krooninen naisten lantion kipu-syy

Naisten terveys Trends

Nainen lantiokipu tyypillisesti aiheuttama sairaus, johon sukuelimissä, virtsateiden, alempi ruoansulatuskanavan tai lihakset vatsan. Jotkut syyt ovat aina lyhytaikainen (akuutti), ja muut voivat tulla pitkäaikainen (krooninen) ellei onnistuneesti hoidettu. Joskus, ei syy löytyy.

Asiantuntijat eivät vielä ymmärrä kaikkia mahdollisia syitä alavatsakivut, varsinkin kun se on tullut krooninen. Joten, vaikka paljon testausta, monet naiset eivät koskaan selvittää syy heidän tuskansa.

Yksi syy voi olla, mitä kutsutaan neuropaattista kipua. Kauan sen jälkeen sairaus tai vamma on parantunut, hermot voivat jatkaa ampumisen kipua signaaleja. Tämän on arveltu johtuvan liikakuormi- hermoston äärimmäisten tai pitkäaikainen kipu.

Ei löytää syy ei tarkoita, että ei ole yksi tai että ei ole mahdollista hoitoa.

Vaikka linkki ei ymmärretä hyvin, menneet tai nykyiset väärinkäyttö on vahvasti sidoksissa krooninen lantion kipu.

Endometrioosi Endometrioosi. Tämä on silloin, kun kudoksen vuori sisällä kohtu alkaa kasvaa ulkopuolella kohtu; Adenomyoosi adenomyoosi. Tämä on kun vuori kohtu alkaa kasvaa kohdun lihakseen; Noncancerous (hyvänlaatuinen) kasvaimet, kohtu, kuten kohdun tai polyypit.

Arpikudosta (kiinnikkeistä) sisällä lantion ja vatsa. Tämä johtuu yleensä sisäsynnytintulehduksen, sädehoitoa tai leikkausta; Suoliston ongelmia, kuten ärtyvän suolen oireyhtymää; Virtsateiden ongelmia, kuten virtsarakon tulehdus; Erilaisia ​​syöpiä, joita esiintyy lantion alueella; Lihasspasmit tai kipu alavatsalta lihaksia. Tämä on joskus liittyy aiemmin leikkausta tällä alalla; Lantion ruuhkia oireyhtymä. Tämä on ongelma aiheutuu, kun suonet lantion eivät valua kunnolla ja saada suurennettu tai kierretty seurauksena.