krooninen myelooinen leukemia hoito (pdqто): hoito [] -muutokset tähän yhteenveto (05/23/2014)

PDQ syöpä yhteenvetoja tarkistetaan säännöllisesti ja päivitetään kun uutta tietoa tulee saataville. Tässä osassa kuvataan viimeisimmät muutokset tähän yhteenvedon siitä päivästä, jona edellä.

Lapsuuden leukemia, yleisin syöpätyyppi lasten ja nuorten, on syöpä veren valkosolujen. Poikkeavia valkosoluja muodostavat luuytimessä. Ne nopeasti kulkea verenkiertoon ja syrjäyttää terveitä soluja. Tämä lisää kehon mahdollisuudet infektio ja muita ongelmia; Niin kova kuin se on lapselle on syöpä, se on hyvä tietää, että useimmat lasten ja nuorten lapsuuden leukemia voidaan hoitaa.

Lisätty teksti todeta, että nilotinibille hoidetun potilailla oli pienempää hoidonaikaisten BCR / ABL-mutaatiota kuin teki imatinibi hoidetun potilaiden (mainittu Hochhaus ym. Viitteenä 8).

Lisätty teksti todeta, että yhden keskuksen, retrospektiivinen analyysi 483 kroonisen vaiheen KML, joita hoidettiin imatinibin dasatinibi tai nilotinib osoitti, että potilailla, joilla on parempi kuin 35% t (; 22) + soluja 3 kuukauden hoidon ovat huonompia tapahtuma-vapaa, transformaatio-vapaa, ja yleinen eloonjäämisluvut verrattuna potilaisiin, joilla on parempi varhain sytogeneettinen vaste (mainittu Jain et al. viitteenä 23).

Lisätty tyrosiinikinaasiestäjä kestävä CML uutena momentti.

Relapsoiva krooninen myelooinen leukemia (KML)

Lisätty Jain et al. referenssinä 4.

Lisätty teksti todeta, että potilaiden vastustuskykyinen tyrosiinikinaasin estäjät, omacetaxine mepesuccinate on osoittanut hematologisen vasteen osuus 67% ja mediaani ilman taudin etenemistä 7 kk pienessä vaiheen II tutkimuksessa 46 potilasta (mainittu Cortes et al . referenssinä 21 ja näyttö 3iiiDiv).

Tämä yhteenveto on kirjoitettu ja ylläpitämä PDQ Adult Treatment toimitusneuvosto, joka on toimituksellisesti riippumaton. Yhteenvedossa kuvastaa riippumaton tarkastelu kirjallisuudessa eikä edusta politiikkaa selvitys tai NIH. Lisätietoa yhteenveto politiikan ja roolin PDQ Pääkirjoitus Boards ylläpitämisessä PDQ yhteenvetoja löytyvät Tietoja tästä PDQ yhteenveto ja PDQ: n Kattava Cancer Database sivuja.

Tietoa tuotetaan ja antamat Nationa; Cance; Institute (). Tiedot tässä aiheeseen saattanut muuttua, koska se oli kirjoitettu. Saat uusimmat tiedot, ota yhteyttä Nationa; Cance; Institute kautta Internet-sivuilla osoitteessa http: /; cancer.gov tai soita numeroon 1-800-4-Cancer.

 Public Information National Cancer Institute