kolesteroli hallinta: yleiskatsaus & faktat

Onko sinulla korkea kolesteroli? Se on hiljainen terveysriskin, joka voi olla tappava. Tässä on mitä sinun tulisi tietää hyviä ja huonoja kolesteroli – ja sydänsairauksia riskejä.

Mikä on kolesteroli? Tässä on hyvä katsaus tähän aiheeseen, mukaan lukien määritelmät kolesterolin tyypit, tavoite kolesterolia, ja enemmän.

s Kolesteroli on työkalu, joka arvioi oman henkilökohtaisen terveyden ja elintapojen historia auttaa hallitsemaan kolesterolia paremmin.

Lisätietoja sanoista, jotka saattavat näkyä testitulokset ja lisää tässä sanastossa, jotka liittyvät kolesteroli, sydänsairaus, ja korkea verenpaine.

Lue mikä aiheuttaa korkea kolesteroli ja mikä hallitsee sitä.

Lue mitä rajatapaus kolesteroli on, ja mitä voit tehdä asialle.

Lisätietoja lasten kolesterolin ja sydänsairauksien riskejä.

Opi leikata sydäntautien riskiä, ​​kuten vähentää korkea kolesteroli.

Liikunta, kaura, soija, kala, pähkinät: He kaikki auttaa alentamaan kolesterolia.

Mikä toimii ja mikä ei joukossa vaihtoehtoja myydä hallitsemaan kolesterolia.

Et \ ‘ll löytää vihjeitä sekä viimeisimmät uutiset ja tutkimusta Kolesteroli.

Tasosi on tällä hetkellä

Onneksi! Sinun koko kolesterolitaso on Toivottu alue, ja oman tason “huono” LDL-kolesteroli on optimaalinen.

Onneksi! Sinun koko kolesterolitaso on Toivottu alue, ja oman tason “huono” LDL-kolesteroli on lähellä optimaalista.

Sinun koko kolesterolitaso on Toivottu alue, mutta taso “huono” LDL-kolesteroli on rajatapaus korkea. Jos LDL menee korkeampi, sinun Kokonaiskolesterolitasoon voisi tulla Borderline korkea. Mieti vähentämällä elintarvikkeiden syöt kanssa tyydyttyneitä rasvoja ja lisäämällä liikuntaa. Jos saat enemmän liikuntaa, oman tason “hyvä” HDL-kolesteroli voi kasvaa, mikä voisi myös auttaa pitämään LDL ja kokonaiskolesterolin kurissa.

Sinun koko kolesterolitaso on Toivottu alue, mutta taso “huono” LDL-kolesteroli on korkea. Tämä voi tarkoittaa, että taso HDL- (HDL), tai “hyvä” kolesteroli, on liian alhainen. On parasta olla korkea “hyvä” HDL ja alhainen “huono” LDL. HDL auttaa pitämään LDL taso kurissa. Kysy lääkäriltä HDL tasolla. Jos HDL on alhainen, lisäämällä liikuntaa voi lisätä sitä, mikä voi auttaa vähentämään LDL taso.

Sinun koko kolesterolitaso on Toivottu alue, mutta taso “huono” LDL-kolesteroli on erittäin korkea. Tämä voi tarkoittaa, että taso HDL- (HDL), tai “hyvä” kolesteroli, on liian alhainen. On parasta olla korkea “hyvä” HDL ja alhainen “huono” LDL koska HDL auttaa pitämään LDL taso kurissa. Kysy lääkäriltä HDL tasolla. Jos HDL on alhainen, lisäämällä liikuntaa voi lisätä sitä, mikä voi auttaa vähentämään LDL taso.

Sinun koko kolesterolitaso Borderline korkea, mutta onneksi taso “huono” LDL-kolesteroli on optimaalinen. Kyseessä voi olla korkea HDL- tai “hyvä” HDL-kolesterolia, joka suojaa sydänsairaus. Tai voit olla muita kuin mitattu LDL-partikkeleita, jotka voivat lisätä sydänsairauksia. LDL taso myös voisi olla optimaalinen, jos käytät statiinia lääkitys. Tarkista lääkäriltä saat täydellisen lipidiprofiili ja katso jos voit tarvita lisähoitoa. Sillä välin etsiä lisätietoja n Kolesteroli Health Center.

Sinun koko kolesterolitaso Borderline korkea, mutta onneksi taso “huono” LDL-kolesteroli on lähellä optimaalista. Kyseessä voi olla korkea HDL- tai “hyvä” HDL-kolesterolia, joka suojaa sydänsairaus. Tai voit olla muita kuin mitattu LDL-partikkeleita, jotka voivat lisätä sydänsairauksia. LDL taso myös voisi olla optimaalinen, jos käytät statiinia lääkitys. Tarkista lääkäriltä saat täydellisen lipidiprofiili ja katso jos voit tarvita lisähoitoa. Sillä välin etsiä lisätietoja n Kolesteroli Health Center.

