kohdunkaulan syövän kirurgian

Leikkaus poistaa syöpä riippuu sijainnista ja laajuudesta kohdunkaulan syövän ja halu olla mahdollista saada lapsia. Et myös voidaan antaa sädehoito, kemoterapia, tai näiden kahden yhdistelmä (chemoradiation). Nämä hoidot voidaan antaa ennen leikkausta tai sen jälkeen yrittää tuhota kaikki syöpäsolut voivat jäädä tai hillitä tai kutistua kasvain.

Leikkaus hyvin varhaisessa vaiheessa kohdunkaulan syöpä voi säilyttää kyky saada lapsia. leikkauksia sisältävät

Leikkaus useimmille vaiheissa kohdunkaulan syöpä ei säilytä kykyä saada lapsia. leikkauksia sisältävät

Sivuvaikutukset peräisin conization tai LEEP sisältää lievä kouristelua aikana muutaman ensimmäisen tunnin, arkuus useita päiviä, ja emätinvuoto noin viikon. Näitä leikkauksia voidaan tehdä lääkärin vastaanotolla.

Cone biopsia (conization) Cone koepala (conization; o; silmukka electrosurgical poisto menettely (LEEP) silmukka electrosurgical poisto menettely (LEEP). Tämä poistaa kiila kohdunkaulan kudos, joka sisältää syöpää; Radical trachelectomy Radical trachelectomy. Tämä poistaa kohdunkaula, osa emättimen ja lantion imusolmukkeiden (imusolmukedissektiossa). Mutta kohdun jätetään paikoilleen.

Kohdunpoisto. Tämä on leikkaus poistaa kohtu ja kohdunkaula. Tänä leikkaus, munasarjat ja munanjohtimet voidaan myös poistaa vähentää mahdollisuuksia uusiutumisen; Radical kohdun. Tämä on leikkaus poistaa kohtu, kohdunkaula, osa emättimen ja ympäröiviin kudoksiin näitä elimiä. Munasarjat, munanjohtimet, ja läheisiin imusolmukkeisiin voidaan myös poistaa; Modified radikaali kohdunpoisto. Tämä on leikkaus poistaa kohtu, kohdunkaula, yläosa emättimen ja ympäröiviin kudoksiin näitä elimiä. Mutta vähemmän kudosten ja vähemmän elimiä poistetaan kuin radikaali kohdunpoisto.