kolesterolin kotitestipakkauksia: käyttötarkoituksiin, testitulokset, ja luotettavuus

Tiedätkö, että voit tarkistaa kolesteroli kotona? Kolesteroli kotitestipakkauksia tulevat käytettäviksi välillä tapaamisia terveydenhuollon tarjoaja.

Alle Edullinen Care Act, monet sairausvakuutus suunnitelmat kattavat ennaltaehkäisevän hoidon palvelut, kuten verenpaine ja kolesteroli seulontoja, ei maksa sinulle. Lisätietoja.

Sairausvakuutuslain keskus

Kolesterolin pikatestipakkauksen kätevä ja tehokas tapa testata kolesterolitasoa. Sen avulla voit seurata kolesteroli ilman mennä lääkärin vastaanotolla. Ja eikä odottaa päiviä tai viikkoja kolesterolia testitulokset, kolesterolia testipakkauksen antaa vastauksen muutamassa minuutissa.

Voit ostaa kolesterolin kotitestipakkauksia apteekista tai lääketieteellisen tarjonnan varastossa. Ne ovat yleensä hinnoiteltu alle 20 $. Standardi kolesteroli kotitestipakkauksia sisältää lansetin vetämiseksi veri ja testiliuskoja.

Jos haluat käyttää kolesterolin kotitestipakkauksia, ensin prick sormella kanssa lansetti. Seuraavaksi aseta verta pisara testiliuskaan. Kolesterolin kotiin testiliuskan on erikoiskemikaaleja että vaihtaa väriä muutaman minuutin kuluttua. Sitten vastaavat lopullinen väri vasten väri opas, joka on mukana kit. Tämä väri kertoo, kuinka paljon kolesterolia on omassa pisara verta.

Joitakin uusia kolesterolia kotitestipakkauksia on sähköinen mittari. Tämä mittari toimii samalla tavalla kuin diabetes verensokerimittari. Testiliuskat työnnetään elektronisen laitteen ja pieni tietokone mittaa kolesterolin määrä automaattisesti. Elektronisesti mitataan kolesterolin kotitestipakkauksia maksaa enemmän kuin paperin testiliuskan menetelmällä. Elektroninen mittari Kit on kuitenkin hyödyllistä, jos haluat tarkistaa kolesterolitasoa useammin.

Kolesteroliarvot on yksi osa yhtälöä, että lääkäri käyttää määrittämään riskiä sydänkohtaus ja aivohalvaus seuraavien 10 vuoden aikana. Muita osia ovat rotu, sukupuoli, ikä, HDL (hyvä) kolesteroli, ja verenpaine. Lisäksi yhtälö tekijät omassa käytössä verenpainetta lääkkeitä, onko sinulla on diabetes, ja jos tupakoit.

Et \ ‘ll löytää vihjeitä sekä viimeisimmät uutiset ja tutkimusta Kolesteroli.

Tasosi on tällä hetkellä

Onneksi! Sinun koko kolesterolitaso on Toivottu alue, ja oman tason “huono” LDL-kolesteroli on optimaalinen.

Onneksi! Sinun koko kolesterolitaso on Toivottu alue, ja oman tason “huono” LDL-kolesteroli on lähellä optimaalista.

Sinun koko kolesterolitaso on Toivottu alue, mutta taso “huono” LDL-kolesteroli on rajatapaus korkea. Jos LDL menee korkeampi, sinun Kokonaiskolesterolitasoon voisi tulla Borderline korkea. Mieti vähentämällä elintarvikkeiden syöt kanssa tyydyttyneitä rasvoja ja lisäämällä liikuntaa. Jos saat enemmän liikuntaa, oman tason “hyvä” HDL-kolesteroli voi kasvaa, mikä voisi myös auttaa pitämään LDL ja kokonaiskolesterolin kurissa.

Sinun koko kolesterolitaso on Toivottu alue, mutta taso “huono” LDL-kolesteroli on korkea. Tämä voi tarkoittaa, että taso HDL- (HDL), tai “hyvä” kolesteroli, on liian alhainen. On parasta olla korkea “hyvä” HDL ja alhainen “huono” LDL. HDL auttaa pitämään LDL taso kurissa. Kysy lääkäriltä HDL tasolla. Jos HDL on alhainen, lisäämällä liikuntaa voi lisätä sitä, mikä voi auttaa vähentämään LDL taso.

Sinun koko kolesterolitaso on Toivottu alue, mutta taso “huono” LDL-kolesteroli on erittäin korkea. Tämä voi tarkoittaa, että taso HDL- (HDL), tai “hyvä” kolesteroli, on liian alhainen. On parasta olla korkea “hyvä” HDL ja alhainen “huono” LDL koska HDL auttaa pitämään LDL taso kurissa. Kysy lääkäriltä HDL tasolla. Jos HDL on alhainen, lisäämällä liikuntaa voi lisätä sitä, mikä voi auttaa vähentämään LDL taso.

Sinun koko kolesterolitaso Borderline korkea, mutta onneksi taso “huono” LDL-kolesteroli on optimaalinen. Kyseessä voi olla korkea HDL- tai “hyvä” HDL-kolesterolia, joka suojaa sydänsairaus. Tai voit olla muita kuin mitattu LDL-partikkeleita, jotka voivat lisätä sydänsairauksia. LDL taso myös voisi olla optimaalinen, jos käytät statiinia lääkitys. Tarkista lääkäriltä saat täydellisen lipidiprofiili ja katso jos voit tarvita lisähoitoa. Sillä välin etsiä lisätietoja n Kolesteroli Health Center.

