katastrofaalinen suunnitelma

Katastrofaalinen suunnitelma on terveydelle suunnitelma, joka yleensä tulee alemman kuukausittain palkkio (hinta maksat sairausvakuutusta) kuin pronssi, hopea, kulta tai platina-tason politiikkaa.

Vähennyskelpoista katastrofaalinen suunnitelma on kuitenkin korkea – yhtä suuri kuin suurin vuosittainen out-of-pocket direktiiveissä sallitaan edullinen Care Act. Vuonna 2015 nämä omavastuuosuudet voi olla jopa $ 6.850 yksittäiselle ja $ 13.700 perheen.

Nämä terveyden suunnitelmat kattamiseen tarvitaan vähintään kolme ensihoidon käyntiä vuodessa ennen kuin se edellyttää voit ensin täytettävä vähennyskelpoisia. Kun näet lääkärin, olet myös kattaa ennaltaehkäisevä hoito veloituksetta aikaan vierailun.

Katastrofaalinen suunnitelmat kattavat olennaiset terveysvaikutuksia että kaikkien politiikkojen myydään oman valtion Marketplace tulee sisältää. Kuitenkin, sinun on maksettava täysi vähennyskelpoisia ennen kuin suunnitelma auttaa maksaa mitään hoitoa muuta kuin ehkäisevät palvelut ja kolme ensihoidon käyntiä sallittu

Katastrofaalinen suunnitelma ei ole kaikkien saatavilla. Olet oikeutettu jos

SOURCE: CMS.gov.

Tarvitsevat sairausvakuutus apua? Vastaa muutamiin kysymyksiin saat henkilökohtaisen toimintasuunnitelman.