käsitys myyttejä

Älä orgasmeja yhdynnän aikana lisätä mahdollisuus tulla raskaaksi? Voitteko ajoittaa yhdyntää niin että sinulla on poika tai tyttö?

Ei ole typerä kysymyksiä, kun se tulee käsitys, Yvette Smith, MD, sanoo “s yrittänyt ajatella yhteisöön. Jotta tietää, mitä on totta, on tärkeää kysyä “faktat” tai oletuksia olet kuullut tulla raskaaksi.

Smith poistaa joitakin myyttejä raskaaksi

Eräs nainen kysyi elintarvikkeiden syöt voi vaikuttaa sukupuolta vauva. Hän oli kuullut, että olet todennäköisesti on poika, jos syöt enemmän hiilihydraatteja ja proteiineja. Smith sanoi, että ruokavalio ei vaikuta vauvan sukupuoli. Terveellinen ruokavalio ja elämäntyyli ovat mikä on tärkeää, kun yrität tulla raskaaksi.

Myytti: Tietyt kannat ovat tärkeitä raskaaksi; Totuus: Mikä tahansa asento on OK käsitys, kunhan yhdyntä on emättimen; Myytti: Orgasm korotetaan henkilöstön käsitys; Totuus: Naisen orgasmi ei ole tarpeen käsitystä; Myytti: Voit merkittävästi lisätä mahdollisuus ottaa poika tai tyttö perustuu ajoituksen yhdynnän; Totuus: Emme todellakaan voi valvoa lapsen sukupuolen mukaan ajoitettu yhdynnässä; MYT; Raskaaksi heti ensimmäistä kertaa tarkoittaa, että seuraavan kerran. Tai päinvastoin: jos se kestää kauan tulla raskaaksi ensimmäistä kertaa, se myös kestää kauan seuraavan kerran; Totuus: Getting raskaana on enemmän kuin liikkuvan noppaa: Joskus osuma numeron ensimmäisen kerran, joskus täytyy heittää muutaman kerran. Kuinka kauan kestää voi olla erilainen joka kerta.

Haluatko tietää, jos jotain kuullut on käsitys myytti vai tosiasia?

Liity tähän keskustelua yrittänyt ajatella yhteisöön

Hyacinth Nicole Browne, MD, on hallituksen sertifioitu OB / naistentaudit ja Assoc. Lääketieteellinen johtaja Sher Institute for Reproductive Medicine Westchester, NY … Lisää

Vain starte; Muutama kuukausi; Niin; Muutama vuosi