hoitavat käsi ja jalka psoriasis: hoidettaessa palmoplantaariseen rakkuloita, suojella kynnet

Kämmenten kädet ja jalkapohjiin on alle 5% ihon kehosta. Se on melko pieni alue, mutta niitä käytetään koko ajan, joka päivä. Jos he tulehtunut psoriasis, yksinkertaisia ​​tehtäviä voi tulla vaikea tehdä.

Yksi silmäys lämpömittaria ja ei ole kiertää sitä – kesä on täällä; Ja vaikka paahteen lämpötilat ja runsas kosteus voivat latistaa kesällä hauskaa joillekin, psoriasis potilaille kuuma, kostea sää voi olla vain mitä lääkäri määräsi; “Yleensä psoriaatikoilla tehdä paremmin kesällä kahdesta syystä – No. 1, siellä on suurempi kosteus, joka auttaa pitämään ihon kostean ja nro 2, siellä on enemmän auringonvalon”, sanoo Bruce Strober, MD, johtaja n Psoriasis ja …

Mitkä ovat syyt?

Käsi ja jalka psoriasis tunnetaan myös pustelipsoriaasi. Se saa nimensä vaaleankellertävää rakkuloita tai märkärakkulat, se aiheuttaa.

Jotkut lääkkeet; Ärsytys voiteet tai voide; Liika UV ligh; Pregnanc; Steroidi; infektio; Stres; Lääkitys lopetetaan nopeasti

Rakkuloita eivät ole tarttuvia, mutta ne voivat olla kivuliaita. Ne voivat näkyä missä tahansa kehon, mutta enimmäkseen kämmenten ja jalkapohjiin.

Ne voidaan laukaista

Jos poltat, olet todennäköisesti saada pustelipsoriaasi. Se on yleisempää aikuisilla kuin lapsilla, ja naiset saada sitä enemmän kuin miehet.

Miltä se näyttää?

Iho kädet ja jalat muuttuu punaiseksi, ja sitten rakkuloita näkyviin. Voit myös saada asteikot ympäri rakkuloita. Kämmenten ja jalkapohjien voi turvota, haljeta, ja verta.

Paine tai hankausta kädet ja jalat – kuten kengistä, jotka eivät sovi – voi pahentaa ongelmaa. Kun rakkulat puhjeta, he saattavat kuivattaa tai ihosi kärttyisä ja ruskea.

Lääkkeet, jotka menevät ski; Reseptilääkkeiden nestemäisessä tai pilleri; Special valohoito yksiköt kämmenten ja ainoa; Biopreparaatit että saat läpi IV

Miten Kohtele minun Flare-Up?

Koska käytät kädet ja jalat niin paljon, käsittely voi olla haaste. Ehto voi vaikuttaa kyky kävellä, painikkeen paita, kynää, ja tehdä monia muita säännöllisiä asioita. Se on parasta, jos toimia nopeasti ja mitä voit estää soihdut.

Aloita vierailu lääkärillesi niin pian huomaat oireita. Hän kokeilla eri vaihtoehtoja, kunnes hän löytää yksi, joka sopii sinulle.

Jotkut hoidot ovat