Korionvillusbiopsia (CVS)

Korionvillusbiopsia (CVS) on testi tehdään raskauden alkuvaiheessa, joka voi löytää tiettyjä ongelmia vauvaa (sikiö). Se tapahtuu yleensä silloin, kun joko sinä tai isä on sairaus, joka kulkee suvussa (geneettinen häiriö). Se voidaan myös tehdä, kun olet yli 35-vuotiaita voinnin yli 35 kasvattaa mahdollisuuksia ottaa vauvan kanssa kromosomi vika.

Istukkagonadotropiinipopu- villus näyte voidaan kerätä laittamalla ohut joustava putki (katetri) läpi emättimen ja kohdunkaulan osaksi istukan. Näyte voidaan kerätä läpi pitkän, ohut neula läpi vatsa osaksi istukan. Ultraääni käytetään ohjaamaan katetrin tai neula oikealle kohdalle näytteen ottamiseen.

Jos on suvussa tiettyjen sairauksien, CVS voidaan löytää geneettiset häiriöt, kuten Tay-Sachsin tauti tai hemofilia. Se voi myös löytää kromosomi sikiövaurioita, kuten Downin oireyhtymä. CVS ei löydä hermostoputken vikoja, ja sitä ei voida käyttää, onko vauvan keuhkot ovat kypsiä.

Korionvillusbiopsia voidaan tehdä aikaisemmin raskauden aikana (klo 10-12 viikko) kuin amniocentesis (yleensä tehty 15-20 viikkoa). Näin voit tietää terveyden vauva ja tehdä aikaisempi päätös siitä, jatketaanko tai lopettaa raskaus. Tulokset CVS voi olla käytettävissä aikaisemmin kuin lapsivesitutkimus tuloksia.

Vinkkejä Närästys relie; Terve vaipan vaihto: Basic; Hammaslääkärikäyntien raskaana oleville naisille

Terveet Reseptit Miinus Heartbur; Suojaa perheesi Germ; Kiusaantunut Inkontinenssi?