kortisoni injektio (kortikosteroidi injektio)

Jos sinulla on niveltulehdus, olet ehkä harkita kortisoni laukaus osana hoitosuunnitelman. Nämä otokset eivät ole kipulääkkeiden. Kortisoni on eräänlainen steroidi, huume, joka alentaa tulehdusta, joka on jotain, joka voi johtaa vähemmän kipua.

Kortisoni injektioita voidaan käyttää tulehduksen hoitoon pienten kehon alueille, kuten tulehdus erityisiä yhteisiä tai jänne. Ne voivat myös tulehduksen hoitoon, joka on laajalle levinnyt kaikkialla kehossa, kuten allergisia reaktioita, astmaa, ja nivelreuma, joka vaikuttaa useiden nivelten.

Saat kortisoni laukausta lääkärin vastaanotolla. Ne tarjoavat nopean helpotusta tulehdus, joka on vain yksi osa kehosta – esimerkiksi polven tai kyynärpään vaikuttaa niveltulehdus.

Yksi injektio voi välttää tiettyjä haittavaikutuksia, erityisesti mahan ärsytys, joka voi tapahtua muiden anti-tulehdus huumeita.

Lyhyen aikavälin haittavaikutukset ovat harvinaisia, mutta ne voivat sisältää seuraavia

Jänteet voi heikentää kortikosteroidia injektionesteisiin, ja jänne repeämiä on ilmoitettu.

Jos sinulla on diabetes, kortisoni injektioita voi nostaa verensokeria. Jos sinulla on infektio, nämä kuvat voivat vaikeuttaa toipua. Et välttämättä pysty saamaan tätä hoitoa, jos sinulla on ongelmia veren hyytymistä.

Pitkäaikaiset sivuvaikutukset riippuvat annoksen ja kuinka usein saat tätä hoitoa. Suurempia annoksia ja usein laukausta, mahdollisia haittavaikutuksia ovat

Harvinaisia ​​mutta vakavia vaurioita luut suurten nivelten (nimeltään “suonettoman kuolion”).

Lääkäri, sairaanhoitaja tai muu terveydenhuollon ammattilainen käyttää alkoholia tai jodia puhdistusainetta puhdistaa alue ihoa jossa saat laukaus. Sen jälkeen he laittaa puuduttavaa voidetta tai suihkuttaa tähän kohtaan. Sitten saat laukausta. Jälkeenpäin voit käyttää sideharsoa pistoskohdan päälle.

Jos laukaus on menossa yhteinen joka on liian paljon nestettä, lääkäri ensin käyttää erillistä ruiskua ja neulaa vetää pois ylimääräinen neste.

Kun asiantuntija tekee sen, sinun pitäisi vain tuntuu hieman kipua.

: “Kortisoni Injection (Kortikosteroidiannoksen Injection) pehmytkudosten ja nivelten.”