kalori-leikkaus temppuja

Kun ajattelee meneillään ruokavalio, ensimmäinen sana, joka hyppää pää on todennäköisesti “puutetta.” Tämä johtuu siitä, useimmat painonlasku suunnitelmat perustuvat riistää teitä suosikkiruokiasi, laskemalla kaloreita, ja lopulta jättää nälkä. Ennemmin tai myöhemmin – yleensä ennemmin – väsyt nälkäisenä koko ajan, sano “pahus kanssa tämän ruokavalion,” ja palaa takaisin vanhoihin tapoihin. Seuraavassa on noidankehä: lihoa, tulee tympääntynyt itse, onneton, ja tehdä vielä toinen sitoutuminen löytää oikea ruokavalio lopullisesti.

No, olet onnea. Painonpudotus Clinic voi näyttää oikea tapa puuttua laihtuminen, tavalla, joka vapauttaa sinut ruokavalion ikuisesti. Ja laihdutus, saat myös terveempiä. Menettää niin vähän kuin 5%: sta 10% kehon painosta voi merkittävästi parantaa terveyttä, varsinkin jos sinulla on korkea verenpaine, tyypin 2 diabetes tai korkea kolesteroli tai triglyseridipitoisuus.

Ensinnäkin, sinun täytyy olla sitoutunut tekemään pieniä muutoksia oman elämäntavan. Toiseksi luopua syyllisyyttä! Se ei ole hyvä motivoija ja ei ole sijaa painonhallintaan. Varustettu positiivinen asenne, voit seurata muutaman helpon askeleen leikata kaloreita ja voittaa taistelu pullistuma.

Pyrimme opettaa voit tehdä pieniä muutoksia määriin ja tyyppisiä elintarvikkeita nautit kysymättä antaa mitään ruokaa kokonaan. Kielletään elintarvikkeet luo uskomattoman mielihaluja! Sen sijaan, jossa pyydetään poistamaan suosikki elintarvikkeita, haluamme nauttia niistä nämä muutokset

terveellisiä, herkullisia reseptejä, mistä ja syö hyvin lehden.

Vähennä annoskoko. Vähempään kuin olit syöminen on askel oikeaan suuntaan. Kasvata osia sydämen -healthy vihanneksia, ja yritä meatless aterian viikossa; Hemmottele toisinaan ne rikkaiden ja dekadentti elintarvikkeita rakastat. Jos me sanoi et voi koskaan olla toisen palan juustokakkua, luulisi ja unta siitä, kenties jopa tulla pakkomielle rajoituksen. On parempi tyydyttää haluja pienillä annoksilla mitä haluat. Pelkästään tieto voi olla, että kuuma tuhertaa sundae silloin tällöin on valtuuttamisesta ja auttaa pitämään ratkaista vahva; Muokkaa ruokaa. Jos rakastat super-premium-jäätelöä, kokeile vähärasvainen jäädytetty jogurtti. Saatat yllättyä kuinka terveellisempi vaihtoehto voi tyydyttää cravings. Käyttämällä älykästä korvikkeita, kuten alla luetellut on toinen tapa muokata perheen suosikkeja tehdä niistä terveempiä. Älä unohda vierailla oma resepti tohtori message board for Elaine Magee suurista ehdotuksia antaminen elintarvikkeelle ravitsevaa ja herkullista; Leikkaa rasva. Rasva on 9 kaloria grammaa kohti, kun taas proteiinin ja hiilihydraattien on vain 4. Jos vain vähentää rasvapitoisuus ruokavalio, voit leikata kaloreita syödessä suunnilleen saman määrän ruokaa. Myös syöminen vähärasvaiseen ruokavalioon saa sinut tuntemaan paremmin ja parantaa terveyttä; Pumppaa kuitua. Syöminen runsaasti täysjyvätuotteita, hedelmiä, vihanneksia ja palkokasveja on hyvä tapa olla tyytyväinen siitä vähemmän kaloreita. Nämä elintarvikkeet ovat täynnä antioksidantteja ja phytochemicals, jotka molemmat on osoitettu alentaa riskiä syöpää ja sydänsairauksia.

Kun olet käyttäessään, sinun pitäisi laskea välillä …