Krooninen lymfaattinen leukemia hoito (pdqто): [] -käsittelyä vaihtoehtoja vaiheelta

Stage 0 krooninen lymfaattinen leukemia

Kantasolusiirrot – luuytimestä tai muista lähteistä – voi olla tehokas hoito ihmisiä tiettyjen syöpäsairauksien, kuten leukemian ja lymfooman. Kantasolusiirrot käytetään myös multippelin myelooman ja neuroblastooma, ja he tutkitaan hoitona muiden syöpien, liian; Miksi syöpäpotilaat pitävät näitä elinsiirtoja? Vaikka suuria annoksia kemoterapiaa ja säteily voi tehokkaasti tappaa syöpäsoluja, niillä on ei-toivottu sivuvaikutus: Ne voivat myös tuhota …

Tarkista USA kliinisiä tutkimuksia n luettelosta syövän kliiniset kokeet ovat nyt hyväksyä potilailla, joilla on vaiheen 0 krooninen lymfaattinen leukemia. Tarkempia tuloksia, tarkentaa hakua käyttämällä muita hakutoimintoja, kuten sijainti oikeudenkäyntiä hoitomuoto, tai nimi huume. Keskustele lääkärin kanssa kliinisissä tutkimuksissa, jotka saattavat olla oikea sinulle. Yleistä tietoa kliinisistä tutkimuksista on saatavissa Web-sivustosta.

Stage I, vaihe II, vaihe III, ja vaiheen IV krooninen lymfaattinen leukemia

Hoito vaiheen I, vaihe II, vaihe III, ja vaihe IV krooninen lymfaattinen leukemia voi sisältää seuraavat

Tarkista USA kliinisiä tutkimuksia n luettelosta syövän kliiniset kokeet ovat nyt hyväksyä potilailla, joilla on vaiheen I krooninen lymfaattinen leukemia, vaihe II krooninen lymfaattinen leukemia, vaihe III krooninen lymfaattinen leukemia ja vaihe IV krooninen lymfaattinen leukemia. Tarkempia tuloksia, tarkentaa hakua käyttämällä muita hakutoimintoja, kuten sijainti oikeudenkäyntiä hoitomuoto, tai nimi huume. Keskustele lääkärin kanssa kliinisissä tutkimuksissa, jotka saattavat olla oikea sinulle. Yleistä tietoa kliinisistä tutkimuksista on saatavissa Web-sivustosta.

Tietoa tuotetaan ja antamat Nationa; Cance; Institute (). Tiedot tässä aiheeseen saattanut muuttua, koska se oli kirjoitettu. Saat uusimmat tiedot, ota yhteyttä Nationa; Cance; Institute kautta Internet-sivuilla osoitteessa http: /; cancer.gov tai soita numeroon 1-800-4-Cancer.

 Public Information National Cancer Institute