halpa ja helppo reseptejä ja illallisen ideoita

Jossa elintarvikkeiden hinnat nousevat nopeasti, se on crunch aikaa perheen ruoka budjetit näinä päivinä. Voit auttaa vähentämään paineita kukkaro, tässä on 10 ehdotuksia lounaan tai illallisen entrees voi tehdä noin $ 5 kappaleelta. Seuraavat halpa ateria ideoita ja reseptejä näyttää juuri $ 5 voidaan saada, jos olet sijoittaa vähän prep aikaa.

1. Muna Entrees

Jos supermarket on ottaa myyntiin, voit joskus saada tusinaa munia niin vähän $ 1:! Se mahtava käsitellä ottaen huomioon, että munat ovat erinomainen proteiinin lähde. Jokainen munanvalkuaiset sisältää 6 grammaa proteiinia. Jos sekoitus kuusi kokonaiset munat kuusi munanvalkuaiset, voit tehdä vähärasvaiseen munasta lautasen palvelevat neljä ihmistä. Jokainen annos sisältää 18 grammaa laadukkaita proteiineja – verrattavissa summan tarjoilu T-bone pihvi.

Frittata on yksi joustava ja nopea halpa ateriaa. Kymmenkunta munia tekee noin neljä annosta (jos käytössä neljä isoa munaa ja kahdeksan munanvalkuaiset), ja voit pitää kustannukset kurissa käyttämällä mitä tahansa juustoa, vihanneksia ja yrttejä olet kätevä jääkaapin. Tiedätkö, kuinka siellä on aina puoli tomaatti tai neljännes sipuli kääritään folioon tai vähän raastettua juustoa pohjalle pussin odottavat pelastettu jääkaapista? Tämä on mahdollisuus käyttää sitä (katso resepti Jääkaappi Jääneen Frittata alla).

2.Canned Tuna Entrees

Ostaminen tonnikala myyntiin ja varmista saat vettä pakattu laji on avain tämän terveen $ 5 pääruoka. Voit joskus löytää 6 unssin tölkkiä kiinteä valkoinen tonnikala purkitettu veteen 88 senttiä myyntiin. Jokaisen voi, voit tehdä tonnikala vuoka neljälle, tai voit tehdä kaksi annosta nopeasti tonnikalan pihvejä (katso resepti Tuna pihviä alla).

3. Lean Pihvit

Top pyöreä, London broil, ylhäältä härän tai siro ulkofileetä pihvit löytyy usein noin $ 2,47 $ 3,47 kiloa. Kiloa pihvi tekee noin neljä järkevää 3 unssin annosta (keitetty), tai kolme 4-unssi annosta. Voit parantaa maku ja rakenne vähärasvaisen pihvejä marinointi ne jääkaappiin pari tuntia. Jos et halua tehdä marinadi tyhjästä, käyttäen puoli pulloa valon balsamico vinaigrettea tai purkissa pihvi marinadi lisää noin $ 1,44 kokonaiskustannukset (pullo kastike tai marinadi voi maksaa noin $ 2.89),. Saat $ 5 saat noin 1,5 kiloa laiha pihvi (at $ 2.47 Hyödyllinen hinta per punta) plus marinadi (joko kotitekoisia tai puoli pulloa).

terveellisiä, herkullisia reseptejä, mistä ja syö hyvin lehden.

Chicken, Chocolate, Salaatit, Jälkiruoat, Keitto