hulluna karpaloita!

Kun ajattelet lomakauden paljon erityisiä elintarvikkeita tullut mieleen, mutta yksi hedelmä erottuu – värikäs karpalo. Miksi karpalot on monopoli vapaapäiviä? Minun arvaus on, että se johtuu niiden piikin satokausi on marraskuu (Joulukuuhun oli viimeinen osan kautta). Tietenkin karpalo juhlavaatteet punainen väri ei satu!

flavonoideja (anthocyanins, flavonoleista, proanthocyanidins; fenoliset hapot

Pannukakut ja vohvelit (katso resepti alla, Muffinsseja ja leipä, Hedelmät jälkiruoat, piirakat, perunalastut (katso reseptit alla, Smoothie; Hedelmämehu sekoitus, Meat pääruoka, Holiday stuffin, Hedelmät ja vihreää salaattia, Jell-O salaattia, kastike (koristeeksi liha ja voileipiä)

Ravitsemuksellisesti, karpalot ovat tietävät, että hyvä lähde C-vitamiinia Puolet kuppi tuoretta karpaloita sisältää 11%: n suositeltu päiväannos C-vitamiinia, sekä 1,6 grammaa kuitua – kaikki vain 23 kaloria.

Mutta todellinen ravitsemuksellinen tarina tämä marja on tekemistä sen voimakas phytochemicals. Sitähän sijoittuu sen ravitsemukselliset Hall of fame hedelmien.

1. karpalot ovat erinomainen lähde kahdentyyppisiä tehokkaita fytokemikaalit

Viimeaikaiset lab Tutkimustulokset viittaavat siihen, että kolme flavonoidien fytokemikaalit työskennellä yhdessä mahdollisimman vaikutus tukahduttaa kasvun eri ihmisen syöpäsoluja.

2. Tutkimus osoittaa, että elintarvikkeet, jotka sisältävät phytochemical ryhmittely – flavonoideja – saattaa vähentää riskiä ateroskleroosin (valtimoiden kovettuminen). Arvaa mitä ladattu kolme erilaista flavonoideja – karpalot!

3. Kun tutkijat Cornellin yliopistosta analysoi yhteistä hedelmiä, he huomasivat, että karpalo oli eniten antioksidantti, vahvin vaikutus estämällä ihmisen syöpäsoluja, ja tehokkain phytochemicals.

4. Karpalot sisältävät kaksi yhdisteitä, jotka näyttävät auttaa pitämään tietyt bakteerit (kuten E. coli) kiinnittymisen virtsateiden seinään. Tutkimukset tarjoavat todisteita siitä, että naiset, jotka juovat karpalomehua voi kärsiä vähemmän oireenmukaista virtsatietulehduksia.

Ainoa tapa syödä karpalot ympärivuotinen on käyttää JÄÄKARPALOITA (löytyy markkinoilla kuten Trader Joes ja Whole Foods) ja kuivattuja karpaloita. Tätä varten meidän täytyy tietenkin mennä perinteisten karpalokastiketta ja karpalo pähkinä leipä.

Mutta se ei ole vaikea tehtävä. Tässä on 10 eri reseptejä, johon voi helposti lisätä karpalot

Tässä on kolme karpalo tiukkapipoinen kohtelee joilla pääset alkuun.

terveellisiä, herkullisia reseptejä, mistä ja syö hyvin lehden.

Chicken, Chocolate, Salaatit, Jälkiruoat, Keitto