kortikosteroidi (peräsuolen kautta) ennen käyttöä

allergiat

pediatrinen

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeitä tähän ryhmään tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Lapset ja nuoret, jotka täytyy käyttää tätä lääkettä tulisi tarkistaa usein lääkäriin. Peräsuolen kortikosteroidit voivat imeytyä limakalvon läpi peräsuoleen ja harvoin, voi vaikuttaa kasvuun, varsinkin jos käytetään suuria määriä tai pitkän aikaa. Ennen tätä lääkettä lapsilla, keskustele sen käyttö lapsen lääkäri.

Monet lääkkeet ei ole tutkittu erityisesti ikääntyneiden. Siksi se ei voi olla tiedossa, ovatko ne toimivat täsmälleen samalla tavalla he tekevät nuoremmilla aikuisilla. Vaikka ei ole erityisiä tietoja verrataan käytöstä peräsuolen kortikosteroidien vanhuksilla kanssa käytettäväksi muissa ikäryhmissä, nämä lääkkeet ei odoteta aiheuttavan eri sivuvaikutuksia tai ongelmia vanhusten kuin he nuoremmilla aikuisilla.

Beetametasoni voi muuttaa ja kykyä liikkeen siittiöiden miehillä. Budesonidi läpäisee istukan. Ei tiedetä onko muita peräsuolen kortikosteroidien läpäisevät istukan. Eläinkokeet ovat osoittaneet, että budesonidi, hydrokortisoni, ja hydrokortisoniasetaatti syy synnynnäisiä epämuodostumia. Peräsuolen kortikosteroideja ei pitäisi käyttää suuria määriä tai pitkän aikaa naisille, jotka ovat raskaana tai jotka suunnittelevat raskautta.

Ei tiedetä, onko peräsuolen kortikosteroidit erittyvät äidinmaitoon. Kuitenkin systeeminen (suun ja injektio) kortikosteroidit kulkeutua rintamaitoon ja saattaa aiheuttaa ongelmia kasvun imeväiset. Se voi olla tarpeen voit ottaa eri lääkettä tai lopettaa imetyksen aikana hoidon. Varmista, että olet keskustellut lääkärin kanssa riskeistä ja hyödyistä lääkettä käytettäessä.

geriatrinen

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kerro terveydenhuollon ammattilaiselle, jos käytät jotain muuta reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääketieteessä.

raskaus

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Imetys

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa lääkkeiden tämän luokan. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Lääkkeiden yhteisvaikutukset

Muut vuorovaikutukset

Muut sairaudet