kolesteroli seulontatestejä ja diabetes

Brunilda Nazario, M; on 10 helmikuu 2016

Kun sinulla on diabetes, olet todennäköisesti saada sydänsairaus. Siksi, että sinun täytyy olla kolesterolia ja triglyseridejä (eräs veren rasva) tarkistetaan vähintään kerran vuodessa. Yksinkertainen verikoe on kaikki mitä tarvitset.

Se auttaa myös tietää niin paljon kuin voit noin kolesterolia ja vaiheita voit pitää tasolle, jolla niiden pitäisi olla.

Kultainen sääntö: Pidä “paha” LDL-kolesterolin tasoa alas ja “hyvä” HDL tason ylöspäin.

Elimistösi tarvitsee kolesterolia. Mutta monet ihmiset ovat liian paljon “huono” laji eikä tarpeeksi “hyvää” tyyppi. Ajan, joka voi johtaa kertyminen kutsutaan plaketti teidän valtimoissa, jättäen vähemmän tilaa veren virtauksen.

Estetty sydänverisuonissa voi aiheuttaa rintakipua tai sydänkohtaus.

“Hyvä” HDL-kolesteroli auttaa elimistöä päästä eroon “huono” LDL. Mitä korkeampi HDL tasolla, sen parempi.

Toinen veren rasva, triglyseridejä, tekee myös sydänsairaus todennäköisempää, vaikka se ei ole sama kuin kolesteroli. Haluat pitää triglyseridipitoisuus alhainen.

Ruokavalio. Tyydyttyneiden rasvojen elintarvikkeiden syöt se nostaa “paha” kolesteroli; Paino. Ylimääräistä kiloa lisätä kolesterolia ja mahdollisuutesi saada sydänsairaus; Liikunta. Hae se säännöllisesti, koska se voi alentaa “paha” kolesteroli ja esiin “hyvä, ikä ja sukupuoli. Your noustessa iän. Ennen vaihdevuosia, naisilla on yleensä pienempi yhteensä kolesteroliarvot kuin miehet samanikäisiä. Vaihdevuosien jälkeen, naisten “hyvä” kolesteroli menee alas, Genes. Ne vaikuttavat kuinka paljon kolesterolia elimistö tekee. korkea voi suvuittain; Muita syitä. Tietyt lääkkeet ja sairaudet voivat nostaa tasoa. korkea triglyseridejä voi johtua diabetes tai kilpirauhasen ongelmia. Se voi auttaa menettää ylimääräistä painoa ja välttää elintarvikkeita, jotka ovat runsaasti energiaa.