kapsaisiini kerma ja lisäravinteet: käyttötarkoitukset ja turvallisuus

Kivunhallinta Trends

Kapsaisiini on ainesosa löytyy erilaisia ​​kuumat paprikat, kuten Cayennepippuri, joka tekee paprikat mausteinen kuuma. Voit syödä sen raaka tai keitetty miedot kuivattuna jauheena, jonka voit lisätä ruokaa tai juomia. Se on saatavissa myös ravintolisä ja ihovoiteiden että te kiinnitetään ihoon.

Kun kapsaisiini kerma tai voidetta käytetään iholla (paikallinen käyttö), kapsaisiini auttaa lievittämään kipua. Kapsaisiini toimii ensin stimuloimalla ja sitten vähentämällä intensiteetti kipusignaalit kehossa. Vaikka kipu voi aluksi kasvaa, se yleensä pienenee ensimmäisen käytön jälkeen. Kapsaisiini stimuloi vapauttaa yhdisteen uskotaan olevan mukana kommunikoida kipu välillä hermot selkäytimestä ja muut ruumiinosat.

Kun soveltaa sitä ihoa, kapsaisiini saattaa lievittää kipua

Yleensä käytät voiteita, jotka sisältävät kapsaisiini kivunlievitykseen. Voit laittaa voiteita iholla jopa 4 kertaa päivässä. Saatat tuntea polttavaa tai kutinaa muutaman ensimmäisen käytät kermaa, mutta tämä vähitellen vähenee jokaisen käytön. Pese kädet huolellisesti jokaisen käytön jälkeen voidaan estää voiteen silmiin tai muille kostean limakalvoilla, missä se voi aiheuttaa polttavaa tunnetta. Älä käytä voidetta alueilla rikkoutuneen ihon.

Kun syöt labuyò tai ottaa kapsaisiinin kuin ravintolisä, kapsaisiini voi parantaa ruoansulatusta lisäämällä ruuansulatusnesteissä mahassa ja torjumalla bakteereita, jotka voivat aiheuttaa tulehduksen. Se voi myös auttaa torjumaan aiheuttaman ripulin bakteeri-infektio.

Kapsaisiini toimii antioksidanttina ja suojaa solujen elin vaurioilta haitallisia molekyylejä sanottuja vapaita radikaaleja. Kapsaisiini voi myös auttaa estämään bakteeri-infektioita.

Kapsaisiini voi myös tehdä limaa ohuempi ja auttaa siirrä se ulos keuhkoista. On myös ajateltu parantavan keuhkojen kudoksia ja auttaa ehkäistä tai hoitaa keuhkolaajentuma.

Kipu häiriöt, kuten kipua leikkauksen jälkeen; Keskushermosto-oireita, kuten diabeettisen neuropatian, kolmoishermosäryn, ja postherpetic neuralgia (vyöruusu); Klusterin päänsärkyä; Yhteinen ongelmia, kuten nivelrikko ja nivelreuma; Ihosairaudet kuten psoriasis; Suun haavaumat johtuvat kemoterapiaa tai sädehoitoa.