konjugoidut estrogeenit laskimoon

Estrogeenit lisäävät kohdun limakalvon syövän, tarkkailtava epänormaalia emättimen verenvuotoa. Estrogeenien kanssa tai ilman progestiinien ei tulisi käyttää ehkäisyyn sydän- ja verisuonitautien tai dementia. Lisääntynyt riski sydäninfarktin, aivohalvauksen, invasiivisen rintasyövän, keuhkoembolia, ja DVT postmenopausaalisilla naisilla (50-79 vuotta iässä) on raportoitu. Lisääntynyt riski sairastua todennäköisen dementian postmenopausaalisilla naisilla 65-vuotiaita tai vanhempia on myös raportoitu.

Käyttää konjugoidut estrogeenit

Terapeuttinen luokka: Endokriiniset Metabolinen Agent

Farmakologiset Class: Estrogeeni

konjugoidut estrogeenit on annettava ainoastaan ​​tai suorassa valvonnassa lääkärin.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Sillä konjugoidut estrogeenit, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio konjugoitujen estrogeenien tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksille Premarin® injektion lapsiväestössä. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu.

Vaikka asianmukaisten tutkimusten suhteesta iän vaikutuksille Premarin® injektio ei ole suoritettu geriatrisen väestöstä, ei geriatrisen tyypilliset ongelmat on dokumentoitu tähän mennessä. Kuitenkin iäkkäillä potilailla ovat todennäköisemmin rintasyöpään, aivohalvaus, tai dementia, jotka saattavat edellyttää varovaisuutta, jos potilas konjugoidut estrogeenit.

Ennen konjugoidut estrogeenit

Tutkimukset viittaavat siihen, että tämä lääkitys voi muuttaa maidontuotannon tai koostumusta. Jos vaihtoehtona tämän lääkitystä ei ole määrätty, sinun pitäisi seurata lapsen sivuvaikutuksia ja riittävä maidon saanti.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun saat konjugoidut estrogeenit, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä konjugoidut estrogeenit, joilla on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Käyttämällä konjugoidut estrogeenit, joilla on jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä konjugoidut estrogeenit tahansa seuraavista voi aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjen sivuvaikutuksia, mutta voivat olla välttämättömiä tietyissä tapauksissa. Jos sitä käytetään yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käytät konjugoidut estrogeenit, tai antaa sinulle erityisiä ohjeita käytöstä elintarvikkeiden, alkoholin tai tupakan.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa käyttöön konjugoitujen estrogeenien. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Hoitaja tai muu koulutettu terveydenhuollon ammattilainen antaa sinulle konjugoitujen estrogeenien sairaalassa. konjugoidut estrogeenit annetaan laskimoon tai lihakseen. konjugoidut estrogeenit ei pitkäaikaiseen käyttöön.

konjugoidut estrogeenit mukana pakkausselosteen. Lue tiedot huolellisesti. Kysy lääkäriltä, ​​jos sinulla on kysymyksiä.

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkastaa vointiasi varmistaa konjugoitujen estrogeenien toimii kunnolla eikä aiheuta ei-toivottuja vaikutuksia. Lantion tentti, rintojen tentti, ja mammografia (rintojen röntgen) voidaan tarvita tarkistaa toivottuja vaikutuksia, ellei lääkäri määrää toisin.

Käyttämällä konjugoidut estrogeenit raskauden aikana voi vahingoittaa sikiötä. Käytä tehokasta ehkäisymenetelmää pitää saamasta raskaaksi. Jos uskot raskaaksi lääkkeen käyttö, kerro heti lääkärille.

Käyttämällä konjugoidut estrogeenit saattavat lisätä riskiä kohdun limakalvon syöpä, rintasyöpä, tai kohtusyöpä. Keskustele lääkärisi kanssa tätä riskiä. Jos sinulla on vielä kohtu (kohtu), kysy lääkäriltäsi, jos sinun pitäisi myös käyttää keltarauhashormonia lääkettä. Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos kokemus epänormaali verenvuoto emättimestä.

Käyttämällä konjugoidut estrogeenit saattavat lisätä riskiä dementian, varsinkin naisilla 65-vuotiaita ja vanhempia.

Käyttämällä konjugoidut estrogeenit saattavat lisätä riskiä siitä veritulppa, aivohalvauksia tai sydänkohtauksia. Tämä riski voi jatkua senkin jälkeen lopetat lääkkeen. Riskiä näistä vakavista ongelmista on vielä suurempi, jos sinulla on korkea verenpaine, korkea kolesteroli veressä, diabetes, tai ovat ylipainoisia tai tupakoi. Ota yhteys lääkäriin välittömästi, jos sekavuus, puhuminen, kahtena näkeminen, päänsärky, kyvyttömyys liikkua kädet, jalat tai kasvolihasten, tai kyvyttömyys puhua.

konjugoidut estrogeenit voivat aiheuttaa vakavia tyyppisiä allergisia reaktioita mukaan lukien anafylaksia ja angioedeema. Anafylaksia ja angioedeema voi olla hengenvaarallinen ja vaativat välitöntä lääkärin hoitoa. Soita lääkärille heti, jos sinulla on ihottumaa, kutinaa, käheys, hengitysvaikeudet, vaikeuksia niellä, tai turvotusta käsien, kasvojen, suun tai kurkun kun käytät konjugoitujen estrogeenien.

Haimatulehdus voi esiintyä, kun käytät konjugoitujen estrogeenien. Tarkista lääkäriltä heti, jos sinulla on äkillinen ja vaikea vatsakipu, vilunväreet, ummetus, pahoinvointi, oksentelu, kuume, tai huimaus.

Varmista, että kaikki lääkärin tai hammaslääkärin, joka kohtelee sinua tietää, että käytät konjugoitujen estrogeenien. Saatat joutua lopettamaan konjugoitujen estrogeenien ennen leikkaukseen tai jos haluat pysyä sängyssä pitkäksi aikaa. konjugoidut estrogeenit voivat vaikuttaa tuloksiin tiettyjen lääketieteellisten kokeiden.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos vaikeaa päänsärkyä tai äkillinen näön menetyksen tai muun näkökannan muutos tapahtuu, kun käytät konjugoitujen estrogeenien. Lääkäri saattaa haluta sinun on silmät tarkastaa silmälääkäri (silmälääkäri).

Oikea käyttö konjugoitujen estrogeenien

Älä syö greippiä tai juo greippimehua käytät konjugoitujen estrogeenien. Greippi ja greippimehu voivat muuttaa määrää konjugoitujen estrogeenien joka imeytyy elimistöön.

Älä ota muita lääkkeitä, ellei niitä ole keskusteltu lääkärin kanssa. Tämä sisältää reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääkkeet ja kasviperäisten (esim mäkikuisma) tai vitamiinilisän.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä tai hoitajalle välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Varotoimet Vaikka käyttäminen konjugoidut estrogeenit

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka X Ei käytettäväksi raskauden

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Atrofinen Vaginitis estradioli ajankohtainen, Premarin, Estrace, Vagifem, prempro

Epänormaali kohtuverenvuoto Mirena, Premarin, Megace, Depo-Provera, megestroli medroksiprogesteroni

Menopaussioireita estradioli, Premarin, Estrace, Prempro, Microgestin Fe 1/20, Climara

konjugoidut estrogeenit Side Effects

konjugoidut estrogeenit

Osteoporoosi hydroklooritiatsidi, alendronaatti, Fosamax, estradioli, kalsiumkarbonaattia, Prolia