kiusaaminen – aihe yleiskatsaus

Kiusaaminen toimii tavoilla, jotka pelottavat tai toiselle henkilölle. Lapset, jotka kiusaa tavallisesti valitsee jonkun, joka on heikompi tai enemmän yksin, ja ne toistavat toimintoja yhä. Kiusaaminen alkaa peruskoulun ja tulee yleisimpiä yläasteella. Lukio, se on harvinaisempaa, mutta silti esiintyy.

Tytöt, jotka kiusaa ovat todennäköisesti tehdä niin emotionaalinen tavalla. Pojat joka kiusaa usein tehdä niin sekä fyysistä ja henkistä tavoilla. Esimerkiksi

Molemmat pojat ja tytöt osallistuvat “uhreiksi.” Tämä tarkoittaa, että käytetään korkean teknologian laitteita levitä huhuja tai lähettää loukkaavia viestejä tai kuvia. Emotionaalinen kiusaaminen ei jätä mustelmia, mutta vahinko on aivan yhtä todellisia.

Jos luulet lapsesi kiusataan-tai kiusaa joku muu-ryhtyä toimiin estääkseen väärinkäyttöä.

Kiusaaminen on vakava ongelma kaikille lapsille mukana. Lapset, jotka kiusattu ovat todennäköisesti tuntea huonoa itsestään ja masentunut. He saattavat pelätä tai menettää kiinnostuksensa käydä koulua. Joskus ne toteuttavat äärimmäisiä toimenpiteitä, jotka voivat johtaa traagisiin tuloksiin. Ne voivat kantaa aseita, käyttää väkivaltaa kostaa, tai yrittää vahingoittaa itseään.

Lapset, jotka kiusaa muita todennäköisemmin jättävät koulun, ovat huumeiden ja alkoholin ongelmia, ja rikkoa lakia.

Lapset, jotka kiusaa ovat usein fyysisesti vahva. Ne voivat kiusata koska he pitävät tunne valtaa. Ne voivat olla lapsia, jotka tekevät asioita ajattelematta ensin eivätkä ne noudata sääntöjä. Nämä pojat ja tytöt eivät ole oppineet ajatella tunteita muita ihmisiä.

Lapset, jotka fyysisesti kiusaa muita joskus tulevat koteihin jossa aikuiset taistele tai satuttaa toisiaan. Ne voivat valita muita lapsia, koska he ovat kiusattu itse.

Lapset, jotka kiusaa tarvitsevat ohjausta. Se voi auttaa heitä ymmärtämään, miksi he toimivat kuten he tekevät. Ja se voi opettaa heille, miten vuorovaikutuksessa muiden kanssa enemmän positiivisia tavoilla. Perheneuvonta on erityisen hyödyllinen näille lapsille.

Fyysistä vahinkoa, kuten lyöminen, työntämään tai kompastua; Emotional haittaa, kuten pilaa tapa lapsen toimii, näyttää tai puhuu. Kirjoittaminen keskiarvo asioita joku sähköposteja tai verkkopäiväkirjoina (blogit) on myös kiusaamista.

Tyttö voi muodostaa ryhmän ja sulkea toinen tyttö tai juoru hänestä; Poika voi pistää toisen pojan ja soittaa hänelle nimiä.