Sinun koko kolesterolitaso Borderline korkea, mutta onneksi taso “huono” LDL-kolesteroli on lähellä optimaalista. Kyseessä voi olla korkea HDL- tai “hyvä” HDL-kolesterolia, joka suojaa sydänsairaus. Tai voit olla muita kuin mitattu LDL-partikkeleita, jotka voivat lisätä sydänsairauksia. LDL taso myös voisi olla optimaalinen, jos käytät statiinia lääkitys. Tarkista lääkäriltä saat täydellisen lipidiprofiili ja katso jos voit tarvita lisähoitoa. Sillä välin etsiä lisätietoja n Kolesteroli Health Center.

Sinun koko kolesterolitaso Borderline korkea. Taso “huono” LDL-kolesteroli on Borderline Korkea, too. Työskentely tuoda alas koko kolesteroli laskee LDL-kolesterolin tasoa. Voit tehdä tämän käyttämällä enemmän ja syö vähemmän ruokaa tyydyttyneitä rasvoja. Tarkista elintarvikkeiden pakkausmerkinnöissä!

Sinun koko kolesterolitaso Borderline korkea. Taso “huono” LDL-kolesteroli on korkea. Työskentely tuoda alas koko kolesteroli laskee LDL-kolesterolin tasoa. Voit tehdä tämän käyttämällä enemmän ja syö vähemmän ruokaa tyydyttyneitä rasvoja. Tarkista elintarvikkeiden pakkausmerkinnöissä!

Sinun koko kolesterolitaso Borderline korkea. Mutta taso “huono” LDL-kolesteroli on erittäin korkea. Työskentely tuoda alas koko kolesteroli laskee LDL-kolesterolin tasoa. Voit tehdä tämän käyttämällä enemmän ja syö vähemmän ruokaa tyydyttyneitä rasvoja. Tarkista elintarvikkeiden pakkausmerkinnöissä!

Kokonaiskolesteroli on korkea, mutta taso “huono” LDL-kolesteroli on optimaalinen. Kyseessä voi olla korkea HDL- tai “hyvä” HDL-kolesterolia, joka suojaa sydänsairaus. Tai voit on kohonnut toissijaisia ​​lipidejä, kuten ei-HDL-hiukkasia, jotka lisäävät sydänsairauksien riskiä. LDL taso myös voisi olla optimaalinen, jos käytät statiinia lääkitys. Tarkista lääkäriltä saat täydellisen lipidiprofiili ja katso jos voit tarvita lisähoitoa. Sillä välin etsiä lisätietoja n Kolesteroli Health Center.

Kokonaiskolesteroli on korkea, mutta taso “huono” LDL-kolesteroli on lähellä optimaalista. Kyseessä voi olla korkea HDL- tai “hyvä” HDL-kolesterolia, joka suojaa sydänsairaus. Tai voit on kohonnut toissijaisia ​​lipidejä, kuten ei-HDL-hiukkasia, jotka lisäävät sydänsairauksien riskiä. LDL taso myös voisi olla optimaalinen, jos käytät statiinia lääkitys. Tarkista lääkäriltä saat täydellisen lipidiprofiili ja katso jos voit tarvita lisähoitoa. Sillä välin etsiä lisätietoja n Kolesteroli Health Center.

Your Kokonaiskolesterolitasoon on korkea. Taso “huono” LDL-kolesteroli on Borderline korkea. Työskentely tuoda alas koko kolesteroli laskee LDL-kolesterolin tasoa. Voit tehdä tämän käyttämällä enemmän ja syö vähemmän ruokaa tyydyttyneitä rasvoja. Tarkista elintarvikkeiden pakkausmerkinnöissä!

Your Kokonaiskolesterolitasoon on korkea. Taso “huono” LDL-kolesteroli on korkea, liian. Työskentely tuoda alas koko kolesteroli laskee LDL-kolesterolin tasoa. Voit tehdä tämän käyttämällä enemmän ja syö vähemmän ruokaa tyydyttyneitä rasvoja. Tarkista elintarvikkeiden pakkausmerkinnöissä! Jos sinulla on vaikeuksia tuoda alas kokonaiskolesterolin ja LDL-kolesterolipitoisuus, lääkäri voi määrätä lääkkeitä, kuten statiinit. Sen jälkeen lääkitys, ruokavalion ja liikunnan ohjeet pitäisi johtaa parannuksiin.

Your Kokonaiskolesterolitasoon on korkea, ja taso “huono” LDL-kolesteroli on erittäin korkea. Työskentely tuoda alas koko kolesteroli laskee LDL-kolesterolin tasoa. Voit tehdä tämän käyttämällä enemmän ja syö vähemmän ruokaa tyydyttyneitä rasvoja. Tarkista elintarvikkeiden pakkausmerkinnöissä! Jos sinulla on vaikeuksia tuoda alas kokonaiskolesterolin ja LDL-kolesterolipitoisuus, lääkäri voi määrätä statiineja tai muiden kolesterolia alentava lääkitys.

Löydät vihjeitä sekä viimeisimmät uutiset ja tutkimusta Kolesteroli.