kramppeja juostessa: syyt, ennaltaehkäisy, hoitojen

Näytät, ja yhtäkkiä, saat puoli ompeleen tai kramppi, vatsa kramppi, tai jalan lihasten clenches.

Se sattuu paljon juoksijoita. Mutta voit oppia minimoida kramppeja juostessa, ja toimimaan nopeasti, kun he tekevät lakko.

Kun jalkalihaksia kramppi jopa teitä, nestehukka on usein syyllinen. – Liikuntafysiologin Pete McCall

Alkuperän kramppi riippuu.

Vatsakrampit: Tämäkin saattaa liittyä miten olet hengitys, Galloway kertoo. Tai se voi olla jotain söi tai joi ennen harjoituksen. “Jos olet liikaa nestettä tai ruokaa vatsassa, et voi saada suuren hengitys”, Galloway kertoo. Jos tasot natriumia, kaliumia, ja kalsium ovat off-kilter, joilla voitaisiin edistää vatsakrampit myös McCall kertoo.

Välttämiseksi puolella kramppeja, Galloway ehdottaa syvälle keuhkoihin hengitys. Hänen neuvonsa: Laita käsi vatsaan ja hengittää syvään. Jos hengitys omalta alempi keuhkot, vatsasi pitäisi nousta ja laskea.

Side krampit vaikuttaa aloittelijoille yli longtimers, Galloway toteaa. “Veteraani juoksijat siirtyvät [luonnollisesti] alentaa keuhkojen hengitys”, hän sanoo.

Välttämiseksi puolella kipua, älä aloita ajaa Jackrabbit nopeasti. Monet puoli silmukkaa ovat yksinkertaisesti seurausta siitä. “On aina parempi ensimmäisten 10 minuutin olla lempeä”, Galloway kertoo.

Hermostuneisuus voi olla tärkeä rooli, too. Kun hermot osuma, “sinulla on taipumus hengittää nopeammin, tai jotkut eivät” Galloway kertoo. “Kun näin tapahtuu, monet ihmiset palata pinnallinen hengitys”, joka voi tuoda puolella kramppi.

Kun olet käyttäessään, sinun pitäisi laskea välillä …

Kun olet käyttäessään, sinun pitäisi laskea välillä …