koliini

Koliini on välttämätön ravintoaine. Se auttaa pitämään solut ja hermoja toimii normaalisti. Vaikka koliini on tärkeää hyvän terveyden, useimmat ihmiset näyttävät saada tarpeeksi ruoasta.

Getting hyvin alhainen koliini voi aiheuttaa maksavaurioita. Mutta useimmat ihmiset saavat tarpeeksi koliini niiden ruokavalion. Ihmiset, jotka saavat ravintoa IV (koska muiden sairauksien) ovat vaarassa kehittää maksan ongelma nimeltä rasvamaksa. Koliini täydentää voi auttaa estämään kunnossa.

On jonkin verran näyttöä siitä, että koliini täydentää auttaa astman oireita. Muut tutkimukset ovat osoittaneet, että raskaana olevat naiset, jotka koliini täydentää voi olla pienempi riski saada lapsia, joilla on vaikeita synnynnäisiä epämuodostumia. Meidän on kuitenkin enemmän tutkimusta tietää varmasti.

Toistaiseksi tutkimuksissa ei ole havaittu, että koliini auttaa muita ehtoja. Näitä ovat Alzheimerin tauti ja muut muistiongelmia, urheilusuorituksen, ja skitsofrenia.

Institute of Medicine kertoo, että aikuinen naiset tarvitsevat 425 mg koliinia vuorokaudessa niiden ruokavalion hyvän terveyden, ja jos ne ovat raskaana (450 mg) tai imettävät (550 mg). Aikuiset miehet tarvitsevat 550 mg vuorokaudessa. Lisänä, ei ole standardia annosta koliini. Kysy terveydenhuollon tarjoaja neuvoa.

Koliini on monissa elintarvikkeissa. Ne ovat liha, maksa, kala, munat, papuja, pähkinöitä, herneet, pinaatti, ja muut. Vegaaneille voi olla suurempi riski alhainen koliini tasoja.

Kerro lääkärille kaikista täydentää olet ottaen, vaikka he luonnollisia. Näin lääkäri voi tarkistaa kaikkien mahdollisten sivuvaikutusten tai yhteisvaikutuksia lääkkeiden kanssa.

Taidosta ei säännelty FDA.

LÄHTEET

Fundukian L. J. Gale Encyclopedia of Alternative Medicine, kolmas painos, 2009.

Linus Pauling Institute Oregonin State University: “koliini.”

Natural Lääkkeet kattava tietokanta kotisivuilta: “koliini.”

NYU Langone Medical Center: “koliini.”

Joka Ravinteiden; Puuttuu?