Sinun koko kolesterolitaso Borderline korkea. Taso “huono” LDL-kolesteroli on Borderline Korkea, too. Työskentely tuoda alas koko kolesteroli laskee LDL-kolesterolin tasoa. Voit tehdä tämän käyttämällä enemmän ja syö vähemmän ruokaa tyydyttyneitä rasvoja. Tarkista elintarvikkeiden pakkausmerkinnöissä!

Sinun koko kolesterolitaso Borderline korkea. Taso “huono” LDL-kolesteroli on korkea. Työskentely tuoda alas koko kolesteroli laskee LDL-kolesterolin tasoa. Voit tehdä tämän käyttämällä enemmän ja syö vähemmän ruokaa tyydyttyneitä rasvoja. Tarkista elintarvikkeiden pakkausmerkinnöissä!

Sinun koko kolesterolitaso Borderline korkea. Mutta taso “huono” LDL-kolesteroli on erittäin korkea. Työskentely tuoda alas koko kolesteroli laskee LDL-kolesterolin tasoa. Voit tehdä tämän käyttämällä enemmän ja syö vähemmän ruokaa tyydyttyneitä rasvoja. Tarkista elintarvikkeiden pakkausmerkinnöissä!

Kokonaiskolesteroli on korkea, mutta taso “huono” LDL-kolesteroli on optimaalinen. Kyseessä voi olla korkea HDL- tai “hyvä” HDL-kolesterolia, joka suojaa sydänsairaus. Tai voit on kohonnut toissijaisia ​​lipidejä, kuten ei-HDL-hiukkasia, jotka lisäävät sydänsairauksien riskiä. LDL taso myös voisi olla optimaalinen, jos käytät statiinia lääkitys. Tarkista lääkäriltä saat täydellisen lipidiprofiili ja katso jos voit tarvita lisähoitoa. Sillä välin etsiä lisätietoja n Kolesteroli Health Center.

Kokonaiskolesteroli on korkea, mutta taso “huono” LDL-kolesteroli on lähellä optimaalista. Kyseessä voi olla korkea HDL- tai “hyvä” HDL-kolesterolia, joka suojaa sydänsairaus. Tai voit on kohonnut toissijaisia ​​lipidejä, kuten ei-HDL-hiukkasia, jotka lisäävät sydänsairauksien riskiä. LDL taso myös voisi olla optimaalinen, jos käytät statiinia lääkitys. Tarkista lääkäriltä saat täydellisen lipidiprofiili ja katso jos voit tarvita lisähoitoa. Sillä välin etsiä lisätietoja n Kolesteroli Health Center.

Your Kokonaiskolesterolitasoon on korkea. Taso “huono” LDL-kolesteroli on Borderline korkea. Työskentely tuoda alas koko kolesteroli laskee LDL-kolesterolin tasoa. Voit tehdä tämän käyttämällä enemmän ja syö vähemmän ruokaa tyydyttyneitä rasvoja. Tarkista elintarvikkeiden pakkausmerkinnöissä!

Your Kokonaiskolesterolitasoon on korkea. Taso “huono” LDL-kolesteroli on korkea, liian. Työskentely tuoda alas koko kolesteroli laskee LDL-kolesterolin tasoa. Voit tehdä tämän käyttämällä enemmän ja syö vähemmän ruokaa tyydyttyneitä rasvoja. Tarkista elintarvikkeiden pakkausmerkinnöissä! Jos sinulla on vaikeuksia tuoda alas kokonaiskolesterolin ja LDL-kolesterolipitoisuus, lääkäri voi määrätä lääkkeitä, kuten statiinit. Sen jälkeen lääkitys, ruokavalion ja liikunnan ohjeet pitäisi johtaa parannuksiin.

Your Kokonaiskolesterolitasoon on korkea, ja taso “huono” LDL-kolesteroli on erittäin korkea. Työskentely tuoda alas koko kolesteroli laskee LDL-kolesterolin tasoa. Voit tehdä tämän käyttämällä enemmän ja syö vähemmän ruokaa tyydyttyneitä rasvoja. Tarkista elintarvikkeiden pakkausmerkinnöissä! Jos sinulla on vaikeuksia tuoda alas kokonaiskolesterolin ja LDL-kolesterolipitoisuus, lääkäri voi määrätä statiineja tai muiden kolesterolia alentava lääkitys.

Löydät vihjeitä sekä viimeisimmät uutiset ja tutkimusta Kolesteroli.