juusto, olkaa hyvä

Ei kulu päivääkään, etten nauti palan tai kaksi juustoa. Ehkä se on minun 100% hollantilainen genetiikka (Holland on suuri juusto tuottaja, ehkä se kehoni himo kalsiumin, koska en ole iso maitoa juomari.

228 kalori; 19 grammaa rasvaa (verrattuna 10 grammasta 12 grammaan, 12 grammaa tyydyttyneitä rasvoja (verrattuna 8 grammaa 50- 60 milligrammaa kolesteroli (verrattuna 30-40 milligrammaa)

Joka tapauksessa olen aina useita erilaisia ​​juustoja minun jääkaapissa. I pitää vähemmän rasvaa Jack ja kevyempi terävä cheddar juusto laatikko minun jääkaappi (koska teen Meksikon aterioita usein). Ja minä poikkeuksetta on osa-rasvatonta mozzarella ja parmesaania silputtu ja valmiina (koska olen kokki nopeasti italialaista ruokaa jopa useammin kuin Mexican).

Kyllä, se on Tru; juusto on rasvan lähteen, kolesteroli, ja vielä tärkeämpää, tyydyttyneitä rasvoja. Vaikka suurin lähde tyydyttyneiden rasvojen ja kolesterolin ruokavalio on liha ruoka ryhmä (naudanliha, lihajalosteiden, munat, siipikarja ja muut lihat), maito ryhmä (kerma ja juusto) on nro 2.

Mutta plussan puolella, juusto on erinomainen proteiinin lähde ja kalsium – kahta ravinnetta monet meistä tarvitsevat enemmän. Vain 2 unssia kevyempi juusto antaa sinulle 40%: sta 50% suositellusta päivittäisestä arvosta kalsiumin ja noin 15 grammaa proteiinia, kaikki investointi vain 160-180 kaloria.

Kaksi unssia säännöllisen juuston antaa sinulle suunnilleen sama määrä kalsiumia ja proteiinia, mutta kalorien ja rasvan hintalappu on jyrkempi

Entä käyttäen juustoa reseptejä kun yrität syödä vähemmän rasvaa ja tyydyttynyttä rasvaa? Sinulla paljon vaihtoehtoja täällä, ihmiset. Tässä 6 “Resepti tohtori” vinkkejä ruoanlaittoon juusto

1. Leikkaa rasvaa ja kaloreita kahdella tavalla: Käytä säännöllisesti (täysi-rasva) juusto, mutta vain puolet vaati resepti (huomaa, että proteiinia ja kalsiumia myös puolittaa). Tai käytä samaa määrää juuston resepti vaatii, vaan vaihtaa kevyempi lajike, joka maistuu hyvältä ja sulaa hyvin. Kaloreita vähentyvän 30%, rasvaa grammaa noin 40%, ja tyydyttyneitä rasvoja kolmanneksella. Mutta kalsiumia ja proteiinia on edelleen korkea.

terveellisiä, herkullisia reseptejä, mistä ja syö hyvin lehden.

Chicken, Chocolate, Salaatit, Jälkiruoat, Keitto