kramppi kuori: käyttötarkoitukset, sivuvaikutukset, yhteisvaikutukset ja varoitukset

Boisista Quenouille, Boule de Neige, Common guelder-Rose, Crampbark, Cranberry Bush, Euroopan Cranberry-Bush, guelder Rose, guelder-Rose, High Bush Cranberry, korkea-Bush Cranberry, Obier, Rose de Gueldre, Snowball Bush, Viburno opulus , Viburnum OPU ..; Kaikki nimet Bois à Quenouille, Boule de Neige, Common guelder-Rose, Crampbark, Cranberry Bush, Euroopan Cranberry-Bush, guelder Rose, guelder-Rose, High Bush Cranberry, korkea-Bush Cranberry, Obier, Rose de Gueldre, Snowball Bush , Viburno opulus, Koiranheisi, Viorne Aquatique, Viorne Aubier, Viorne Obier, Viorne TrilobÃe; Piilota nimet

Kramppi kuori on kasvi, joka kasvaa Pohjois-Amerikassa. Historiallisesti Native monet ihmiset maailmassa käytetty kramppi kuori lääketieteen vähentää imusolmukkeiden turpoaminen ja käsittelemällä nesteen kertymistä, sikotauti, ja silmäoireet. He myös savustettua kramppi kuori korvikkeena tupakka; Nykyään kuori ja juuri kuori tämän kasvin käytetään edelleen tekemään lääketieteessä. Kuten nimestä voi päätellä, kouristus kuorta käytetään lievittää kramppeja, kuten lihaskouristuksia, kuukautiskierron kramppeja, ja kramppeja raskauden aikana. Kramppi kuori käytetään myös munuaisen nautintoaine virtsatievaivoja, joissa kipu tai kouristukset; Jotkut käyttävät kramppi kuori syövän, hysteria, infektio, hermoston häiriöt, vitamiinin puutos kutsuttu keripukki, ja kipua ja turvotusta (tulehdusta) kohdun (uretriitti). Kramppi kuori käytetään myös lisäämään virtsan virtausta ja aiheuttaa oksentelua, tyhjennys suoliston, ja uneliaisuus; Älä sekoita kramppi kuori musta Haw (Vibernum prunifolium), jota joskus kutsutaan kramppi kuori.

Kemikaalien kramppi kuori näyttävät laskevan lihaskouristuksia. Nämä kemikaalit saattavat myös alentaa verenpainetta ja vähentää sydämen syke.

Riittämätön Evidence fo; Cramps; Lihaskouristuksia; Kuukautiskrampit; Kramppeja raskauden aikana; Syöpä; Hysteria; Hermoston häiriöt; Käytä munuainen nautintoaine virtsan olosuhteissa, joihin liittyy kipua tai kouristuksia Muut ehdot. Lisää todisteita tarvitaan rate tehokkuutta kramppi kuori näihin käyttötarkoituksiin.

Ei ole tarpeeksi tietoa tietää, jos kramppi kuori on turvallinen; Varotoimet ja varoitukset: Raskaus ja rintojen -feeding: Ei tiedetä tarpeeksi käyttöä kramppi kuori raskauden ja rintasyövän -feeding. Pysy turvallisella puolella ja välttää käyttöä.

Tällä hetkellä meillä ei tietoa kramppi BARK vuorovaikutukset

Sopiva annos kramppi kuori riippuu useista tekijöistä, kuten käyttäjän ikä, terveydentila, ja useita muita ehtoja. Tällä hetkellä ei ole riittävästi tieteellistä tietoa määrittämään sopivan annosvalikoima varten kramppi kuori. Muista, että luonnolliset tuotteet eivät aina välttämättä turvallisia ja annokset voivat olla tärkeitä. Muista noudattaa asiaan suuntiin tuotemerkintöjen ja ota yhteys apteekkiin tai lääkärin tai muun terveydenhuollon ammattilainen ennen käyttöä.

Viitteet

Nicholson, J. A., Darby, T. D., ja Jarboe, C. H. Viopudial, hypotensiivinen ja sileän lihaksen kouristusta päässä Koiranheisi. Proc.Soc.Exp Biol.Med. 197; 140 (2): 457-461.

Ovodova, R. G., Golovchenko, V. V., Popov, S. V., Shashkov, A. S., ja Ovodov, ius. [Eristäminen, esiselvitys rakenteen ja fysiologisen aktiivisuuden vesiliukoisten polysakkaridien puristetaan marjoista Snowball tree Koiranheisi]. Bioorg.Khim. 200; 26 (1): 61-67.

Plouvier, V. [LÄSNÄ ursolic IN kukkii Koiranheisi L. VAR. STERILE DC (Caprifoliaceae)]. Ann.Pharm Fr. 196; 22: 313-314.

Ryzhikov, M. A. ja Ryzhikova, V. O. [soveltaminen kemiluminesenssiin analysoinnissa käytettävät antioksidantti yrttiuutteet]. Vopr.Pitan. 200; 75 (2): 22-26.

Smetankina, P. P. [desinfioivat OF Koiranheisi.]. Vestn.Dermatol Venerol. 196; 37:75.

Smirnova, A. S. ja Iadrova, V. M. [Vertaileva tutkimus supistava vaikutus nesteen otteet Koiranheisi L]. Farmatsiia. 196; 17 (4): 42-45.

Zayachkivska, O. S., Gzhegotsky, M. R., Terletska, O. I., Lutsyk, D. A., Yaschenko, A. M., ja Dzhura, O. R. vaikutus Koiranheisi proanthocyanidins stressin aiheuttaman maha-suolikanavan limakalvon vaurioita. J Physiol Pharmacol 200; 57 Suppl 5: 155-167.

Nicholson JA, Darby TD, Jarboe CH. Viopudial, hypotensiivinen ja sileän lihaksen kouristusta päässä Koiranheisi. Proc Soc Exp Biol Med 197; 140: 457-61.

Natural Lääkkeet kattava tietokanta Consumer versio. katso Natural Lääkkeet kattava tietokanta Professional Version. A terapeuttinen Research Faculty 2009.

Ex. Ginseng, C-vitamiini, masennus