohtusyöpä. Keskustele lääkärisi kanssa tätä riskiä. Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos kokemus epänormaali verenvuoto emättimestä.

Älä käytä tätä lääkettä, jos sinulla on ollut kohdun (kohdun) poistettu (kohdunpoisto).

Tämän lääkkeen käyttäminen saattaa lisätä riskiä dementian, varsinkin naisilla 65-vuotiaita ja vanhempia.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos vaikeaa päänsärkyä tai äkillinen näön menetyksen tai muun näkökannan muutos tapahtuu, kun käytät tätä lääkettä. Lääkäri saattaa haluta sinun on silmät tarkastaa silmälääkäri (silmälääkäri).

Tämä lääke voi aiheuttaa vakavia tyyppisiä allergisia reaktioita mukaan lukien anafylaksia, joka voi olla hengenvaarallinen ja vaatii välitöntä lääkärin hoitoa. Soita lääkärille heti, jos sinulla on ihottumaa, kutinaa, käheys, pyörrytystä tai huimausta, hengitysvaikeuksia, vaikeuksia niellä, tai turvotusta käsien, kasvojen tai suun tätä lääkettä.

Estalis Side Effects

estradioli / noretisteroni

Varmista, että kaikki lääkärin tai hammaslääkärin, joka kohtelee sinua tietää, että käytät tätä lääkettä. Saatat joutua lopettamaan tämän lääkkeen ennen leikkaukseen tai jos haluat pysyä sängyssä pitkäksi aikaa. Tämä lääke saattaa vaikuttaa tuloksiin tiettyjen lääketieteellisten kokeiden.

Älä syö greippiä tai juo greippimehua käytät tätä lääkettä. Greippi ja greippimehu voivat muuttaa määrää tämän lääkkeen, joka imeytyy elimistöön.

Älä ota muita lääkkeitä, ellei niitä ole keskusteltu lääkärin kanssa. Tämä sisältää reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääkkeet ja kasviperäisten (esim mäkikuisma) tai vitamiinilisän.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka X Ei käytettäväksi raskauden

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Menopaussioireita estradioli, Premarin, Estrace, Prempro, Microgestin Fe 1/20, Climara

Atrofinen Vaginitis estradioli ajankohtainen, Premarin, Estrace, Vagifem, prempro

Atrofinen Virtsaputkentulehdus estradioli ajankohtainen, Premarin, Estrace, Vagifem, prempro

Hypoestrogenismia estradioli, Premarin, Estrace, Climara, Vivelle-Dot, Activella