huijari ruokavalio katsaus: elintarvikkeet ja tehokkuus

Sinulla on huijata tätä ruokavaliota. Syöt välimerellinen ruokavalio viikolla, “huijata” on ruokavaliota koko viikonlopun, ja voit silti laihtua, mukaan huijari Diet by painonlasku tohtori Paul Rivas, MD.

Tarkoituksella puhaltaa ruokavaliota viikonloppuisin, Rivas väittää, kammet up your aineenvaihduntaa, kääntää aineenvaihdunnan hidastumisesta että tapahtuu, kun rajoittaa kaloreita. Your uunin pysyy kuumana, niin että kun syöt vähemmän kaloreita maanantaista perjantaihin, elimistö polttaa rasvaa. Rivas ei mainita tutkimusta varmuuskopioida tätä teoriaa kuitenkin.

Weekend “huijaaminen” myös vahvistaa oman ratkaista syödä hyvin loppuviikon, Rivas sanoo (vaikka näytti siltä, ​​jotkut ihmiset voivat löytää entistä vaikeampi pitää kiinni terveellisen ruokavalion jälkeen viikonlopun pois). Voit jopa huijata liikunta, toimi vain kaksi kertaa viikossa ja tekee “lifestyle” liikunta, kuten siivous talon, muina päivinä, suunnitelman mukaan.

Pizza, jäätelö, pihvi, viini, olut, kanelipullat – ne ovat kaikki reilun pelin lauantaiaamuna sunnuntai-iltana. Itse asiassa, he suorastaan ​​kannustetaan. Vain elintarvikkeita, jotka saattavat laukaista ylensyönti ovat off-limits.

Viikonloppuisin voit lisätä ylimääräiset 10 kaloria päivässä jokaista kiloa kohden, mikä voisi tarkoittaa peräti 1500 ylimääräistä kaloria tai enemmän molempina päivinä.

Kaikilla muilla päivinä, et täytä puolta levy hedelmiä ja vihanneksia, neljäsosa kanssa vähärasvaista proteiinia (kuten kalaa, kanaa, papuja, “ja jotkut porsaan ulkofileen heitetään nyt ja sitten maku”), ja neljäsosa kanssa kokojyvä.

Sinulla on vähintään kolme annosta hedelmiä päivässä (ei banaanit, jotka sisältävät liian paljon tärkkelystä) ja vähintään neljä annosta vihanneksia.

Vähärasvainen jogurtti, maapähkinät, munat, ja rasvaton maito ovat erityistä tukea.

Sokeri, leipä, valkoinen riisi, peruna, tyydyttyneitä rasvoja (kuten voita, kermaa, marmoroitu lihaa, ja useimmat paistettuja ruokia), ja alkoholi ovat off-limits viikolla.

Valmistelu terveellisiä aterioita, välttää perunaa ja muita elintarvikkeita, ja asennus on liikunnan viikolla vie jonkin verran vaivaa.

Rajoitukset: Monet elintarvikkeet ovat off-limits viikolla, kuten alkoholi.

Keittäminen ja ostokset: Jos et ole tottunut ruoanlaittoon tyhjästä, viettää aikaa ostoksilla ja ruoanlaitto voisi olla säätö. Saatat löytää itsesi ostavat enemmän yrttejä ja mausteita kuin tavallisesti.

Pakattuja elintarvikkeita tai aterioiden: Ei.

In-henkilö kokouksissa: Ei.

Harjoitus: Suunnitelma suosittelee käyttäessään 2 päivää viikossa ja sopiva liikkeessä aina kun voit muina päivinä.

Kasvissyöjät ja vegaaneille: Monet reseptit edellyttäen sisällä lihaa, kalaa tai munia, ja jogurttia suositaan. Kasvissyöjille on vaikea jälkeen ehdotti valikot, ja vegaaneille on entistä vaikeampi – vaikka se on mahdollista seurata ruokavaliota käyttämättä valikoita.

Gluteeniton: Useimmat reseptit eivät sisällä pastan tai leipää. Mutta gluteenia on monissa muissa elintarvikkeissa, joten tarkista etiketit niille, jotka saattavat sisältää gluteenia.

Kustannukset: Just tavallisesta päivittäistavarakaupan kulut. Jos sinulla ei tällä hetkellä ostaa kalaa tai tuoreita hedelmiä ja vihanneksia, kustannukset voivat nousta. Rivas suosittelee tietyt lisäravinteet (Yerba mate, L-tyrosiini, 5-HTP, vihreän teen uutetta, ja sametti papu), mikä lisäisi kustannuksia, mutta ne ovat valinnaisia.

Tuki: Tämä on ruokavalio teet itse.

Toimiiko se?

Ytimessä huijari Diet on Välimeren tyyli syömisen ohella osa valvontaa ja kalorien rajoittaminen. Tämä yhdistelmä voi varmasti johtaa terveellisen painonpudotuksen. Mutta se jos tiede loppuu.

Kirjoittaja väittää, että viikonloppuna huijaaminen (erityisesti tiettyjen elintarvikkeiden) kierr aineenvaihduntaa niin, että voit polttaa rasvaa seuraavan viikon. Tämä strategia voisi torjua tastebud ikävystyminen, mutta ei ole mitään todisteita siitä, että se voi tehostaa aineenvaihduntaa tai laihtuminen.

Vaikka ne eivät ole olennainen osa suunnitelmaa, Rivas suosittelee myös useita täydentää. Mutta vaikuttavatko ne laihtuminen ei ole tiedossa. Yksi asia, joka on tiedossa on, että jotkin suositellut täydentää voi olla vaarallinen.

Liikunta on tärkeä osa Sädekehä Diet. Mutta sinun täytyy ramppi se ylös ruokavaliosta suositteleman kaksi istuntoa aerobic viikossa, jos haluat tavata yleisesti hyväksytty suuntaviivat 150 minuuttia viikossa kohtalaisen aerobista toimintaa.

Onko se Hyvä tietyt edellytykset?

Välimeren lähestymistapa syöminen on osoittautunut auttaa ehkäisemään sydänsairauksia ja diabetesta. Se voi jopa auttaa nostamaan hyvän kolesterolin ja laske huono.

Ottaen yli 1000 ylimääräistä kaloria viikonloppuna päivinä tulee kuitenkin tuhoa diabeteksen hoidon suunnitelma, varsinkin jos otat lääkitystä tai insuliinia. Tarkista lääkäriltä tai ravitsemusterapeutin nähdä, mitä muutoksia sinun pitäisi tehdä.

Jos olet vähäsuolaista ruokavaliota, sinun täytyy varoa, kun valmistelet elintarvikkeet ja syöminen.

Lopullinen sana

Huijari Diet perustuu terveellisiä elintarvikkeita, ainakin arkisin, ja voi auttaa tottuu osa valvontaa.

Sallimalla itse syyllistynyt ilo silloin tällöin saattaa riittää kävisi pitkäksi ja auttavat pitämään ruokavalio raiteilleen, mutta kerroit itse syödä mitä haluat viikonloppuna ehkä ole tapana haluat kehittää.

LÄHDE

Rivas, P. Sädekehä Diet: Tällä lääketieteellisesti todistettu tapa ahtaa painonpudotus, murtaa Diet Ruts ja pysyä ohut Good, HCI, 2005.

terveellisiä, herkullisia reseptejä, mistä ja syö hyvin lehden.

Kun olet käyttäessään, sinun pitäisi laskea välillä …