kliininen rintojen tentti: miten se tehdään, tuloksia, ja lisää

Naisten terveys Trends

Kliininen rintojen tutkimus (CBE) on lääkärintarkastus rinnan suorittaa terveydenhuollon ammattilainen. Kliiniset rintojen tutkimuksia käytetään yhdessä mammografiassa tarkistaa naisten rintasyövän. Kliiniset rintojen tutkimukset käytetään myös tarkistaa muiden rintojen ongelmia.

Naiset, joilla on rintaimplantit olisi myös säännöllisesti kliinistä rintojen tutkimukset.

Kliininen rintojen tutkimus on tehty

Kerro terveydenhuollon ammattilainen, jos

Haluat ehkä olla oman tutkimus 1-2 viikkoa sen jälkeen, kun kuukautiset päättyy, jos olet vielä menstruatin; rinnat ovat vähemmän todennäköisesti tarjous tuolloin.

Etsi kertakorvauksen tai muutos rinta joka voi tarkoittaa vakava ongelma on läsnä, kuten rintasyövän; Tarkista muut rintojen ongelmia, jotka saattavat tarvita enemmän hoitoa, kuten utaretulehdus tai fibroadenoma.

Keskustele terveydenhuollon ammattilaisen kanssa huolia olet koskien tarvetta testin sen riskejä, miten se tehdään, tai mitä tuloksia voi tarkoittaa. Jotta auttaa ymmärtämään, miten tärkeää tämän testin, täytä lääketieteellisiin kokeisiin tietolomake (Mikä on PDF-asiakirja?).

On uusi kiinteä tai muutoksia oman rinnat. Tähän sisältyy muutos tavassa nännejä näyttävät tai jos jokin nännieritteestä; Jotkut naiset ovat nännit että painua rinnan, nimeltään nänneille. Näiden naisten, tämä on normaalia. Mutta jos sinulla ei ole nännit ja huomata muutoksen missä nänni tulee ylösalaisin, kerro lääkärille; On kipuja yhdestä rinnasta, varsinkin jos kipu ei liity joilla kuukautiset; Ovat tai voivat olla raskaana; Imetät; Ovatko rintaimplantit; On ollut rintojen koepala; Täytynyt suorittaa vaihdevuodet; Ovatko hormonihoito; On henkilökohtainen tai suvussa rintasyöpää.

Kliininen rintojen tutkimus tehdään terveydenhuollon ammattilainen. Sinun tulee ottaa pois vaatteet vyötärön yläpuolelle. Sinulle annetaan puku kulumisen tutkimuksen aikana.