hilse opas – syyt, oireet ja hoitovaihtoehdot

Mikä se on?

Hilse on sairaus, jossa kuolleet ihosolut irtoa päänahan riittävän suuri määriä havaittavissa. Kun nämä kuolleet solut tarttuvat toisiinsa, usein pinnalla oleva lika ja öljy hiukset, ne ovat havaittavissa kuin hiutaleet päänahan ja vaatteisiin .; Hilse on lievä muoto taliköhnän tuntemattomasta syystä. Se on enemmän haittaa ja kosmeettinen ongelma kuin lääketieteellinen yksi .; oireet; Oireita ovat hiutaleet kuollutta ihoa, kutinaa ja skaalaus päänahassa .; Diagnoosi; Useimmissa tapauksissa hilse voi itse diagnosoitu ilman lääkärin apua .; Odotettu kesto; Hilse on krooninen (pitkäaikainen) ehto, joka tulee ja menee. Se voi kadota tai lievempiä lämpiminä kuukausina .; ehkäisy; Vaikka ei ole mitään keinoa estää hilseen, säännöllinen käyttö anti-hilse shampoo voi ohjata ongelma. Vältä päänahan kuumuudelle, kuten kautta toistuvasta käytöstä hiustenkuivaaja .; hoito; On olemassa monia tehokkaita shampoot markkinoilla valvoa hilsettä. Etsi aktiivisia ainesosia, kuten salisyylihappo, terva ja seleeniä. Useimmat shampoot toimivat parhaiten, jos ne jätetään usean minuutin kuluttua lathering ja sitten huuhdellaan pois perusteellisesti. Levitä uudelleen jos suunnattu. Kun over-the-counter tuotteet eivät ole riittävän vahvoja, reseptilääkkeitä voi tiedustella terveydenhuollon ammattihenkilö .; Kun haluat soittaa Professional; Jos hilse oireet jatkuvat tai pahenevat – joilla on vaikea hilseily, kutina, skaalauksen tai punoitus – nähdä lääkärin intensiivisempää hoitoa .; Ennuste; Hilse on yleensä krooninen tila, joten se on taipumus tulla takaisin. Käytä antidandruff shampoo kerran tai kahdesti viikossa auttaa hallitsemaan sitä .; Lue lisää hilse; Huumeet liittyy; Hilse

oireet

Oireita ovat hiutaleet kuollutta ihoa, kutinaa ja skaalaus päänahassa .; Diagnoosi; Useimmissa tapauksissa hilse voi itse diagnosoitu ilman lääkärin apua .; Odotettu kesto; Hilse on krooninen (pitkäaikainen) ehto, joka tulee ja menee. Se voi kadota tai lievempiä lämpiminä kuukausina .; ehkäisy; Vaikka ei ole mitään keinoa estää hilseen, säännöllinen käyttö anti-hilse shampoo voi ohjata ongelma. Vältä päänahan kuumuudelle, kuten kautta toistuvasta käytöstä hiustenkuivaaja .; hoito; On olemassa monia tehokkaita shampoot markkinoilla valvoa hilsettä. Etsi aktiivisia ainesosia, kuten salisyylihappo, terva ja seleeniä. Useimmat shampoot toimivat parhaiten, jos ne jätetään usean minuutin kuluttua lathering ja sitten huuhdellaan pois perusteellisesti. Levitä uudelleen jos suunnattu. Kun over-the-counter tuotteet eivät ole riittävän vahvoja, reseptilääkkeitä voi tiedustella terveydenhuollon ammattihenkilö .; Kun haluat soittaa Professional; Jos hilse oireet jatkuvat tai pahenevat – joilla on vaikea hilseily, kutina, skaalauksen tai punoitus – nähdä lääkärin intensiivisempää hoitoa .; Ennuste; Hilse on yleensä krooninen tila, joten se on taipumus tulla takaisin. Käytä antidandruff shampoo kerran tai kahdesti viikossa auttaa hallitsemaan sitä .; Lue lisää hilse; Huumeet liittyy; Hilse

Diagnoosi

Useimmissa tapauksissa hilse voi itse diagnosoitu ilman lääkärin apua.

Kuinka kauan se kestää?

Hilse on krooninen (pitkäaikainen) ehto, joka tulee ja menee. Se voi kadota tai lievempiä lämpiminä kuukausina.

Miten estää tämän terveydentila

Vaikka ei ole mitään keinoa estää hilseen, säännöllinen käyttö anti-hilse shampoo voi ohjata ongelma. Vältä päänahan kuumuudelle, kuten kautta toistuvasta käytöstä hiustenkuivaaja.

Miten käsitellä tätä terveydentila

On olemassa monia tehokkaita shampoot markkinoilla valvoa hilsettä. Etsi aktiivisia ainesosia, kuten salisyylihappo, terva ja seleeniä. Useimmat shampoot toimivat parhaiten, jos ne jätetään usean minuutin kuluttua lathering ja sitten huuhdellaan pois perusteellisesti. Levitä uudelleen jos suunnattu. Kun over-the-counter tuotteet eivät ole riittävän vahvoja, reseptilääkkeitä voi tiedustella terveydenhuollon ammattilainen.

Kun vierailla lääkäri

Jos hilse oireet jatkuvat tai pahenevat – joilla on vaikea hilseily, kutina, hilseily tai punoitus – mennä lääkäriin enemmän tehohoitoa.

Ennuste

Hilse on yleensä krooninen tila, joten se on taipumus tulla takaisin. Käytä antidandruff shampoo kerran tai kahdesti viikossa auttaa hallitsemaan sitä.