huijaat ruokavalio? miksi sinun pitäisi syytä itseäsi

By Alia Hoyt

Käsi ylös jos olet joskus aloittanut ruokavaliota. Nyt pitää kätesi ylös, jos olet koskaan hyppäsi pois painon -tappio juna yhden luukun lyhyt Skinnyville. Nyt minun ah-niin-tieteellisen kokeen päätellään, minun arvaus on, että nolla lukijat vielä on kädet ylhäällä. Ihminen – myös niitä, joilla upea tahdonvoimalla – tiedetään olevan heikko hetkiä. Joten, mikä johtuu siitä, että aiheutti oman ruokavalion mennä hakoteillä, toista perässäni: On todella oikeasti OK.

Silti pelaajan itseäsi? Tutustu joitakin yhteisiä tapoja, joilla ihmiset ovat liian kova itse, ja miksi niitä ei olisi

Mutta … minun pitäisi olla enemmän tahdonvoimaa. Ellet jonkinlainen robotti (joka olisi oikeastaan ​​aika siistiä, koska se tarkoittaa robotit lukevat minun artikkeleita), sinun on ihmisen taipumuksia. Ihminen on kytketty hylätä asioita, joita he eivät nauti ja omaksua näitä he tekevät. Joten jos et ole tyytyväinen tietyn ruokavalion, mahdollisuudet ovat hyvät, että voit lopettaa leikkaamiseen aikaisin.

Mutta … Vihaan että olen aina tekosyitä. Life tapahtuu. Joskus hyvää tavaraa, kuten ex tempore lomat, saa ihmiset rentoutumaan niiden ruokavalioon ponnisteluja. Joskus lapset sairastuvat, estää jopa kaikkein omistettu Dieter nimikkeen ruokakauppaan varastoida terveellisiä ruokia. Joskus vain todella haluat syödä mitä haluat. Syynä viime katselu ravitsemukselliset tavoitteita ei ole todella tärkeä. Tärkeintä on, että – kun olet valmis – vedät sitä yhdessä ja anna terveys tavoite toisen mennä. Jos aluksi et onnistu, ja kaikki.

Mutta … Minun olisi pitänyt poimittu eri ruokavaliota; Villitys ruokavalion ovat muotia ja on ollut vuosisatojen ajan. Kaikki rakastavat ruokavalio, joka lupaa uskomatonta tuloksia, erityisesti lyhyen järjestyksessä. Joten, jos haluat osallistua ruokavalio, joka sallii vain Twinkie tai vauvan ruoan kulutus, en kai voi antaa sille ammuttu. Kuitenkin Centers for Disease Control & Prevention (CDC) suosittelee poiminta suunnitelma sisältää runsaasti hedelmiä, vihanneksia, vähärasvaista lihaa ja vähärasvaisia ​​maitotuotteita, muutamia mainitakseni. Jos et ole varma, mikä on oikein sinulle, kysy lääkäriltäsi suositella ruokavaliota, joka sisältää ravinteita elimistö tarvitsee toimiakseen ja kukoistaa, ja kyllä, painoa. Jokin kertoo minulle, että Twinkies on vähän, jos lainkaan, ravinteita.

terveellisiä, herkullisia reseptejä, mistä ja syö hyvin lehden.

Kun olet käyttäessään, sinun pitäisi laskea välillä …